FIV 165

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria78 spune:

nusy, FELICITARI !!!
Sa fii sanatoasa si sa-ti tii minunea in brate peste 9 luni
Suntem toate alaturi de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Buna!
Primiti o noua aspiranta printre voi?
Miki01 si eu am facut ET sambata la Giulesti, asa ca putem sa ne luam de mana. Programarea pt test o am tot pe 06.02, asa ca, daca mai ai rabdare, poate ne vedem pe-acolo.
Eu sunt la dr Cezara Bucur si bilantul pe care l-am avut a fost 26 foliculi din care 18 ovocite, dupa fertilizare 14 embrioni din care s-au dezvoltat pana la ET 7. Doi sunt in burtica, 5 crioprezervati.
Iti tin pumnii!
Bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Felictari inca o data, Nusy! Sa ai un bebe sanatos.

Fivettes, cum e faza cu valoarea HCG-ului? Stiu ca este un hormon aflat in legatura directa cu formarea placentei iar daca valoarea e mare e semn de sarcina gemelara, dar care sunt valorile la primul test care indica faptul ca e rost de gemeni? Asa, cifre exacte, more or less.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

BRAVO NUSY! FELICITARI DIN TOATA INIMA!

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Teli, Miki - Va asteptam pe fiecare cu II!

Cristal - Nu ne mai dai nicio veste? Eu stau aici cu pumnii stransi bine!

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Asta chiar e un capitol norocos!

Nusy, Kittyke Felicitari utelor sarcini usoare pana la termen si bebei sanatosi. .

Aurel_Cris
nastere usoara! Ma pentru tine si mica printesa careia ii place la mami in burtica. viitoarea mamica frumoasa (ti-am vazut pozele )

Bafta multa fetelor in focuri si fie de acum incolo sa auzim numai vesti bune.

Weeek-end placut!

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Nusy inca o data felicitari si sa fie intr-unceas bun.Ti-a zis dr cum sa continui si cand te duci la ech?
Miki nu mai fi asa de panicara. Poti sa pui mai multe utrogestane pe zi cate 10. Tu la pranz de ex ai unde sa stai dupa utrogestan sau le iei oral? si esti o fericita ca vei avea raspunsul tot marti , dar eu ca si nusy de abia vineri, dar asta e.Mai am o sapt.
Ce sa zic am zile bune, zile mai putin bune , dar cu DD inainte , cum o vrea el.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Cristinici, multumesc mult de tot! Esti o scumpa!. Asa este, am exagerat putin cu panica, dar gata, acum mi-am revenit.
Cum o sa vrea DD, asa va fi, noi am facut tot ce am putut.

Teli, tu faci testul tot marti? Unde?

Nusy, multumesc mult scumpa, draga. Felicitari, pentru valoarea BHCG si ai grija de tine si de bebe.

Pupici multi la toate fetele!

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

NUSY FELICITARI,SI sa de-a Domnul, sa fie bine in continuare,ai grija cu excesul de progesteron,ca si prea mult strica,fii cumpatata,si cere sfatul medicului,te si bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

NUSY FELICITARIIIIIIIIIIII,ma bucur ca a fost cu noroc de data asta,sarcina usoara si bebe sanatos sa iti dea DD.
KITTYKE inca odata felicitari iubita
CRISTINICI iti tin pumnii pt marti,cat despre internare nu se face decat daca esti in pericol tu sau bebe.
MIKI si tu faci testul marti am inteles multa bafta
MONILAND,STUART,IOANATUGS merci fetelor pt urari
DREAM merci,mi-ai vazut balonasul sau mingiuta cum ii spune sotul,acum sa mai rotunjit
LUCA LUCA sa sti ca vroiau astia sa imi provoace nasterea azi dar am zis ca nu prea as vrea sa o scot pe 29,la cat am asteptat-o... si cred ca va fi singurul nosrtru ingeras sa o sarbatorim in fiecare an.
Deci a ramas ca merg luni la spital si se va hotara totul,nasterea va fi provocata,nu cezariana.Bulinuta este tot la purtator,dar de saptamana viitoare oricat de mult ii place la mami in burtica va fi scoasa afara.Ne-a tinut in tensiune destul,cand ma gandesc ce soc am avut la 19 sapt. cand am avut contractiile acelea si am stat in spital, iar dr mi-a spus totul depinde de noroc doamna.....,am zis ca mor.
la toate fara exceptie si va tin pumnii tuturor care sunteti in focuri.
41Bianca Maria
http://community.webshots.com/user/aurel_cris

Mergi la inceput