Mamici de Martie-Aprilie 2008 (113)
Raspunsuri - Pagina 20
natynic spune:
Am mai pus 2 pozici de azi cu Iulia, sunt pe pag 2 de la "Iulia mea", sa va uitati ca are ochisorii deschisi! Si mi se pare ca a mai chelit...
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
O IUBIRE ETERNA:http://www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url]
natynic spune:
CAPITOL NOU!!
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
O IUBIRE ETERNA:http://www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url]
ariel_7000 spune:
papadieeeee!!!! am facut ochii cat cepele cand ti-am vazut numele!!! oana, dar ce mai faci tu ca "trecut-au anii..." de cand nu am mai vb noi doua:))) am vazut ca nu ai stat degeaba, felicitarile mele!! uite, tu potzi sta de vb. cu naty, sa-i axplici cum e cu esentzele tari care se tzin in sticlutze mici!! cat despre cezara, avem fete care au nascut/vor naste cu ea....sigur te vor ajuta cu sfaturi! te pup dulce si afla ca mi-ai rascolit amintiri:)))
stelutza, nu e niciun secret unde nasc eu:))) e trecut si in listutza, numai ca ar trebui sa fac o modificare, ac s-a schimbat denumirea. se numeste "spitalul judetean ilfov, sfintii imparati constantin si elena" si acum ceva timp se numea titan... a fost renovat acum vreo 2-3 ani, iar in iarna asta au mai facut niste retusuri. este super curat, dotat, saloanele super: 2 paturi de mamici si 2 de bebei, toaleta in camera, frigider, tv, aer conditzionat. nu am ajuns la maternitate sa vad cu ochii mei, pt ca e paza mareeeee, dar cele care mi-au recomandat spitalul mi-au jurat ca asa este. eu am fost doar la gravide, pe vremea cand ma tratam de infectie urinara si faceam tratament...plus ca personalul este super dragutz si atent indiferent daca cotizezi sau nu...
alexutza aproape 5 ani +si
33+
Teodor Mihai
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
adriuta spune:
ariel nu ma supar mami cum sa ma supar,
da ai dreptate ca auzul se dezvolta mult mai tarziu...stiam eu ceva in legatura cu asta dar nu in tocmai.
Am vazut chin chin-ul, doamne ce dulce eeeeeeeee.... si cum se ascunde el peste tot.
Se lasa liber prin casa, sau are casuta lui? Este adevarat ca se faceau haine de blana de chin chin?
Nu mai imi amintesc...
Mstela faza cu Iulia care rade de baieti a fost ...mortala

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]
AMR 1 Saptamana!... sau cat vrea
Adrian
mstela spune:
ANUNT:cine are nevoie de o eco3-4D la Medsana la dr Herghelegiu pt 6.03,sa zica!!Eu renunt..
ursuleata

La treaba cu sotul Ioanei nu ma bag,e in familie,dar eu una nu accept niciun sfat de la al meu sot,decat daca mi se pare plauzibil.Ca doar nu a trecut si va trece el prin chinul meu!!!Ce mama,masii!Ca ma enervez
...Barbatii sa incerce si ei sa nasca si apoi sa decida ce si cum..Ei au scapat ieftin cu o noapte, si aia placuta,si acum fac pe bravii
...Ia,ca ma enervez eu acum,ca asta ar mai lipsi:sa-mi impuna randunoiul meu cum sa nasc,de parca pe el l-ar durea vreo vena macar
??
Simo
eu i-am dat berzei GPS nou,daca ea n-a stiut sa-l programeze bine,eu ce sa fac???Dar lasa c-am jumulit-o bine
HIHI,bv bb Tudor!
Ariel,m-ai zapacit cu umorul!..
Si bine zici tu ariel,ce mai va lamentati fetelor,ca baietii oricum ar fi,se vor naste"de ziua lor" si asta e important![]()
....
Naty..Ma gandeam ca mai intarzii si nu are cine s afaca capitol,fiindca eu n-am inteles cum se incepe treaba:"Va logati cu userul randunici si cu parola stiuta. Deschideti capitolul pe care tocmai il incheiati la pagina 1 si apasati butonul Edit la primul mesaj."-nu stiu parola si nici nu vad care e edit-ul de la mesaj..
Stela
31+
Teodora Traseul in burtica
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, am pasit si noi, voinice, in luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
numeioana spune:
Ce dragut, Naty!! Iulia ta e vesela!!
Imi pare tare rau pentru micutul Andrei!! Ce s-o fi intamplat?? Eu am simtit parca ceva la Butucica... si parca am inteles ca ceva nu e in regula..., Sper sa fie totul bine!!
Ioana 40+ si
David
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.