Aradence minunate (91)
Raspunsuri - Pagina 11
ancapolgar spune:
LA MULTI ANI, IOANA!
Sa ne traiesti, sa fii sanatoasa, iubita si fericita alaturi de familia ta!Si sa te mai vedem si pe tine pe la intalniri.
Fetelor, Alex e mult mai bine, i-a trecut aproape complet, pe limba nu mai are nimic,doar gingiile mai sunt putin inflamate.L-am tot facut cu glicerina boraxata cu nistatin si cu Plantagingival, alternativ.A inceput sa manance, ieri a mancat f bine, cred ca recupereaza.
Azi a luat de pe masa un iaurt si a inceput:"Papi, papi,bun!"A luat si lingurita, a venit sa ii desfac iaurtul, mi-a dat mie sa mananc o lingurita de iaurt, apoi a apapat el restul.
Anca
, mami de
Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.
ancapolgar spune:
Eu sunt f multumita de tricicleta Rapsody, pe care i-a luat-o mami lui Alex de ziua lui, se face si balansoar, se poate impinge, are suport pt picioruse... Alex deja ajunge cu piciorul jos si impinge tricicleta singur.
Anca
, mami de
Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.
X-ray spune:
cristiana i-am spus prietenei mele de anunt,va suna si mai am un nr de tel de la claudelu.gaseste ea pana la urma.am intrat si pe site-ul pus de tine dar cu isofix nu au nimic....
anca ma bucur ca e alex mai bine.
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
cristiana70 spune:
ALINA.A, cred poti sa le trimiti un mail si sa-i intrebi daca iti pot procura un scaun cu isofix si la ce pret, sunt romani plecati si stabiliti in Germania, eu am colaborat cu ei si am fost multumita de atitudinea lor.
Eu nu m-am gandit inca la tricicleta, sa inteleg ca asta ma paste acum?
cristina mamica de
David (21.12.2006)
alinamoro spune:
La multi ani Ioana!

Iti doresc multa fericire si iubire alaturi de familia ta minunata!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
pufymic spune:
Wow ce de urari!Multumesc din suflet fetelor!Sunteti minunate!

Sunt tare intoarsa pe dos ca-s racita de abia vorbesc(am nasul infundat non-stop
)....si ma doare capul....si pielea pe fatza
....si pe langa toate astea de 2 nopti mai mult veghez si-l plimb pe pitic in brate decat dorm(sta sa-i iasa o maseluta sus si una jos...
)....si azi-noapte a avut si el nasul infundat....asa ca suntem toti in oala cu raceala
!
Si ca sa-mi fie "cadoul" complet de azi-dimineata(f dimineata) si pana vineri noaptea sunt doar eu cu piticii ca al meu iubit e plecat in delegatie
!
Na acum m-am plans pentru toata perioada in care n-am postat deloc...
!
www.doctorbun.ro/" target="_blank">Voteaza medicii romani!
monica70 spune:

Ceau fetele !
IOANA la multi ani si de la mine!
Eu v-am mai citit de la birou,dar n-am apucat sa bag un rand.In plus tot cam fara chef sunt de la vremea asta 
Sa va zic de tricicleta cu maner a Dianei.I-a luat mami una "la kg" de la un magazin din Vlaicu,era cu 1,3 mil parca.Asta a fost anul trecut de Pasti,deci cand avea un an jumate.De atunci a abandonat caruciorul si doar cu ea a vrut (si pe jos,evident). Pe rand a demontat oglinzile retrovizoare,geamul de protectie l-am scos de tot ca dadea cu gura in el si se lovea - apoi diverse butoane si zorzoane,s-a stricat si muzica,mai atarna un fir pe ici pe colo si totul a culminat cand s-a crapat fix in doua asta toamna
Jale maaare! Mami a vrut sa ii cumpere alta din Ungaria dar n-a gasit si nici nu am mai lasat-o eu ca,oricum venea iarna.In plus Diana mergea demult pe jos si pe distante mari,doar mami o mai scotea "calare" .Dar s-a pus taica-meu si a dat tricicleta veche la un vecin sa o sudeze si sa vedeti fericire pe Diana - chiar daca a folosit-o mai mult in casa aiurea, ca era frig.Acum mai iese cateodata cu ea si vad ca rezista eroic pe "trotuarele" din Vlaicu,dar mai mult se joaca in casa cu ea.Ea cam trebuie sa treaca la o tricicleta adevarata de p-acum,ca deja ajunge la pedale.Deci si eu sunt in cautare,dar deocamdata o sa incep sa o invat sa pedaleze in casa pe asta ...
Asta-i ce-a mai ramas din ea :http://www.dropshots.com/DIA2#date/2008-03-02/19:51:24 Aci se cam ciondanea cu papusa ca de ce nu ajunge la pedale ![]()
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" . Nu e de parerea ta cel ce te aproba, ci cel ce te imita. (Grigore Moisil) "
adablackcat spune:
La multi ani Ioana! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de gandaceii tai toata viata ta!Ieri n-am apucat sa intru deloc. Am fost si eu la Teba, dar nu e mare scofala pe acolo. Am luat ceva maruntisuri, putine de tot. Alina m, cred ca ceva tricouri i-ai gasi la Dragos, am vazut si ceva solexuri, dar nu stiu ce era de capul lor.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
maria_rubi spune:
Eu in principiu m-am cam hotarat la tricicleta asta: http://www.magazine-online.ro/dana_zbranca/detalii/tricicleta-chipolino-cu-maner-portocaliu/24840/pat/# , manerul e reglabil in inaltime, rotile sunt din plastic si cu o banda de cauciuc peste, roata din fata se poate bloca, spatarul mi se pare suficient de inalt. Voi ce ziceti?
de
Mara
POZE
monica70 spune:
Buna fetele!
MARA e frumoasa dar din cate vad nu are umbrelutza de soare.Noua ne-a prins tare bine toata vara umbrelutza aia ... Tavita de picioare parca are nu? Si aia e importanta.A noastra nu avea maner reglabil si nu se blocau rotile,dar nu ne-a lipsit astea.
Mi s-a parut cel mai important ca se manevra usor si avea stabilitate,mai ales prin atatea gropi prin care si-a facut veacul ... ma mir ca nu s-a crapat si mai rapid ![]()
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" . Nu e de parerea ta cel ce te aproba, ci cel ce te imita. (Grigore Moisil) "