*Dura lex sed lex (Clubul Juristilor)* (13)
Raspunsuri - Pagina 8
Luna75 spune:
Eva,multa sanatate lui Claudiu
in legatura cu plaja - maine voi face prima sesiune pe balcon
apoi incet-incet in functie de timp - nu o sa crezi ca desi,am abonament pentru plaja unui hotel de 5 stele eu sunt mai tot timpul alba din cauza programului meu tampit de lucru impartit in doua - nici dimineata nu pot si nici dupa-amiaza(as putea sa fac plaja sa zicem la 6 dimineata dar ei deschid la 9)
virtual as avea doua zile libere pentru plaja din care una trece mereu cu mers prin vizite,primiri musafiri iar cealalta nu stiu cum...dar trece deci cel ce se bucura de inot,soare,plaja e sotul cu papusa - (fetita mea)
eu mai izbucnesc din cand in cand ca e nedrept ca eu lucrez si ei se distreaza dar raspunsul mereu acelasi:dar de ce nu renunti la lucru?
din pacate asta ar fi singura solutie pentru ca sa ma bucur de o viata linistita insa de ex.daca as sta toata ziua la plaja nu as fi fericita asa ca astept zilele bune...care de fapt nu au cum sa vina pentru ca toate firmele private legale lucreaza in doua schimburi iar la o mare companie unde as putea avea un program de la 8-16 nu am cum sa prind datorita barierei lingvistice - iar araba legala nu am cum sa o invat in veci si chiar daca m-as stradui sunt preferati barbatii
de multe ori imi spun ca ce bine era daca eram profesoara de ex.program lejer 8-14,vacante prelungite
bineintles ca atunci cand am ales calea dreptului nici nu mi-as fi imaginat ca voi pleca vreodata din tara
m-am lungit ...scuze
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Luna75 spune:
din nou...in zona pentru a le saluta si pe celelate fete
Lora,stiind ca si tu activezi pe forum in timpul serviciului - lipsa ta echivaleaza cu un concediu iar instinctul imi spune ca de ...boala
sper sa ma insel dar pentru ca ai mentionat o raceala + coroborata cu sinuzita de nu demult ...totul e posibil
sper ca totusi fetita ta sa fie bine
kriss,tu sigur cu Alessia..
[claudela[/red],
iar mebrele noi au disparut
kriss79 spune:
mereu pe fuga..dar va salut si va pup dulce!
ieri am stat vreo 4 ore pe afara, prin parc cu fetele de pe forum si bebeii(cele din iasi)..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 4 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by kriss79
bine ai revenit!
ce program frumos!
claudela spune:
Neatza!Va invit la o cafeluta aburinda...
O zi frumoasa va doresc si un weekend de vis!
VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!
eva03 spune:
Claudela multumesc din suflet pentru ajutor. Eram asa disperate! Nici nu ne asteptam la un raspuns asa rapid. A fost o experienta interesanta pentru mine si sper sa aiba si o finalitate pozitiva pentru cumnata mea.
Kriss ce frumos! De multa vreme imi propun sa iau si eu legatura cu doamnele de forum, dar pana acum nu mi-am gasit timp.
Lora ce este cu tine? Sanatate multa!
Luna eu imi incarc bateriile numai la soare. E suficient sa ma incalzeasca. Nu conteaza ca e puternic de ma topeste. Dar atunci cand nu e soare am o dispozitie jalnica. De aceea ii invidiez pe toti care se bucura mult de el.
Mathilda tu ce mai faci?
Am avut o noapte jalnica. Claudiu tusea intr-atat incat a si vomitat. Acum este mai bine si imi umple iar casa cu zgomote si cantece fel de fel. E minunat ca sunt mama!!!!!
Va pup si va doresc si eu un WE minunat!
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by eva03
E minunat ca sunt mama!!!!!
de cand cu vizitele mele(aproape zilnice) pe forum parca imi vine sa mai am un copil
Eva daca esti iubitoare de soare/mare sigur ti-ar placea aici iar caldura insuportabila e doar 3 luni in rest pana la 36-38 de grade,iar dimineata 26-28 deci plaja s-ar putea face bine in orele diminetii pana la 11 insa turistii insetati de soare stau toata ziua
sa nu iti spun ce culoare frumoasa au dupa sejurul de 10 zile
Luna75 spune:
nimeni in zona de la ultima mea vizita?!
e gata pentru maine dimineata
mathilda spune:
of fetelor,
klara tuseste rau( baby sitter a scos-o afara sub minus 0 in tricou si a 2 zi cand i-am spus sa n-o m scoata am observat ca a scos-o din nou). vineri am iesit la restaurant am lasat-o sa doarma la ea pana pe la 23 si am gasit-o dezvelita, ii facuse baita si normal ca nu i-a trecut tusea. ma scoate din sarite. mereu o gasesc fara sosete in picioare goale prin casa(asta iar ma scoate din sarite, ca nu e vara). nu sunt multumita deloc. luni o sa am o discutie cu ea. din pacate aici e f greu sa gasesc pe cineva. dar de miercuri vin socrii mei pt 2 saptamani asa ca poate o sa fie m bine.si s-o face si m cald in aprilie. of. sa vedeti cum tuseste dimineata- o sedinta de 30 min incontinuu. i-am luat siropel si l-a varsat si maine tb sa ma duc sa-i cumpar din nou. hai ca m-am intins rau. scuze dar n-am chef sa mai scriu de altceva. va pup
LoraG76 spune:
'Neata!
Ce mai faceti?
Am absentat motivat..Luna si-a dat seama...am fost in concediu medical, nu m-am simtit bine deloc...o viroza tampita... Acum mi-e bine. Din fericire, Iustina n-a luat-o de la mine.
Mathilda, Eva, multa sanatate puiutilor!
V-am pupat si o sa revin...dar dupa atata lipsa, am mult de lucru...
O zi buna va doresc!
Lora, mami de Iustina