Mamici de Martie-Aprilie 2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Ariel vaaaaaaaaaaai ce groaznici suntem noi oamenii si mai ales cei care fac asa ceva. Aveam o prietena in Ro care murea dupa blanuri si avea tot felul... Si mie mama mi-a luat caciula de vulpe argintie si guler ca deh... sa fiu si eu in rand cu doamnele si n-am purtat-o decat o iarna si nici nu mai vreau sa o port..neverrr. Eu mi-am cumparat o imitatie ( parca monton d-ore...:( nu stiu cum se scrie, iarta-ma) si tare multmi-a placut. Nu inteleg defel chestia cu blana adevarata. Yuchhhh
Vezi tu... unii oameni rad de cei care iubesc animalutzele. In seara de ajunul Craciunului (acum in 2007) sotul meu cand sa deschida usa casei a observat ceva...misca. Era un porumbel ranit la aripa. L-a adus in casa si de atunci sta in cuscutza ii punem apa si papa si de vre-o saptamana a inceput lectiile de zbor prin garaj. Am avut prieteni care au venit in vizita si ne-au spus in fata ca suntem fraieri ca ei i-ar omora de i-ar prinde ca fac mizerie in curte. Si aici langa noi este un deluret cu desert si sunt iepurasi de desert...miiiici...si noi urcam pe o carare si le puneam mancare, iarba din curte, coji de mar, si ne-au luat la shuturi vecinii ca facem mess(mizerie). Spune tu... Si porumbelul nu este primul salvat. Este al treilea plus o pasare de desert... atacata de o pisica. Saracii in metropola asta mare au o gramada de pericole.
Noi avem catel, 2 papagali, 2 testoase de desert. AAAAA testoasele au adus pe lume o testoasa mica mica cat o nuca. Si a murit dupa un anisor. Am fost la veterinar...am dat ...:)) nu-ti spun ca o sa crezi ca sunt cucu...o groaza de bani dar nu s-a mai putut face nimic. Asa ca te inteleg cat de rau ti-a parut dupa fostul chin chin ca si noi am plans... saptamani. Si cand ne-a murit un papagalutz la fel. Din pacate ei sunt asa sensibili.... si totul se intampla repede. Sotul Ioanei stie toate astea :).
Nu stiu daca ai citit si vazut ca am pus acum cateva zile un link despre ursuletii panda care ar mai fi 1000 in libertate si cum omoara asiaticii delfinii si tigrii...
Chiar ma bucurca iti plac animalele si micutzul tau prieten este intr-adevar DELICIOS . Cred ca bebe o sa se bucure mult si o sa se joace impreuna caci copiilor le sunt dragi animalele. Iti doresc sa iti dea cat mai multi pupici si sa va aduca zambete multe ca tare dulce mai e.

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]

AMR 1 Saptamana!... sau cat vrea Adrian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Cine a aruncat "bomba" cu Andrei-de-Giani???
Spune mai multe, te rog eu frumos, sau ma-npusc! daca nu vrei pe Forum, astept un PM!!!
Ca sa nu stresez Butucica cu mailu'(in necunostinta de cauza) si sa-i fac deranj!

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Ariel, Kya, Ioana, Adriuta, Stela, ma bucur mult ca v-au placut hainutele Clarindei.

Naty, am vazut puiutul cu ochii deschi8si. Dulcica de ea! Mare pisichera ... sa rada ea de mami care se enerveaza cu birocratia asta?! Lasa, ca mai incolo se loveste si ea de ea, ca doar traim in Romania!

Ce se intampla cu Andrtei al lui Giani??? Da-ti-ne mai multe amanunte. Oricum, sa ne rugam pentru mititel.

Laly 36+ Maria Clarinda

AMR 3 SAPTAMANI!!!

POZELE NOASTRE

HAINUTZE CLARI

http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ma rog pentru Andreiutu

Naty, v-ati luat de randunelul meu... Ce ma bucur!!! Asa-i trebuie!!

Ce draguta e Iulia... Ce daca a mai chelit, lasa ca o sa ii faci mai tarziu codite impletite!

Stelutz, banuiesc ca ti-a trimis Naty parola. Butonul Edit este "editeaza mesaj", dar iti apare doar daca esti logata cu userul "randunici". Nu poti sa editezi un mesaj care nu este al tau. Sper sa fi fost mai explicita acum.

Pup
Ioana 40+ si David

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Olguta si Radu, ce fetita frumoasa si cuminte aveti!!! Sa va traiasca puiul scump! Ce linistita doarme mititica.

Laly 36+ Maria Clarinda

AMR 3 SAPTAMANI!!!

POZELE NOASTRE

HAINUTZE CLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

inca un mesaj scurtut si ma bag la culacre ca e vremea.

corymaz a face inducere sau cezariana fara indicatie medicala e mare risc...zic pentru asigurarea medicului. astea sunt proceduri ce presupun riscuri...si daca nu exista indicatie clara...si procedura in sine merge aiurea...atunci medicul da cu subsemnatul. asa ca nu prea se practica. sigur exista exceptii.

ai tu dreptate cu mandru meu flacau care va veni cand vrea muschiul lui....dar din fericire va citesc de vreo 7 luni si pe voi si pe fetele ce au nascut...si am mai invatat si eu trucuri de scuturat pomul ca sa cada fructul. asa ca sa nu va mire daca dispar in perioada respectiva...ca sunt ocupata cu urcat trepte, mutat mobila, calarit omul poate poate. parca ma vad ca ma prinde 8 aprilie cu febra musculara de la atata alergatura si cu fructul necazut.

numeioana de aia te indemnau fetele spre stat in bucuresti. acum si un tantar ti se pare contractie...nu zic ca poate asa si e...dar ai fi fost si tu mai relaxata. dar daca e sa fie contractie reala si sa iti vina sorocul iti vand un pont invatat la ambulanta. te urci in masina, te asezi in fund, picior peste picior si strangi din buci pana in bucuresti. serios iti spun, ca asa faceau asistentii in miez de noapte cand trebuiau sa mearga dupa gravide prin cine stie ce varf de munte si nu aveau chef sa moseasca. si gravidele respective erau din alea cu vechime in domeniu...4-5-6 nasteri la activ si care stateau pana in ultimul moment acasa si la care doar daca te uitai mai urat le iesea pruncul afara. deci vorbesc foarte serios..sa nu stai intinsa in masina ca il nasti pe DN1.

oare ce face delphin..e gata cu nascarea?

le tin pumnii la fetele care au probleme cu bebelusii si ma rog sa le ajute DD si sa le dea putere.

Mergi la inceput

Stie cineva ceva de Delphinas? Zoze o fi ajuns acasa?

Laly 36+ Maria Clarinda

AMR 3 SAPTAMANI!!!

POZELE NOASTRE

HAINUTZE CLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

gecko

Stii tu de ce ....

Da sa stii ca tot frumos e...

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]

AMR 1 Saptamana!... sau cat vrea Adrian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

gecko, nu nasc eu asa usor!! Misto faza cu "picior peste picior si strans din buci" !!

Cat despre tantarul care mi se pare contractie... daca imi vine sa ma urc pe pereti si sa ma tavalesc pe jos...cred ca e cel putin un tantar urias!!

Ioana 40+ si David

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Ioana, eu zic ca pana luni, sigur nasti. Intrebarea e: sa fie 29 februarie sau 1 martie?

Laly 36+ Maria Clarinda

AMR 3 SAPTAMANI!!!

POZELE NOASTRE

HAINUTZE CLARI

Mergi la inceput