MONTIGNAC: ce am mancat azi (96)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Sanse, oricum arti de 25 , noi te complimentam si tu.... Merci de reteta, am vazut, imi inchipui ca-i delicioasa da' daca tu zici ca rotunjeste ... o fac la anu' pe vremea asta , pana atunci

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Mirela esti tare simpatica!
Schimba cantarul poate chiar nu e bun. Eu tot trag speranta .
Si sa vedeti la mine Monti azi...cioco normala dar am baut cola light ...m-am vazut prea slaba. Nu rezist dulciurilor fica-mii..of de s-ar termina odata. Cand stam pe la hoteluri sunt tare cuminte dar acasa..

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Ele, trimitemi-le mie ca le rezolv eu

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

quote:
Originally posted by Ica 1975

Ele, trimitemi-le mie ca le rezolv eu

Noi

Ce faci te si face.

Mare ajutor mi-ai fi!!! As avea si eu cu ce ma lauda la raport. Faza e ca eu vad ca nu pun nimic si ce zic : nu conteaza ca stagnez, macar nu pun..si mananc sui maine.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Dani, am pus poza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

acusorule arati super, iti sta f bine cu noua tunsoare

meniul meu de ieri:
finn crisp cu ceai de fructe
o para, o banana verde , o portocala
conserva de ton, iaurt, doua felii de muschi file,
supa de legume cu taitei din grau dur
doi cremvusti, o felie de sunca

ce sa va spun si eu stagnez, mie-mi vin si rusii azi deci am o scuza , defapt mai multe scuze .... ziua mea , rusii .... deha nici la sala nu am fsot saptamana asta deloc ... de luni incepem lupta dinou serios 100%

va pupi pe toate

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

BUna fetelor,
Ma bag si eu cu voi ca nu mai se poate:(((
Am 67kg in viu.
Am mai facut Monti, cam stiu principiile asa ca...la treaba.
Ia postati aici si retete zilnice ca sa ne mai vina idei!
Spor la slabit ca nu mai tine!

...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

prajitura minune e aia de pe culinar de-o cheama 'prajitura turnata'. e cu multe mere. am facut-o cu integrala+tarate, fix ca la reteta. de mentionat ca primul blat trebuie tinut mai putin decat scrie acolo. si ca a iesit cam dulce, se poate mai putina fructoza. am folosit 8 mere medii, golden. si tava destul de mare.
sanse a pus link-ul corect. nu se slabeste cu ea. garantat

dar e usor de facut, rapida, gustoasa, pufoasa si sotul si copiii au mancat cot la cot cu mine. in orice caz, am mancat cam multa, si la cantar sunt 200g plus. dar sunt numai 200g! si mi-am luat oricum mesele cum am spus, doar prajitura a fost in plus, glucida intre 2 mese protidice (si nu la diferenta orara suficienta...)

pupici
inca nu stiu meniul zilei, ceva mai lejer ca ieri...

repet, carnea de porc e ok? de-aia cat de cat slaba...

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by acusor

Dani, am pus poza.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

unde sunt pozele? ca de cand am intrat in lista nu am apucat sa va admir pe toate :)

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coolutz spune:

diana, pozele sunt pe 4shared.com, este un director separat cu pozele fetelor...eu inca nu mi-am facut timp sa pun poza ..dar promit sa o fac curand....

,
andrea si andrei(6april2007)

Mergi la inceput