*Dura lex sed lex (Clubul Juristilor)* (13)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Buna dimineata!
Haideti la un ceai...sau cafea, pentru cine vrea!
Ce faceti? Unde umblati?
Kriss, am uitat.......La multi ani pentru cele 5 lunite...am vazut pozele noi, Alessia e frumoasa foc!
Eva, Mathilda, cum se simt puiutii? Multa sanatate!
O zi cat mai buna sa aveti!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salut
Luna, atunci hai pune-te pe treaba pt !!facem galerie?
Mathilda, multa sanatate Klarei!!off, ce ti-e si cu bonele astea..
eva, multa sanatate lui claudiu! tu cum mai esti?
Lora, multumim mult! bine ai revenit!
Lora, te bagi si tu alaturi de Luna?
irina, ai reusit cu s.a.-ul? imi pare rau ca nu am putut fi de folos..
pupici tuturor

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 5 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Neatza!
Vreau si eu o cafea...Ma simt asa de obosita...
O zi placuta va doresc!

VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!

Mergi la inceput

Kriss, ma provoci... si io nu-s genul care sa nu raspund provocarilor, dar...nu momentan... peste vreo 2-3 ani, poate...

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

sosesc si eu cu vesti nu prea bune insa sper ca schimbarea va fi inspre bine si un pas inainte mai tarziu pentru mine
vestea bomba e ca luna martie e ultima in care voi lucra la firma actuala dar am convenit cu proprietarul firmei -care de altfel e dr.in dr.international dar nu profeseaza(un om foarte de treaba de altfel si care m-a ajutat foarte mult in evolutia profesionala)ca il voi ajuta in limita timpului disponibil
nu ma intind acum cu problemele care au dus la decizia finala si poate ca nici nu luam o masura asa de radicala daca gaseam mai multa intelegere de la managerul firmei in ceea ce priveste viata mea personala
de ex.ieri dimineata i-am spus ca saptamana asta as dori un week-end prelungit dat fiind faptul ca va fi pastele (eu fiind romano-catolica)mi-a spus un nu hotarat cu toate ca la sectia engleza e foarte putin de lucru si la o adica as putea sa imi termin treaba de acasa dat fiind faptul ca eu oricum nu fac munca de teren
i-am spus ca eu inteleg ca sunt libera de sarbatorile musulmane insa in cei doi ani de cand lucrez nu am fost niciodata libera nici de Craciun si nici de Pasti si nici nu am insistat dar acum s-a intamplat ca si sotul meu sa aiba niste zile libere si puteam sa plecam pe undeva 4-5 zile dar nici gand
fiind intr-o pasa nu prea buna i-am spus ca atunci eu pur si simplu nu o sa mai lucrez
neavandu-ma deloc la inima nici nu a insistat prea mult pentru a ramane iar azi m-am intalnit cu asa zisul sef mare si mi-a spus sa iau o vacanta si sa ma intorc dupa ce ma odihnesc dar alte circumstante personale m-au determinat sa spun nu pentru ca oricum dupa doua luni iar ar trebui sa ma infatisez in fata lui pentru o prelungire a vacantei legale si iarasi du-te cu o suta de cereri la manager,la patron,la personal si negocieri/calcule - nici nu as fi suparata daca am avea sute de clienti dar de ex.vara este un adevarat regres in activitate si daca sunt sau nu acolo tot aia e din moment ce clienti nu sunt...
ma scuzati ca m-am lungit
multa sanatate la copilasi

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote]Originally posted by LoraG76

Kriss, ma provoci... si io nu-s genul care sa nu raspund provocarilor, dar...nu momentan... peste vreo 2-3 ani, poate...

[/quote]

si eu al fel imi doresc insa poate a cazut (pana nu demult exista i posibilitatea unui nu)insa diverse evenimente din ultiam perioada m-au facut sa imi fie dor de un bebelus langa mine plus ca Rana avand o educatoare insarcinata ma tot cerceteaza daca nu cumva am si eu un bebe in burta si imi tot spune ca ce bine ar fi sa ne cumparam un bebelus asa ca in concluzie o sa ma pun pe treaba insa daca am pierdut ocazia de a avea doi copii cam de aceeasi varsta (varianta ideala)voi astepta ca Rana sa treaca peste stresul primului an de scoala sa se maturizeze putin si sa-i pasez anumite mici responsabilitati

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Va invit la o cafea buna-buna...

Mergi la inceput

'Neata!
Claudela, multumim pt. cafea, eu beau un ceai..
Azi e soare...sper sa tina asa vremea si in week-end, ca tare as mai iesi undeva, la aer...
Luna, bine gandite planurile cu bebe.... Cat despre schimbare, sigur va aduce ceva bun la un moment dat...eu asa spun mereu. Bafta!
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Neata
Lora, ok, te astept sa imi zici tu cand incep galeria!
Luna, asa e cum zice Lora, orice sfarsit are un inceput! si cu bb..am inteles..ne dai tu de veste cand si cum..
claudela, tu ce mai faci?in afara ca esti matinala si ne servesti mereu cu o cafeluta caldaaa

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 5 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Kriss, uite ce sa fac...Pa acasa, m-am apucat de invatat pentru un concurs saptamana viitoare...un post de consilier juridic...E necesar o schimbare in sensul asta...
Astept tot saptamana asta...azi sau maine... niste musafiri si sunt prinsa intr-un program gospodaresc...

Mergi la inceput