Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (112)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

ooooo..... sovi fetita!!!! Sa fie intr-un ceas bun atunci cand o puneti si de o fetita
Ma duc la nani ca mi-e somn....
Noapte buna si sa aveti vise placute!!!!!

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina33+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-7 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

... o antrenez din burtica sa fie asa fashneatza ca Alexa! Poate imi da Ariel un pont) Si MUSAI un costum dinala de superman cum am vazut in primul montaj

sovi 31+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ariel,pai la mine au aparut arsurile astea de vreo luna, sa zic..pana acum nu am avut in viata mea..sper sa disparaa rapid, auzisem ca dispar cand coboara bebe, dar eu nu cred ca mi-a coborat burti, nu simt asa...maine cred ca fac o poza sa va dati cu parerea...hai ca tre sa mai stau putin cu clac deschis sa ia sor-mea niste poze de la greci...
Apropo, nu v-am spus, noi vrem sa plecam in Grecia pe 1 septembrie, unde am fost si anul trecut, cu masina...si cu bebe normal, daca totul e ok, Doamne ajuta!! Am facut rezervarile deja, sa fie, daca n-o fi le putem anula cu 2 saptamani inainte..bebe are cam 6 luni atunci, ce parere aveti?..

LUNY, in 38+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008

http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Ioana, e o mare nesimtire ce-ti face tie doctorita ta. Sunt foarte revoltata! (pacat ca nu te ajuta cu nimic..)

Delphin, multa bafta maine! Sa ai o intalnire superba cu bebelusul tau! Sa stii ca nu ai fost pe post de TV, eu te-am citit mereu si cred ca toate fetele au facut-o. Si am apreciat mereu simtul tau practic si intelepciunea comentariilor tale. Asteptam sa revii pe crenguta cu vestile frumoase si cu pozele puiutului!

Mary_Lou, felicitari pentru fetita frumoasa si sanatoasa pe care ai adus-o pe lume!!

Ma intristeaza vestea despre bebe Tudor si pneumonia. Dumnezeu sa te vindece cat mai repede, Tudor! Sper ca in curand sa vii sanatos acasa cu mami tau! Maria, ne rugam pentru voi!

Naty, ce ma bucur ca Iulia a luat iar in greutate. Bravo! Sa vezi tu ce repede se face ea dolofana. Despre necazurile tale cu diabetul, cu transmiterea lui la Iulia, cu metodele anticonceptionale... nu cred ca cineva poate intelege exact ce simti daca nu se afla in aceeasi situatie, dar Dumnezeu e mare, si tu stii asta. Lasa din cand in cand grijile in seama Lui. Ai incredere ca te va ajuta sa gasesti solutii.

Bubule, imi place noul tau look! Cred ca Stefan o sa fie foarte mandru de mamica lui cand o sa iasa din burtica.

Ali_Bia, ti-am admirat-o pe Bianca. Mai ce falcute avea!! Sa le manaci, nu alta! Iar burtica e foarte haioasa, pare "de baiat", daca e sa ne luam dupa ce se zice in popor

Mai fetelor, dar Butucica nu ne arata si noua deloc ce baiat are????

Sovi, bre dar ce curajoasa si hotarata esti!! Bravo tie, esti tare! Eu nici nu vreau sa aduc vorba de bebe#2 pana nu ma vad cu primul in brate si ca suntem amadoi bine si sanatosi.

Vio 37+ Sean Adam
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Butucica tine baietu bine-ascuns. Ma, dar ce mai tine fata la suparare...
Violeta,
AM ACTUALIZAT MONTAJUL, musai vreau sa-l vedeti, acu e fain:
http://www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Ali si Stela, ma bucur ca v-a placut galeria. Stela, este galeria mea, gazduita de site-ul cu pricina, toate sunt fotografii facute de mine (de fapt nici nu ai voie sa postezi acolo altceva ca toate sunt cu copyright). Am cochetat o vreme cu fotografia dar am luat o pauza. Cu siguranta voi reveni dupa ce se naste bebe si ne mai linistim un pic.

Azi am fost la doctor. Aceeasi poveste...toate bune, nimic nou sub soare. Ma rog...cica ar fi acolo o idee de dilatatie dar nesemnificativa. Consultatia cu "degetelele" a fost horror ca si primele doua dati. De fapt, nu.. a fost chiar MAI RAU!! DE COSMAR! Cand am coborat de pe masa simteam ca-mi pleznesc tamplele. Ce fac eu cand o sa nasc? Mi-e frica...

Vio 37+ Sean Adam
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Vio, o sa te gandesti: "O sa se termine, o sa se termine, o sa vina bebe Sean, vine, vine, vineeeee"-si va veni

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

luny, mie mi-a coborat burtica...ma rog a cam fost ea jos mereu si tot degeaba:))) am lava in stomac si in gat!!! asta e! ma consolez cu ideea ca nu mai am decat 6 saptamani.....aoleu acum realizez!!!! mai am 6 saptamani si la mine e santier!!!!!

sovi, hai ca esti mortala!!! cica o pune de fetitza cand va avea sasha 6 luni!!! eu zic sa mai vorbim de asta mai incolo :))) cu toate ca nu e rau termenul ales, pt ca nu-ti potzi da seama cat de atomici devin bebelonii duraceli dupa ce fac 1 an....pana la 1 an sunt dragalashi, ii pui in patutz, pe jos in 4 labe, itzi opresc calculatorul in timp ce tu lucrezi, mananca din castronul cainelui, scormone in prize, se baga in sertare,....hmmmm nu imi mai aduc aminte prea multe din atomismele de pana la un an:))) eeeee, dupa 1 an se schimba treaba!!!! gata cu dragalasheniile....explodeaza pur si simplu, tzine cont ca pana acum au fost ingerashi:)) las'ca vezi tu!!!
si e atomica pt ca nu avea shanse sa fie altfel, mamica ei a fost atomica toata viatza:)). cand eram gravida in 3 luni am fost cu amicii la rasnov...sa faca bunjee jumping si sa se dea cu tiroliana...eu am ramas cu privitul si cu facutul pozelor..., la 4 luni am fost la concert rock, la iris si uriah heep si am zgaltzait copilu' in burta:))).
acum mor de ciuda ca era concert iris pe 25 febr....si eu amvazut afishul pe 26 . asha imi trebuie, pt ca m-am zgait numai la afishele cu striperi, hihihiihi...
eu sper ca teo sa semene cu tat-su, sa fie calm si linishtit, dar dupa cum se comporta deja, in burtica, cred ca promite sa fie si mai shi decat alexoiu'!!!
eu, care o detest pe barbie, incerc totushi sa mai temperez pe fetitza tsunami, ii mai dau o papusha, ea o calca cu mashinutza:))), ii mai dau o craticioara, ea ishi spala catzeii in ea:))), ii mai prezint fetitze dragalashe si roz prin parc, ea incoloneaza gashca de baietzei si-i "strica" - ii invatza sa se catzere in pomi, sa sara garduletzele (asta vara a ramas atarnata de garduletz, de rochitza:)))
chiar, pe unde o fi pijamalutza cu superman???? trebuie sa o pun pe mama neaparat sa-mi aduca sacii cu hainutze de la tzara...

alexutza aproape 5 ani +si 33+ Teodor Mihai
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

naty este foarte frumos montajul, va sta bine impreuna!! imi place freza de la nunta, te prinde fff misto!!

LUNY, in 38+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008

http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

luny, daca bebe e ok si dr. pediatru zice ca nu-s probleme, cred ca poti pleca linistita. si eu as fi vrut ca in septembrie sa "trag o fuga" la balcik, dar mama si al meu se uita chioras la mine....
ei uita ca la 5 luni am fost cu alexutza la socrii la botoshani, cu trenul, 8 ore de mers!!! si a dormit fata bine merci, nu au fost probleme. pana la balcik fac vreo 4-5 ore...mai vedem, ca mai e timp, partea proasta e ca nu stiu daca ne vor permite finantele, dupa cheltuilelile cu renovarea, cu nasterea, botezul si ce-o mai aparea...

alexutza aproape 5 ani +si 33+ Teodor Mihai
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput