Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 9
Ank83 spune:
da se fac si cu apa sau suc de fructe parca... dar sunt cu lapte direct... am papat si eu dinalea
...![]()
Ank
Raul
17.10.2007
Poze Raulito
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by nelone77
Apropo, daca bebelul sta cu urechile goale afara risca sa faca otita???
Otita nu este provocata de vant,eu n-am crezut niciodata in chestia asta.Otita poate fi provocata de secretiile nazale infectate in trompa lui Eustachio,de un guturai,de o bacterie sau o ciuperca,dar nu de vant...
Eu zic ca n-ai de ce sa te impacientezi.

Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
nelone77 spune:
Mami Miha- Mersi! babele astea numa ne sperie cu ideile lor...Daca ar fi dupa ele am infofoli copiii in 3 cojoace si tot s-ar imbolnavi
Nela &
Andrada Catalina (19 dec 2007)
http://community.webshots.com/user/nelone77
Aralia spune:
Acum am venit de afara ca se facuse cam frigutz, totusi.
3 babe m-au acostat sa-mi spuna ca am copilul cam subtire imbracat pt vremea asta si ca neaparat trebuia sa-i pun caciulita...Alexia avea pe ea un hanorac cu gluga si nu i-am mai pus caciula ca nu era cazu'.
La ultima baba chiar nu a mai rezistat mama si i-a zis sa se uite la mine si daca par bolnava atunci sa mai dea sfaturi ca si eu am crescut mai dezbracata si n-am murit ![]()
Alexia Diana
5 Nov. 2007
poze
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
mihuta spune:
eu am tinut-o azi in parc cu capul gol, dar nu prea mult timp ca m-am simtit cam iresponsabila cand vedeam atatea caciuli glugi si fasuri in jur...
mami de Sophia
nelone77 spune:
Felicitari, Aralia, ptr mama ta!!![]()
Babele astea merita ignorate, trebuie ele neaparat sa isi dea cu parerea... Sa isi vada de viata lor!![]()
Nela &
Andrada Catalina (19 dec 2007)
http://community.webshots.com/user/nelone77
adra_bell spune:
Multumesc fetelor pemtru aprecierile la adresa copilei mele.
Stefania, pai si a mea are par doar de fatada.
La spate cheleste si ea.
Eu o scot cu o sepcuta, si un costumas, dar ma simt ca naiba cand vad ce imbracati sunt alti copii. Azi m-am intalnit cu o colega si fetita ei de un an, avea o caciula groasa pe cap si geaca imblanita. Dar nu zicea nimic copilul, era vesela, nu era rosie, nu maraia. Probabil era obisnuita sa fie imbracata mai gros.
Inimioara mea
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
Ank83 spune:
am crezut ca doar cu mine au babele ce au
...
"Punei maica ceva la gura ca bate vantu..." ![]()
sau
"Acoperai bine urechile ..mama sa nu il traga curentul" 
Ank
Raul
17.10.2007
Poze Raulito
Aralia spune:
quote:
Originally posted by mihuta
eu am tinut-o azi in parc cu capul gol, dar nu prea mult timp ca m-am simtit cam iresponsabila cand vedeam atatea caciuli glugi si fasuri in jur...
mami de Sophia
Si eu m-am simtit iresponsabila pana la prima baba. Apoi m-am enervat si dupa aia mi-am bagat picioarele
Dar m-am gandit in felul urmator: eu cu tricou cu maneca scurta si pulover descheiat si mi-e cald, ea cu body maneca lunga bumbac, salopetuta de plus, ciorapei lungi pe dedesubt si hanorac cu gluga e arhisuficient.
Si daca o controlez mereu si are nasucul cald sau cel putin nu rece (asta de la mama am invatat-o) e totul OK.
Alexia Diana
5 Nov. 2007
poze
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
oana8188 spune:

Ce m-ati distrat cu babele voastre!!! Las' ca si eu am avut portia mea azi exact cand sa ies din bloc; afara frumos, soare si o baba de pe scara: da' pune o batista copilului pe fata! 

Apoi, in parc, multi copii, care mai de care mai infofoliti, cu geaca groasa de fas si cu fular la gura
; eu nici iarna nu suportam fular la gura.... Offff........
Oana
de Ana Alexandra