Mamici de Martie-Aprilie 2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Naty,

am revazut montajul dupa prelucrare...si tu si Randunoiul sunteti doi frumosi...va armonizati! Mi-a placut!
Vazut si foto "cu ochisori"...de pisicutza dragalasha! Are un aer de nevinovatie pura si parca ar spune: "Vreau sa fiu iubita si ocrotita!"
Dupa fruntitza inalta o sa fie si o fetitza desteapta! Pupici bebelinei pe manutzele fine!

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

eu v-am zis ca nu is normala. atata v-am ametit si imbarligat cu numele si pruncul si data nasterii ca nu mai stiu nici eu ce si cum.
stati sa o iau sistemic:
are putza radioactiva ce a stralucit la eco inca din saptamana 12, il va chema Patrick si va veni cand va vrea el. adica dupa amintirile mele despre menstruatie...undeva prin 8.04
dupa ultimul ecograf (facut long, long time ago...in sapt 18) cu vreo 5 zile mai degraba.
si daca ma loveste norocul ...poate ca in 17 martie...dupa cum spunea si corymaz cand va fi nici prea prea...nici foarte foarte. ashe stau eu si ma uit la burta si zic ca arata a burta ce va naste in martie.

bine-nteles ca v-am ametit si cu locatia. aruba am pus pe motiv ca zozela a luat Christmas Island care ar fi mai aproape de mine. de fapt sunt in australia....tot exotica daca te gandesti la cate vietati misuna pe aici...si de aici vine gecko...adica a 3 a soparla gecko pe care o scoate sotul din casa.

si papadie iti trimit soare cat vrei tu...ca astazi au dat astia prognoza de 39...si am ajuns la 41. si pentru moderarea rapida. cred ca paream tare trista si disperata in primele posturi...asa cum vorbeam de una singura.

naty imi pare bine ca deja interactionezi cu Iulia. da, suntem in aceeasi bransa...doar ca tu esti cu medicina delicata, migaloasa, de finete...eu sunt cu heirupul, lilu, lilu, adrenaliana la maxima,tot timpul pe fuga , accidente, creieri, maini imprastiate...sigur ca un IMA, EPA sau soc cardiogen oricand imi provoaca orgasme profesionale dar un HTA in puseu ma lasa rece si indiferenta.

te inteleg ariel ca iti doresti sa gasesti civilizatie si intelegere pt gravide in romania. stiu ca eu fac o greseala cand nu apreciez la maxim amabilitatile celor din jur legate de starea mea de gravidosenie...dar asa sunt eu...ciudata.
oricum, aici, a fi gravida e mare lucru si lumea se poarta cu tine ca si cu un bibelou.
si apropo, aici inducere cand doresti...cezariana ca asa vrei...e o fata morgana..asa ca nu va faceti griji...nu fortez natura...doar visez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Neah,ca mi-a dat Naty cu firma in cap si am postat mesajul dupa crenguta noua.
Nu mai reiau decat:
ANUNT:cine are nevoie de o eco3-4D la Medsana la dr Herghelegiu pt 6.03,sa zica!!Eu renunt..
pentru Andrei de Giani si pentru bebele Dianei!
Natymai zici tu ca Iulia e mica si nu stie nimik..Manca-o-ar mama de buburuza mica si frumoasa,cu ochisorii ei draguti!Cred ca-si zicea in sinea ei cand radea:"stai sa vezi ce-l asteapta pe Vanghelie,ca de aia am venit eu devreme,sa ma pregatesc sa fac ordine in zapacita asta de tara"!!
Si,Naty,ma gandeam ca mai intarzii si nu are cine sa faca capitol,fiindca eu n-am inteles cum se incepe treaba:"Va logati cu userul randunici si cu parola stiuta. Deschideti capitolul pe care tocmai il incheiati la pagina 1 si apasati butonul Edit la primul mesaj."-nu stiu parola,poate mi=o zici PM si nici nu vad care e edit-ul de la 1 mesaj..
A,si merci ariel,dar am incercat cu nickul randunici si parola stiuta de la mail dar vad ca nu e.Si cred ca asa e cu edit,apare doar acolo.
Hmm,ariel,atunci..pentru spitalul aratos!

Stela 31+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, am pasit si noi, voinice, in luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Laly,am vazut pozici scumpice si delicate de Clari!!!SUPERBE!!Si ce ghetute de domnisorica!!!

Stela 31+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, am pasit si noi, voinice, in luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Naty vazut si eu printesica, are niste ochi nevinovati...e o scumpica nu alta.
Si Maryb a vb cu mine despre ce o deranja, i-am zis ca n-ar trebui sa fie probleme, dar eu am trimis-o la voi pt ca n-am avut nici un fel de intepaturi pana acuma, m-am gandit ca poate o mai linisiti voi...
Doamne, cand ma gandesc cum va tot bombardam cu tot felul de intrebari,dar cine e patit odata, a doua oara vrea sa stie tot

32 cu Diana

AMR 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Gecko,

incantata de cunostinta cu doamna doctor din medicina de urgenta!!! Dupa "Anatomia lui Grey" se pare ca vom savura "Anatomia lu' Gecko!"

Si de ce nu sunt permise in Australia inducerea-la-cerere si cezariana-ca-vrea-muschiul-tau?

Dupa ultimul paragraf din postul tau s-ar parea ca nu mai e Patrick la latitudinea hachitelor tale, ci esti tu la longitudinea muschiului lu' baiatu'!

Varsta "chiriasului":

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Stela, ai PM
Cory,
Wow, Gecko, super! urgentista...Te-as intreba eu multe despre medicina in Australia...mai ales ca al meu moare sa emigram in Australia; iar eu am o matusa in Sydney! Dar nu prea stiu, si nici documentat inca, despre cum e cu dreptul de practica si cu medicina in general acolo...Eventual mai vorbim pe PM, ca sa nu plictisim fetele...

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
O IUBIRE ETERNA:http://www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url]

Mergi la inceput

Papadie,

multumim de urari! Te-am citit cu interes...memorabile "Haine de papusa" si "Livrare speciala de...Pescarush"! Pup mamika implinita si cu foarte mult umor la purtator!

Varsta "chiriasului":

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

stelutza, pai atunci e vb. de cealalta parola:aia neshtiuta!!! ahhahaha...
cat despre spital, la naiba!!! macar atata merit si eu, dupa ce prima data ma misunau gandacii si in pat si uitam de epiziotomie si tzushti calare cu picioarele pe wc cand vedeam mustatzile de shoarece la buda!! si peretzii budei "frumos decoratzi" cu....kk, usha care nu se inchidea, asistentele care spalau la strict 50 cm in jurul patului meu, ca le cotizasem doar si lenjeria plina de sange in care m-au lasat sa zac timp de 12 ore!!! brrrrrr, horror!!!
acum, eu ma rog doar sa fie totul ok la nashtere, sa nu fie probl. cu dr., chiar daca imi place, suflu si-n iaurt....si cu restul personalului...aaaa, si sper sa nu ma apuce nascarea mai devreme, ca am intzeles ca nu prea au doatri pt prematuri...

gecko

cory, m-am amuzat cu lungimea muschilor lui patrick:))) dar sa nu uitam ca gecko e d-na medic si poate stie ea ceva, vreo metoda de inducere la domiciliu :))). daca e asa,gecko, fa-ti mila si de ioana si simo:))

alexutza aproape 5 ani +si 33+ Teodor Mihai
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Pai Cory, iti zic eu de ce nu sunt permise acolo inducerea-la-cerere si cezariana-ca-asa-vreau-eu; pt ca intr-un sistem de aisgurari dur si intr-un loc unde responsabilitatea medicala conteaza, nu te apuci tu doctor sa ii tai uneia burta ca asa vrea ea si cine stie ce se intampla, ca e totusi operatie, anestezie, etc si dupa aia te da in judecata ca de ce ai operat-o. Plus costurile operatiei...stim nbine cum se uita astia la bani (doar tu mi-ai recomandat sa vad "Sicko", nu?-e, n-o fi ca in America dar nici departe...)

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
O IUBIRE ETERNA:http://www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url]

Mergi la inceput