Aradence minunate (91)
Raspunsuri - Pagina 12
alinamoro spune:
Salutare!
Aseara am iesit in oras cu niste prieteni, am fost la Casa Neamtiu. Mi-a facut Calin surpriza de 8 martie
, mi-a zis ca iesim undeva, n-am stiut unde si cu cine pana la fata locului.
Rezolvase el si cu tusi sa stea cu copiii.
Cristina M, e draguta tricicleta. Si noi vrem sa-i cumparam Adelinei, dar nu chiar acum, la vara.![]()
Ada, am uitat sa scriu ieri...n-a vrut Iulia sa primeasca martisorul de la Dragos(ii pusese 2 in pachetel).
![]()
Monica, da rezistenta tare tricicleta lui Dia.
Cristiana, interesant site-ul ala cu produse din Germania, l-am salvat in favorite ca poate voi avea nevoie vreodata.
Ioana, multa sanatate, sa te faci bine cat mai repede!
Clau, cum e Raul dupa tratamentul de la homeopat?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
cristinacsa spune:
Buna fetelor,
Ioana, LA MULTI ANI , multa sanatate si fericire alaturi de baietii tai (3)! Sa te faci bine cit mai repede.
Alina, mai zi odata cum se fac cartofii de care zicea Gabi. Bravo Calin!
Despre tricicleta nu stiu ce sa zic, noi am avut din aia romaneasca fara miner in spate, dar cel mai mult s-au plimbat pe strada la maica-mea.
Discutati pe aici de mese de biliard, din aia n-am, dar am masa de pin pong...
Cum ramine cu intilnirea?
Cristina si gemenele
alinamoro spune:
Cristina, uite reteta de cartofi de la Gabi:
Cartofii de taie in 4, se fierb 5 minute, se scurg de apa si se scutura un pic(intr-o strecuratoare), dupa ce pui 2-3 linguri ulei intr-o tava sau vas de yena(eu in yena am pus),se pun cartofii cu sare (de preferat sare grunjoasa, dar eu n-am pus ca n-am avut) si rozmarin(cand n-am avut rozmarin am pus busuioc si oregano) si se da cuptor aprox.40 minute. Sunt f buni!
(11.04.2002) poze
X-ray spune:
carmen iti dau linkul de la un outlet din ungaria care are super preturi la scaune si nu numai,ce vreau eu sa iau e mai ieftin cu 30000 de forinti decat la cel din ungaria.poate intereseaza si pe fete...
http://www.brendon.hu/ShowPage.aspx?Page=Outlet.htm
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
adablackcat spune:
Ioana, multa sanatate si tie si celorlalti bolnaviori.
Alina m, da, stiu ca nu a vrut sa primeasca martisorul de la Dragos ca mi-a povestit. M-am mirat si am intrebat-o de ce, evident. Mi-a spus ca "Nu vreau sa-l primesc pentru ca el tot nu vorbeste cu mine." Io nu i-am zis nik. Treaba lor, nu ma bag. 

Cred ca i-a fost rusine sa-l ia, parerea mea...
Maine ne intalnim la 10 la gradi, da?
Eu am un singur scaun de masina care a trecut de la Iulia la Vladut. Nu mai cumpar acum ca Iulia sta foarte bine si in centura de siguranta.
Saptamana viitoare propune cineva o data sa ne intalnim la Cristinacsa? Care cum puteti?
Mihaaaaaaa, ce faci? Cum sunteti? Ce face baietelul tau cel mai mic (are nume?)???
![]()
Clau, tu ce mai zici? Cum mai e Raul? Cand ne intalnim sa dau eu o cafa?
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
alinamoro spune:
Ada, eu i-am zis la Dragos ca poate i-a fost rusine Iuliei ca fetitele sunt mai rusinoase, m-am distrat si eu de el cand imi povestea, era f serios.
Da, maine mergem la gradi(am vrut sa scriu si dupa ce am trimis mesajul mi-am amintit). Nu stii pana la ce ora tine ca eu sunt invitata si la mine la lucru de 8 martie, ar trebui pe la 12, dar nu stiu daca terminam la gradi.
(11.04.2002) poze
adablackcat spune:
Alina, sigur terminam pana la 12. E doar o lectie care nu are voie sa dureze mai mult de 40 min. Sa mai fie inca 40 min de "povesti" si tot terminam in maxim o ora si jumatate.
Azi sunt pusa pe curatenie. Deja ma dor picioarele de atata trebaluit. Ma duc sa stau unpic la tv. ![]()
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Claudelu spune:
Ada, nu vii si la mine sa faci curatenie daca tot esti in forma?? ![]()
Pentru cafa restanta stabileste tu o zi si vedem cum face ![]()
Mai dar ce dragalasi sunt amorezii vostri ![]()
Raul se comporta excelent dupa tratamentul homeopat
Am fost si aseara sa-i vada urechiusele si e bine
Cu ocazia asta ne-a facut si o schema de imunizare. Nu-mi vine sa cred cat de bine reactioneaza Raul la acest tratament. Oricum ii multumesc lu Gabi ptr insistenta
si tie Ada si Alinei pentru sustinere
(multumesc partidului
)
Eu deja ma visez in concediu
Am innebunit de-a dreptu, ma tot uit pe net sa vad ce preturi sunt la pensiunile din Ro
si ma ia cu dureri de cap. Preturi de preturi si conditii de toata jena 
Haideti propuneti o zi in care sa ne vedem la Cristina. da urgent ca n-am timp 
Va pup 
PS: Ioana, multa sanatate 
alinamoro spune:
O, super daca s-ar termina intr-o ora jumate, asa as putea ajunge si la "cheful" de la lucru.
Si eu am facut curat, am luat o pauza si merg sa fac ceva de mancare pana nu se trezeste Ade.
Cristina, m-am uitat la pantofiorii de la semnatura ta, ce super sunt, dar imi pare rau ca n-am gasit nimic pentru Adelina, majoritatea de fetite sunt numarul 20, ea are 21 sau 22.
Nu poti face rost de 21 sau 22?
Azi noapte am visat-o pe Gabi, imi amintesc doar ca era tunsa scurt si avea suvite mov in par, un mov tare tipator.![]()
(11.04.2002) poze