Mamici de Martie-Aprilie 2008 (114)
Raspunsuri - Pagina 6
Ali_bia spune:
FELICITARI DELFINAS!!!! BINE AI VENIT BEBE DAVID!!!!SA CRESTI MARE SI VOINIC SI MAMICO LA CAT MAI MULT LAPTIC!!!!!

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de
2
Alina
33+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
AMR-7 Saptamani pana la 
numeioana spune:
Bine ai sosit pe crenguta, Andrei David!!!
Puiul Delfinutei are 3,3kg!! Unde o fi incaput, fratilor, intr-o burtica asa mica!??![]()
Bubu, fac si eu ce pot!
Ioana 40+ si
David
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
bubu05 spune:
Felicitari Delphinas! Bine ai venit bb David cel cuminte si grasunel! Refacere rapida!
Deea, multumim pt. vestile de la Zozela! Abia o asteptam pe crenguta, impreuna cu bb Magic!
Luny, felicitari pt. achizitii!
Ma rog si eu pt. bebele Butucelei! Naty, asteptam sms-ul ei!
Aoleo, Ariel, ce pove tu acolo de spital...brrr...
Oana
31+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
natynic spune:
Clabuc, eu nu-ti pot raspunde ca...am nascut mult mai devreme dar cred ca tendinta era, cum zice Ariel, sa ramana burta sus, mi s-au departat coastele si inca nu-s la loc.
Ioana 
tu nu te mai da mare cu dopul tau, ca oricum maine nasti, fie si pe DN1! dar ai auzit, daca strangi din fund ajungi la Elias! ![]()
BUN VENIT, BEBE ANDREI DAVID DE DELPHIN!!!
...nimic de la Butucica...Totusi, cine zisese ceva de ea??ca mi-e lene sa caut in capitolul vechi
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
O IUBIRE ETERNA:http://www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url]
ariel_7000 spune:
sovi, multumim de vesti!!! felicitari DELFINASH, bine ai venit DAVID!!!
ioana, cred ca delfinash avea burtica la spate, d-aia nu ne arata poze din profil:)))
alexutza aproape 5 ani +si
33+
Teodor Mihai
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
bubu05 spune:
Eu n-am mai avut rabdare pana maine si am schimbat acum semnatura ![]()
Oana
32+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
Ali_bia spune:
NATY parca SIMO27 zicea de baietelul butucicai nu stiu sigur
_
2
Alina
33+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
AMR-7 Saptamani pana la 
natynic spune:
Deci s-a trecut si Delphin la lista...Iar e surplus de baieti, pe 1 martie comand nastere de fetite!
Cine a dat anuntul ca Andrei al Butucicai e in spital sa se dezvaluie si sa ne dea amanunte ca suntem ingrijorate!!!
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
O IUBIRE ETERNA:http://www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url]
luny spune:
mimonix, ce ciudat sa te lege si sa fii absolut goala pe masa de operatie!..
la ce spital ai nascut???
Simo, deci trebuie sa mai ai rabdare ca bebe mai vrea in burtica!..eh, vine cand vrea el!..
Dna dr Gecko, haioasa rau, place, dar misterioasa, de ce chiar asa?!!!![]()
vazut poze cu bebelina de Olgutza, o scumpa mica!!
Bebe Andrei, Doamne ajuta sa nu fie ceva grav, pui mic!!
Natyyyy, ce frumooooos, Iulia ti-a ras!!! suupeer!!! mi-ar fi placut sa vad!!aa, pozee, creste frumoasa ta!!

aaa, gecko iese la iveala, super!! Australia, un mare vis al meu!....ce mi-ar placea un concediu acolo...
Ioanaaaaaaa, de nu nasti tu maine, io-te aici sunt, am un feelling!!![]()

Clabuc
, si eu as vrea sa stiu cand se lasa burtri si cum arata, ziceam ca fac azi poze sa va arat, dar n-am apucat..maine!
Delphinutz, falicitari, sa-ti traiasca puiul, refacere rapida!!!

Bubu, felicitari pt noua semnatura, tot inainte!!
LUNY
,
in 38+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Ali_bia spune:
quote:
Originally posted by Simo27
voi stiti ca baiatul lui GIANI,ANDREI are probleme?!ca i-am dat un sms si mi-a zis ca e prin spitale ,ca au ceva probleme...Naty,trece-l si pe Andrei la rugaciunea de pe prima pagina,sa ne rugam si pentru el...saracuta Giani!
Simo,mamica lui DAVID,,
38+ cu SAMUEL
AMR 11 ZILE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
SIMO l-a dat ......mai zi-ne si noua ceva noutati!!!!!
_
2Alina
33+
Alexandra-IoanaBebe2
Pozele mele
AMR-7 Saptamani pana la

,