Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (112)
Raspunsuri - Pagina 15
bubu05 spune:
Cory, acum am vazut ca tu esti nascuta pe 29 ! tu cum te sarbatoresti in fiecare an?
Oana 31+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
mihutza11 spune:
Ola fetele!
eu azi noapte am avut un episod de insomnie... m-am trezit pe la 4 si am stat cu ochii pe pereti vreo ora... bine ca intr-un final am adormit..
si de 2 zile mi se mai intampla ceva... seara ma cam ia cu palpitatii, dar asa din senin... efectiv simt cum parca imi sare inima din piept...
asa... sa vedem a mai nascut cineva?
Naty f dragutz filmuletzul!
Doamne ajuta sa fie bine bb Tudor! Maria, suntem alaturi de tine si bb!
Mami bv de lucrusoare! sunt tare dragutze!
Lyvy vazut burtik!
Off Ioana chiar nu ma gandeam ca vii acasa fara bebe... dar nu stiu ce sa zic... lui David vad ca ii cam place in burtica la mami! hai ca nu mai e mult pana vineri
Simonette DOamne ce poveste... parca imi si imaginam tot... important e ca ai un bebe minunat alaturi de fratiorul lui cu ochi de ingeras! sa iti traiasca puiutzii!
Raluca bine ai revenit pe crengutza! super burtica!
Ali si Luny dar ce ati avut dragutzele... amandoua cu accidente..ufff... Slava Domnului ca au trecut...
Ariel super si filmuletzele 2,3,4 ce sa mai zic...decat vorba cantecului: AI CU CE MAA..
Bub bine ai venit pe crengutza alaturi de noi!
Ursuleatza
Bravo MARY LOU!!! refacere rapida si laptic la bebita!!
BINE AI VENIT PE LUME PRINTESA MICA!!! sa cresti mare si frumoasa!
bv Iulia dragalasa care creste pe zi ce trece!
Bubu bv te-ai facut mumoasa foc!
Ali am vazut o Bianca tare dragalasa!
multumim Radu de Olgutza de vestile bune!
nu in ultimul rand:
HAI DELPHIN!!! cu puiutzul sanatos acasa
am inceput si eu sa mesteresc la un filmulet... dar cum nu am poze aici decat de la nunta incolo,o sa ma rezum la ce am.. desi in acelasi timp parca as vrea sa faca parte din filmulet si bebelusa...mai va eu pe parcurs cum ma hotarasc.
va pupicesc acum si ma duc si eu la o gura de aer ca e asa frumos afara...
p.s.uitai de un pupic special pt bebe magic si mami lui!
Mihaela 36+ cu Andra
Pozici
Bebitza
VioletaH spune:
Simonette, am citit povestea venirii pe lume a lui bebe Iannis si m-au cotropit tot felul de sentimente! Ai povestit cu atata viata durerile nasterii incat parca te vedeam si te "simteam"!!! Offf... m-am cam speriat, cred ca vreau cezariana!!!! La final mi-au dat lacrimile... asa este...A MERITAT! Sa-ti traiasca baietii si sa fiti sanatosi toti 4 si sa aveti parte numai de bucurii!
Vio 37+ Sean Adam
POZE
mstela spune:
cory
naty,vezi ca dau PM.
In seara asta m-a prins o diaree.Mamaaa ei!!
Stela 31+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, am pasit si noi, voinice, in luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
cory3maz spune:
Bubu, eu mi-s nascuta pe 29 MARTIEEE! Nu in februarie! Sunt berbeaca, nu pestoaica! Si nu renunt la berbecia mea!
Referitor la dezastrul facut de Vladutz...si Larisa mea a facut dezastru cat timp am scris la calculator...si eu tre' sa stau cu si in genunchi sa strang alaturi de ea!
O seara faina, fetelor!
Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
bubu05 spune:
Aaa, Cory, scuze! Eu m-am uitat la listuta, la sarbatorite si am vazut pe 29, dar n-am citit ca deja sunt pt. luna martie Eu o felicitasem si pe Midasnu, care e pe 27, dar tot martie
M-a indus in eroare listuta!
Am strans puzzle-urile, m-a ajutat si Vlad putin... parca le vad iar la loc
Mihutza, plimbare placuta!
Oana 31+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
natynic spune:
Cory, -esti delicioasa!!!!
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
luny spune:
gata, eu papat, umflat, acu bag un film ceva si la nani!pup stolu', noapte buna!
LUNY, in 38+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ariel_7000 spune:
ioana, mi-a venit o idee!!! hai sa nu te mai consolam!!! hai sa te stresam si sa te enervam, ca poate asa te apuca nashterea!!!
incep eu:)))io zic sa nasti sambata, ca vineri nu e bine, ca e 29!!! si cand copiii nostri vor avea 4 ani, al tau va avea abia 1 an, hahahhaa!!! sa nu te superi, doar glumesc!!! nu te supara, doar enerveaza-te rau pana ti se rupe...ce vrei tu!!! eu vreau apa:)))
luny, pai la ce mananci tu mama, eu as fi avut arsuri si negravida!!! auzi spaghete cu unt si zahar!!! eu arsuri am avut, am si cred ca voi avea...de la 15 ani ma lupt cu ele, pt ca am fost fleatza si nu ascultam de mama si mancam numai cartofi prajitzi si beam cola , apoi am crescut si m-am prostit si mai rau si am inceput sa si sa cafea si uite asha gastrita mea!!! m-am potolit cu stilul asta haotic de mancat cand am ramas gravi cu alex, apoi am alaptat si trebuia sa dau lapte bun:))), apoi ma vedeam gras asi urata si m-am apucat de diete si am descoperit regimul montignac, care in primul rand e un mod de alimentatie sanatos....si uite asa mi-am revenit. nu ma mai ustura nimic, nu mai eram consti, aveam energie...
acum, cu sarcina, ma chinui sa mentin modul sanatos de hrana, dar mai scap la o cioco, la un suculetz din comertz, la PUFULETZI....nu stiu daca de la asta mi se trage sau de la faptul ca e teo grasan....dar ma ustura de crap!!! dimineata, zi, noapte (in special noaptea...imi iese acid d-ala pe nas si pe gura, uffff). iau maalox si frectzie, mananc migdale crude si ma ajuta, dar se mai si termina si nu vin singure de la cora la mine acasa , cu lapte/sana/iaurt nu merge...
cory, pai pipota mi-a crescut de muuuuult, de acum aproape 5 ani si inca mai creste:))). sunt constienta ca e o frumoasa si o desteapta, sa o manance mama pe ea !!! dar, sincer am si emotzii cand ma gandesc la ce o sa ma astepte peste 10-11 ani:)))
iar "oferta cangur" nu-mi apartzine mie:))) prin anul 5 de faculta, ne preda uratul ala la marketing de tipul asta de oferta, adica un produs mare care are atasat un produs de acelasi tip, dar mai mic ca dimensiune, cel mic fiind gratuit:))) (adica o sticla de lotiune sanosan de 400 ml, cu una mica de 50 ml, intr-un ambalaj pe care e trantita o eticheta pe care scrie mare cat de gratuit e ala mic!!!:)))
alexutza aproape 5 ani +si 33+ Teodor Mihai
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
sovietica spune:
Ariel, am vazut su ultimele montaje (cot la cot cu randunoiul) si m-am hotarat! cand implineste sasha 6 luni, pun de o F E T I T A!
E dementiala Duracella!
sovi 31+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici