*Dura lex sed lex (Clubul Juristilor)* (13)
Raspunsuri - Pagina 10
kriss79 spune:
Atunci iti doresc spor la invatat, iarsi spor la munci!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 5 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
claudela spune:
Multumesc Kriss...Chiar am nevoie de spor...
Ma gandesc la o vacanta, dar cred ca deocamdata raman cu gandul...Nici nu mai tin minte cand a fost ultima "evadare" din cotidian...
O veni si vremea mea!
VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!
LoraG76 spune:
'Neata!
Ce mai faceti?
Haideti la un ceai!
O zi buna la toata lumea!
P.S.: A inceput votarea pozelor din concurs - noi avem 2 pe pag. 25 - iulie2007 si 46 - zambetfericit. Kriss cu Alessia sunt pe pag. 9 si 18 - broscuta si eusimami, parca...
Lora, mami de Iustina
kriss79 spune:
neata
Lora, multumim. dupa ce am trimis pozele, am avut altele mai faine..dar deja erau trimise...asta e!
oricum sunt f frumosi toti copii din pozici! ma duc sa vizionez si sa votez!
Avem 5 luni!!
Luna75 spune:
claudela,spor la invatat
eu tot inainte in planurile mele - sper sa aiba un final fericit
momentan sunt foarte ocupata dar totul merge bine stiind ca de luna viitoare voi fi libera si pot sa imi pun ordine in ganduri,sa imi asez ideile si sa imi stabilesc obiective realiste
si va doresc toate cele bune
cum am un moment liber meg si eu la votat...mult succes concurentilor
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
LoraG76 spune:
Eva, Mathilda, ce fac puiutii? Sper ca nu mai sunt raciti!
Claudela, spor la invatat si bafta!
Lora, mami de Iustina
claudela spune:
Va pupacesc si eu intr-o fuga!
Va multumesc ca imi sunteti aproape...Sper sa fie bine saptamana viitoare si sa reusesc sa obtin postul...
Intre timp mi-a venit si musafirii...Asa ca...sunt prinsa cu toate acum...
VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!
kriss79 spune:
salut
Am uitat ieri sa urez La Multi Ani Sarei de mami martie!! dar care nu a mai trecut pe la noi..Multa sanatate si noroc in viata!!
Luna, iti doresc ca planurile tale sa aiba un final cat mai fericit!!
Sarbatoreste cineva de aici Pastele zilele acestea?
Am uitat sa va servesc o cafea aburinda!!poftiti!
Avem 5 luni!!
LoraG76 spune:
'Neata!
Kriss, multumim pentru cafeluta! Chiar ca azi beau cafea, pentru ca-s cheauca de somn...sunt treaza de la 3 ca Iustina nu prea a dormit bine, a facut febra asta noapte si a inceput sa tuseasca, asa ca azi e acasa... Sper sa scapam usor, fara antibiotic..a zis bona c-a mancat bine dimineata si ca febra nu a mai facut, doar tuseste putin...
La multi ani pentru bubulina de martie!!!
Lora, mami de Iustina
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by kriss79
Luna, iti doresc ca planurile tale sa aiba un final cat mai fericit!!
Sarbatoreste cineva de aici Pastele zilele acestea?
multumesc.
eu sarbatoresc Pastele peste 2 zile (sunt romano - catolica) si pentru ca sa nu fiu un user cu o existenta obscura ,grasana si frustrata (demonstratia unei ipoteze absurde a carei concluzie este lipsa fotografiilor mele de pe forum + lipsa catorva informatii "vitale" pentru un forumist:cont bancar,marca masinii conduse,nr.de proprietati imobiliare si a vipurilor prietene,ocupatia,religia...aflati ca :
sunt 70%la maghiara si nu am ascuns lucrul asta ci pur si simplu nu am fost intrebata si nici nu am simtit ca ar trebui spus nu pentru ca mi-ar fi rusine (chiar sunt mandra)cum sunt mandra si de faptul ca sunt romanca in acte chiar daca recunosc ca atunci cand vorbesc cu persoane straine as prefera sa raspund Ungaria la intrebarea De unde esti? cu care incepe inevitabil orice dicutie aici in Emirate si in functie de raspunsul dat esti "catalogat" ( nu numai in viata sociala dar si la interviuri o intrebare esentiala este dar sotul cum ti l-ai cunoscut?! si el/sotul cu ce se ocupa?!
din pacate aici romancele don't rockca sa folosesc un slang uzual care in traducere ar veni nu sunt cool(nu e valabil pentru toti Slava Domnului! pentru multi o romanca e doar o europeana oarecare)- ,cum nu sunt nici rusoaicele si asta doar din cauza unor in schimb de maghiare nimeni nu spune nimic caci cei mai multi nici nu au auzit de Ungaria sau daca stiu ceva e doar pentru ca acolo se fabrica baterii Nokia
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.