De unde cumpar mobila?
As vrea sa cumpar mobila de sufragerie si pentru camera copilului, si nu am gasit nici un show room unde sa imi placa. Am fost la Ikea, la Home Design Mall, Mobexpert.
Unde se mai poate cumpara mobila? Care sa nu fie extraordinar de scumpa ca la Mobexpert.
Multumesc frumos pentru raspunsuri!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Raspunsuri
Rufus spune:
Am vazut ceva mobila draguta langa Selgros-ul din Pantelimon...
poze multe cu noi
Ana a implinit un an
2006
2007
dana d spune:
Unde e Home Design Mall?
Si in Ghencea sunt o multime de magazine/ateliere/show room-uri de mobila. Gasesti acolo toata gama de preturi si calitati.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
sirimie spune:
Home Design Mall e in Ghencea.
Multumesc frumos pentru raspunsuri 

Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Catalina_Anca spune:
Sirimie, poti sa-mi spui, te rog, de unde ai luat (daca ai luat)pana la urma mobila pentru camera copilului ?
Sau ma poate sfatui cineva unde as mai putea cauta in afara de Mobexpert, Ikea, Neoset...
Multumesc
Catalina si gasca - Maria si Luca
madau spune:
Eu am facut toata mobila din casa la Norvinia, au stand in Home Design Mall. A iesit superb, sunt foarte multumita. Ca pret...camera Mirunei, destul de mult mobilata (niste cuburi pe pereti, sigonier cu 2 usi, birou, patut si inca un corp cu usi au costat 1500 de euro, dar le-am facut din MDF, cele din PAL sunt mai ieftine.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
hristina spune:
Madau,te superi daca te rugam sa pui niste poze cu mobila din camera Mirunei? si eu vreau sa dau comanda de mobila pentru camera fetitei si inca sunt in pana de idei!
Sa o stapaniti sanatoase!
Kasi si Victoria
catrinik spune:
Si eu i-am gasit pe cei de la mobilaconfort.ro tot in Home Design Mall.
Mi-a placut cum executa mobila.
Mi se pare impecabila.
A... si niste camere de copii frumusele am vazut la Elvila.
adrianafedorca spune:
o prietena de-a mea si luat tot felul de accesorii si mobila din doraly, cica ar fi niste depozite de mobila acolo la preturi f bune si de calitate f buna, eu cand am vazut ce si-a luat am crezut ca le luat din ikea sau mobexpert asa bine aratau ...stie cineva de depozitul asta din doaraly?
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie 2005)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
gogosel spune:
quote:
Originally posted by adrianafedorca
o prietena de-a mea si luat tot felul de accesorii si mobila din doraly, cica ar fi niste depozite de mobila acolo la preturi f bune si de calitate f buna, eu cand am vazut ce si-a luat am crezut ca le luat din ikea sau mobexpert asa bine aratau ...stie cineva de depozitul asta din doaraly?
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie 2005)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
totusi, nu o intrebi tu pe prietena ta? ca suntem si noi amatori...
pupici!

gogosel, mamica
lui rares-mihai
(11.08.2007)
mirelam spune:
De mobila de la Lemet ce ziceti? (www.lemet.ro)
Mie mi se pare draguta.
Eu tocmai i-am cumparat baietelului meu dormitor.
Mi-a placut ca e pe module si le poti combina cum doresti si cum se potrivesc in camera, ca spatiu. Si nu e nici foarte scumpa.
E mai clasica dar...mie personal mi-a placut.
Eu am mers pe ideea ca e o mobila care se potriveste si acum, cand Andrei are 10 ani si cand va fi mai mare.