Mamici de Septembrie - Octombrie 2008 (17)
Raspunsuri - Pagina 10
teomaria spune:
Monica , faine pozici - alea in 2D sunt parca mai clare...sa-ti traiasca (vreau si eu poze multe..multe - n-am decat una![]()
Sara , cred ca sunt vreo 6-7SA (de la ultima menstruatie) si 4-5SG (de la conceptie).La 6SA al meu avea 4mm, la8SA 14mm si la 9SA 22mm
alinushca, ei ...vezi , ca-i bine??!!!
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">
10+
uite cum crestem
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
Joy21 spune:

Monica, felicitari pentru BB fetitza!!!
9+
Joy`s Joy
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
clau_geo spune:
Buna tuturor,
nu am mai intrat de multicel pe forum insa acum e perioada auditurilor si nu mai am timp nici pentru masa ca sa nu mai zic de intrat si discutat pe forum.
Oricum am reusit si eu sa citesc azi toate paginile din urma si vroiam sa va felicit pe cele noi care ati reusit sa va vedeti bebei la ecograf si sa le auziti inimioara
sa fie sanatosi si sa duceti sarcina pana la capat fara probleme.
Monica felicitari pentru fetita, insa sunt tare curioasa cum a reusit la 11 saptamani sa vada si sexul ca eu am tot atat si nu s-a vazut inca?
astazi am fost si eu la ecograf pentru masurarea translucentei nucale si sunt tare incantata sa va spun ca are doar 1,1 mm ceea ce dr. mi-a spus ca e foarte bine. Bebita era foarte vioi, se intindea si dadea din maini de parca imi face semn "uite mami sunt aici!"
. Am fost asa emotionata sa-l vad- are 4,45 cm si si-a dublat lungimea din data de 18.02.cand am fost ultima oara la dr. Cu toate astea mi-a dat sa fac BITEST la Medlife unde zice ca are incredere si in modul de recoltare si analiza dar si in interpretare. Voi ati facut acest test, in ce consta si la ce ajuta?
De Triplu Test am citit insa nu cred ca e acelasi lucru.
Si ca informatie pt .cine nu are deja stabilita o ecografie morfologica, eu am renuntat azi la o programare la dr. Iosup Daniel la CMU Unirea in data de 31.03 la ora 9.30 deoarece nu am cum sa ajung. Oricum mai am o ecografie programata la dr. herghelegiu la Medsana in mai si e in termenul de pana la 24 de spatamani asa cum mi-a zis dr. ca ar trebui facuta morfologia.
Va las acum ca am o groaza de treburi de facut insa sper sa reusesc sa intru ceva mai des decat pana acum.
Va pup si va urez un weekend frumos, linitit si fara griji.
11 +
monica_dicut spune:
teomaria, eu le-am capturat de pe filmulet ca ce mi-a dat dr nu am reusit sa le scanez.
clau_geo, eu teoretic dupa um amaveam ieri 11 sapt si 5 zile. Dupa masuratori insa bebe se pare ca avea 12 sapt si 4 zile. Avea 5,64 cm lungime. Pliul nucal si la mine era de 1,19 mm. Inteleg ca e super bine. EU am fost la eco la Iosup, tipul e recunoscut ca spune foarte devreme sexul, iar aparatul din cate mi-am dat seama e si 2D si 4D pentru ca trecea dintr-un mod in altul. Oricum si bebelina s-a miscat foarte mult si a reusit sa masoare tot ce trebuie.
Da ce o fi cu claudinna noastra????
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
11+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
Anculet spune:
--------------------------------------------------------------------------------
Fetelor raspundeti-mi urgent
Aseara am fost la consult,si am o problema cu sarcina.Am 6 sapt si-o 2 zile,iar langa sarcina in uter s-a format un hematom ( nu se stie cum),care mi-ar putea dezlipi sarcina,si sa-mi provoace un avort spontan.Doctorul mi-a recomandat sa evit orice tip de efort,si sa stau numai in pat (deci o sa raman in concdiu medical).
Intrebarea mea e : Ati trecut cumva prin aceeasi situatie,sau ati auzit fete care au dus sarcina pana la termen? Scrieti-mi [/b]
trandafir_26 spune:
BUNA ZIUA GRAVIDUTE!!! SUNT NOUA PE AICI...AM MAI CITIT UNA ALTA DAR ACUM AM INDRAYNIT SA SCRIU SI EU...LA MINE TOATE MERG PERFECT, MA SIMT FOARTE BINE SI ABIA ASTEPT SA DEVIN MAMICA...EU SUNT FERICITA DUBLU, ADICA SI SORA MEA VA FI MAMICA DAR IN MAI, ASA CA AM AVUT SI VOM AVEA UN AN MINUNAT SI PLIN DE SCUTECE 
VA DORESC SI VOUA O SARCINA USOARA CA A MEA SI COPILASII SA VA FIE SANATOSI.
monica_dicut spune:
Anculet, sunt 2 fete care au avut hematom parca joy sau july sper sa nu gresesc si giulianna.
Giulianna stiu ca l-a eliminat, a sangerat, ea a crezut ca a pierdut sarcina, dar defapt era acel hematom de care nici nu stia.
Poate te ajut aele mai mult. Normal ar trebui sa se absoarba . Dracul se pare ca nu e atat de negru cu aceste hematomuri dar mai bine mai vezi si un alt medic.
Pupici si ai mare grija de tine. Nu te stresa ca mai mult rau ii faci
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
11+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
SARA_HS spune:
quote:
Originally posted by Nerantula
Sara, la sarcina ta micuta si eco abdominal, sigur s-a masurat sacul embrionar, nu embrionul! E mare diferenta. Plus ca e important cum calculezi varsta sarcinii, de la UM nu de la presupusa data a conceptiei.
Monica, felicitari din tot sufletul, abia astept sa dau si eu vestea unui carut roz!
9+
Liniuta noastra
Pai UM=15 ianuarie; dr. a zis ca asta inseamna "sarcina incipienta de 3 saptamani"; acel punct negru care masura 8mm, a zis ca e "sarcina" . Exact asa s-a exprimat el. Si eu vreau sa stiu cat de mare e sarcina in sine.
Sara, burtica noua...
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=sara&year=2008&month=10&day=21&babycount=1
Ignatica spune:
Ankussa eu am 2 hemoroizi de la prima sarcina, nu sangereaza, nu sunt durerosi, sunt externi, deocamdata nu fac nimic cu ei, pana nu termin proiectul COPII.
Bafta fetelor care fac azi ecografii.
alinushca ma bucur ca totul e bine, stai cumintica si nu mai fa tuseuri singura, baga utrogestanul repede si iesi de acolo. ![]()
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
bb2 in burtica