FIV 165

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Blanche Aspenter iau pentru ca mi-a trecut pe reteta dupa cum am inteles ajuta la vascularizarea uterului.
Miki01 eu nu am facut deloc progesteronul habar n-am cat este , pun intravaginal 3*2 Utrogestan si atat, nu te mai agita nu face bine la bb.....rabdare ca va fi bine!!!

Eu sunt programata la echograf pe 10 Martie, sper sa fie OK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Merci pt raspunsuri
Credeam ca am gresit eu cu medrolul ca si eu tot pana la test il am .
Eu nu mai iau decat aspenter si acid folic

Mergi la inceput

Miki , hai sa-ti spun schema mea de injectare cu progesteron chiar daca nu stiu daca va fi cu succes sau nu :
- dimineata 2 de 25 mg adica 2 ml(eu le am din Ungaria)
- seara 2 utrogestan
Succes

Mergi la inceput

Mihaele stai linistita si eu am avut emotii dar nu e asa de rau cum mi-am imaginat.
Sa duci halat si papucei, te pofteste in camera (patul e deja facut pentru tine e frumos totul parca ai fi acasa) cu sotul acolo hm... hm...va distrati putin cu sotul ca sa aveti dati la receptie si stai in pat pana se prepara
Dupa aia intri in cabinet, dr. anestezist e foarte dragut, iti baga perfuzie mai auzi 2-3 cuvinte si gata.....ai adormit
Cand te trezesti dr. zambeste si iti spune cate ovocite a obtinut.Te duci inapoi in camera esti putin ametit dar la mine n-a fost asta o problema. Vine dr. si iti explica cateva chestii si cand te simti mai bine poti sa te duci acasa.
Deci incearca sa fii relaxata (stiu ca nu se poate dar vreau sa-ti ridic moralul)si totul va fi OK.
Multa bafta iti doresc si astept cu nerabdare cum a fost
Te pup

Mergi la inceput

Teli ..oare de ce nu mi-a dat pana la ET??
Am primit 4 tablete (1/2 pe zi) si atat.
Ciudat....

Mergi la inceput

Ai vazut prospectul , scrie ca se foloseste in transplantul de organe , ma gandesc la faptul ca fiind la a 4 incercare mi l-a dat pt ca au considerat ca organismul meu respinge embrionii , stiu eu?

Mergi la inceput

N-am vazut prospectul pentru ca mi-a dat 4 bucati acolo de la ei ...
Cine stie...poate nu a considerat ca am nevoie de mai multe tablete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Kittike, multumesc mult pt sfaturi ! Asa este, cred ca am exagerat putin cu progesteronul asta, am avut eu pitici ca din cauza asta nu s-a prins data trecuta si...
Oricum, dca DD va dori va fi si cu prog. si fara :-).

Teli, iti tin pumnii!

Cristinici, ce faci mami?
Parca a ramas o vesnicie pana marti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria78 spune:

Fetelor, ajutati-ma si pe mine care stiti mai bine, va rog !!!
Am avut punctia in data de 19 FEB si ET in 22 FEB.
Mi-au spus ca CEL MAI DEVREME pot sa incerc un bHcg in 03 MAR ... Bineinteles ca nu am avut rabdare si ca sa nu innebunesc in week-end am fost azi dimineata si am facut un bHcg si rezultatul e .... 1.72
Avand in vedere ca l-am facut mai devreme (vineri in loc de luni sau marti), cu valoarea asta credeti ca am vreo sansa? ...

Multumesc mult !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Helloooo,gagici! Valoare BHCG: 76 in ziua 10.Deci,ar fi un bebel(asa cum am vrut).Multumesc inca o data,sunteti toate niste prietene adevarate,sa va ajute Dumnezeu pe absolut toate sa reusiti,iar pe noi,cele care am reusit,sa ducem sarcina cu bine pana la capat.

Teli: si eu am luat medrolul pana la test,de capul meu,pentru ca dr.mi-l prescrisese doar pana la ET.Insa,pt.ca am facut ICSI,m-am incapatanat eu sa iau asa...si bine am facut.

Kitty: i-am comunicat de ieri dr. faptul ca am testele pozitive si azi am sunat din nou si i-am spus valoarea BHCG.Nu-ti spun ce se bucura Claudia.

Miki01: mi-a prescris Dracea 1 progesteron de 100 mg zilnic si fara utrogestan.La analiza din z 3 de la ET imi iesise valoarea progesteronului de 5 ori mai mare decat limita(aveam 250 si limita era 50),dar cred ca si din cauza ca facusem injectia la 7 dimineata si la ora 8 mi-am luat sange pentru analiza.Am facut injectabilul timp de doua saptamani,dar n-am mai rezistat din cauza durerii si ,cu acordul dr.,am trecut pe utrogestan.Ea mi-a spus sa iau 6/zi..eu iau 10/zi

Mihaele: eu am luat doar halat de acasa,papucii i-am folosit pe-ai lor(ca au).Nu-ti fie frica,sunt niste profesionisti si au atentia toata indreptata asupra ta.Fii increzatoare!

Rubia: bafta multa cu embrionasii!

Teli,Miki,Cristinici: va tin pumnii,sa fie la toate reusita!

Cristal: ce vesti ne mai dai?Bafta multa si tie!

Fetelor,va tin pumnii! Bafta multa!

Nusy

Mergi la inceput