Mamici de Martie-Aprilie 2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

hey!
am avut o zi minunata, m-a luat iub pe sus si am fost la Ikea, la cumaparaturi! i-am mai luat lui Matty un prosop si am luat o lampa pt perete, langa masa de infasat si patut!..si maruntisuri diverse! am papat suedez acolo, chiar de 2 ori pt ca almond cake-ul ala m-a terminat de bun ce era!!...ma pun la curent cu noutatile si revin!

LUNY, in 38+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008

http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

sar'na Naty!!!
Off Ariel mama,ce m-am infricosat cu asa conditii...si am primit parola,e alta!!
Si multumesc si Ioana!Am inteles,sa traiti!Dar ce faci mama,te plimbi,in loc sa pleci spre Bucuresti?
Hihii,multumim Deea si hai repede cu pozici!!

Stela 31+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, am pasit si noi, voinice, in luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Bravo Luny, frumoasa zi: relaxanta si productiva!

Laly 36+ Maria Clarinda

AMR 3 SAPTAMANI!!!

POZELE NOASTRE

HAINUTZE CLARI

http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Ce ma bucur ca sefa ELA e bine si bebe magic la fel , abia astept sa vad pozici pe amandoi..
Multumim Deea pentru vesti si tie

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina33+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-7 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Va intrebasem ceva, dar n-a apucat nimeni sa-mi raspunda: cam cand se lasa burtica mai jos? Cu cat timp inainte? Sau nu prea e relevant?

Laly 36+ Maria Clarinda

AMR 3 SAPTAMANI!!!

POZELE NOASTRE

HAINUTZE CLARI

http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Laly, dupa parerea mea nu e o regula... De exemplu, mie a inceput sa-mi coboare de pe la 37-38 de saptamani... Desi lumea zice ca nu e prea jos, mai jos de-atat nu poate cobori, caci caputul lui bebe e la limita de jos. plus ca depinde si de forma burtii...

Si pana la urma poate sa ti se rupa apa fara sa fi coborat burta, sau poate sa coboare burta fara sa nasti in scurt timp... E cam ca la dopul meu

Ioana 40+ si David

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

clabuc, nu cred ca e vreo regula, ci doar teorie...eu la alex am avut burtica sus si mi-a departat coastele, cred ca asta a fost marea mea suferintza atunci....si nu a coborat nici pana in ultima clipa...
acum, la teo, am avut mereu burtica jos si tare ma bucur ca am putut respira si am coastele la locul lor....si bebe a cobarat de vreo 10 zile... la carte se zice ca la inceputul saptamanii a 37 a se produce fenomenul....

ma bucur ca zuzulina este bine si ca bebe "no name", va capata si el "brand" diseara.

Doamne ajuta pe Andrei si pe Tudor si pe Bogdanel!!! si pe Iulia mica, care pe zi ce trece se face mare:)

eu sunt necajita, ca maine seara aveam promisa partida muuuuult asteptatata de shopping la ikea (si chiar am de luat lucruri serioase de acolo, nu e moft...) si mi s-a zis de la stapanire ca se amana....asa ca asta e!! ma retardez in continuare in pantelimonul pe care nu l-am mai parasit de muuuult.

adriutza si eu urasc blanurile!!! ador animalele...eu nici paianjenii si gandaceii nu-i omor. ii arunc pe geam...mi-a placut de alexutza, pe care o cresc tot in spiritul asta...eram in parc si o fetitza a calcat un gandacel si alex a inceput sa urle!!! s-a infipt in pushtoaica aia si a ciufulit-o si cand a intervenit bunica aleia si cu mine si le-am despartit, alex striga ca nu e drept!!! ca sa faca pustoaica alt gandacel daca e in stare!! atunci mi-am dat seama inca o data ce sufletzel se ascunde in ea....din pacate, copiii fac ceea ce vad acasa si la parintzii lor...am o carte superba, o trimit pe mailul comun si va invit sa o cititi!!

alexutza aproape 5 ani +si 33+ Teodor Mihai
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Permiteti sa raportez:
M-a sunat Delfinutza, se mandreste cu una buncata Andrei David de 3,3 kg. TOATE AU MERS UNSE!!! bb nu numai ca e in grafic, dar e de o cumintenie exemplara, sta la mami in camera, nani-papa-pipi-caca, mami avea un super-tonus dupa voce, nu ii dau voie sa se ridice ca asa e politica spitalului, ca ea cica simte ca are toata energia necesara pt asta. Maine va avea loc si marea intalnire cu Seb. Papa, desigur, a dat noroc cu "al mic", si i-a schimbat si scutecul, ca doar are antecedente!

Felicitari Delfinutz!! Bine ai venit David! Sa o tineti tot asa, sanatosi, cuminti si multumiti de viatza!

sovi 31+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

wow.. da mult mai e de citit, ariel
Am salvat-o pe laptop 35 pagini????
Multumim

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina33+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-7 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mai, voi cip-ciripiti intr-una!
Nu mai poate omu' sa mai iasa la o plimbarica, ca hop capitol nou cu 5 pagini!

Am fost putin pe-afara, prin parc cu Vlad, noroc ca bunicii care au venit cu noi si eu am stat pe banca si m-am relaxat si s-au tinut ei dupa Vlad.
Apoi am papat si m-am apucat de citit.
Vlad face puzzle, e un scump!

Ce m-am amuzat cu Gecko

Ioana, esti tare! ba ai contractii, ba te duci la magazin dupa pomelo!

Naty, e dulce foc Iulia cu ochii mari si zambareata!

Oana 31+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput