SUPERDIETA - EDITIA 2008- *17*
Raspunsuri - Pagina 12
a_alinta spune:
toate fetele!
bretonica, din ce in ce mi se pare mai mare asemanarea dintre noi...
nu am trecut prin probleme de sanatate, dar copilaria nu a fost asa de fericita ca a multor altora, dar cu speranta si credinta in Dumnezeu totul este frumos! ( mi-am pierdut mama cand aveam numai 10 anisori, tata s-a dus mai tarziu, cand si-a vazut copii cu servicii si casatoriti, adica cand aveam 24 ani...)
dar cum spuneam in viata nu trebuie sa-ti spui intrebarea " de ce s-a intamplat tocmai mie?" ci asa cum bine a zis cineva aici( scuze, dar am citit in fuga mesajele voastre si acum vreau sa va scriu un pic pana incep munca in 5 min, asa ca nu imi vine pe limba acum numele) trebuie sa gandesti ca daca asa a vrut Dumnezeu inseamna ca asa trebuia sa se intample... nu spune nimeni ca e usor, dar trebuie sa inveti ce inseamna viata merge mai departe numai avand speranta si OPTIMISM!
acum vezi, draga mea bretonica, de ce mi se pare ca suntem asemanatoare?! si cum nici nu se putea altfel, si eu tot cu osatura mare, iar cele 64 de kg la care vreau sa ajung , mi s-a pus asa deodata sa fiu ca la 20 ani.. e un vis, repet, dar daca nu visam... oh, si sa va mai spun ceva! eu am observat ca daca imi doresc ceva , mi se intampla....bineinteles ca ma rog, bineinteles ca in timp,.. dar se intampla!
fetelor, eu cred in Dumnezeu, dar a fi habotnica...
ce spuneti voi de mamici batrane?! ... stiti cum ma rasfat eu? sunt o TANARA mamica .... si stiti cum ma simt la aproape 39 ani cu un bebelus? NEMAIPOMENIT!
revin
bretonica spune:
ciao fetizele,am intrat doar pentru un mic salut si sa va zic ca sunteti dulciam avut ce citi si eu mai inainte..tineti-o tot asapupice si ptr toate fetele sloganu"OPTIMISMUL ESTE PARFUMUL VIETII"..PUPICEEEE si aprilus poate ne vedem la ceai diseara..invitatia este valabila ptr toatefetitele...
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
a_alinta spune:
am revenit!
nu mai am tot ce am citit proaspat in cap, deh, asa e cand esti tanar si iti zboara gandul in toate partile
si pentru ca nu-mi iese reclama asta din cap : "esti ceea ce bei" apa dorna, asta probabil mi se trage de la piscina care o am in burta, vin si eu cu sloganul "ESTI CEEA CE VREI SA FII"... asta langa sloganul lui bretonica
dupa cum bine se poate vedea,sunt cam ranjita astazi, poate si datorita voua
bretonica..Roma, wou, frumos, tare frumos.. daca aveau si italienii "loteria vizelor" acolo eram si eu acum....
a, si sa nu uit , si eu sunt ex-fumatoare, de 3 ani, nu fumam 3 pachete, dar treceam de unul cu usurinta si placere... sa stii, ca asta e urmarea lasatului de fumat... prisos de kg....
silviana, sa stii ca la americanii astia se usuca cerneala imediat ce-au pus viza... asta e o gluma, sper sa intelegi gluma mea... daca te pot ajuta vreodata cu ceva, o informatie, orice, o fac cu cea mai mare placere.... eu pe 4 mai fac 3 ani de camd am aterizat aici...
fetele care isi doresc bebei le tin pumnii si cine stie , poate dupa dieta asta se lasa cu ... eu consider ca este foarte sanatoasa, pentru ca mananci sanatos... legumele si fructele , o saptamana sau 2 , nu au cum sa saraceasca organismul de nimic... doar daca nu mananci nimic... dar daca mananci la greu ce-ti place mai mult, gen fructe sau legume, eu vad in asta chiar o dezintoxicare... ca urmare, intr-un organism curat se poate culcusi si un...
chiar ca am inceput sa vorbesc aiurea, fetelor, hai sa facem un pact... mie imi place sa glumesc, si n-as vrea sa supar pe cineva.. unde si comunicarea noastra este doar scrisa, uneori lipsa unei virgule poate duce la rasturnarea a ceea ce vrem sa transmitem... asa ca daca fi se pare ca am luat-o anapoda.. trageti-ma de mana...
in alta ordine de idei, eu ma simt foarte bine astazi.. ieri s-a lasat cu greata si durere de cap... nu stiu cauza, important ca spre seara m-am dres cu 2 portocale si astazi sunt tare vesela si usoara...
si ca utima idee pe ziua de astazi, voi credeti ca aceasta dieta poate avea consecinte si asupra modului de a gandi?...parca incep sa fie toate din ce in ce mai roz
bretonica spune:
ali,bucura-te de viata..nu este dieta care te face sa te simti asa,mai usoara,da..dar plina de viata este si datorita acestui forum ca suntem multe gagicuze si toate puse pe glumaasa ca nu te speria ca nu se supara nimeni pe aici,stim de gluma..si ma bucur sa te stiu asa voioasa...doar semeni cu mine nu?ihihihihiihasa ca
ponei spune:
Buna fetele,
A inceput meciul, unde sunteti?
De salata m-am cam saturat, am mai mancat si porumb congelat in pungi, nu cred ca are zahar ceva si masline. Voi ce mai mancati?
bretonica spune:
ciao silviut,ce meci,crezi ca in fiecare seara e sarbatoare?..eu am bagat un ceai,la amiaza am mincat 2 hamburgere cu salata,si in seara asta o conserva de peste de ton cu verdeata..tu nu ai voie,asa ca baga fructe si legume...vrei un ceiut si tu?..ma duc repede sa-l fac
bretonica spune:
BAI,LA MINE E GATA CEAIUL..hai grabiti-va ca se raceste de nu,si ma sacrific singura pina la urma sa vedeti voi
bretonica spune:
...nu e nimeni pe strada...okii tristi sa mi vada....nu e nimeni pe strada.....sa ma vada plingind..a-ti vazut ce frumos cint?..singura ,singurica pe aici...cred ca ar fi cazul sa plec la nani si eu,ca de nu ma ia foamea,si vad ca nu am cu cine palavragi la ora asta,mai uitam si eu de foame..ceaiul singurica nu merge..doamne ce mai pling....pupice la fetize si NOAPTE BUNA