Nou stil de viatza (185)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Neatza trupa,
De ce mi-a fost frica nu am scapat. Ileana a luat si ea raceala. Nu a dormit toata noaptea din cauza nasului infundat. Si nici eu, evident, ca am tot incercat s-o tin intr-o pozitie cu capul mai sus sa poata respira. Ea voia sa stea cu tzitzi in gura si nu putea respira. Se enerva si plangea. Vai de ea saracutza. Am lasat-o plangand azi dimineata. Mai rau e ca nu suporta batista bebelusului si cu para de cauciuc nu pot sa ii scot prea bine mucisorii.
Zuzi ieri am stat pana tarziu la servici si am mai bantuit pe forum la mondenitati la subiectul cu elena basescu. De aia eram on line.
Gusta imi pare rau pentru puiul tau. Sa dea Dumnezeu sa nu fie astm. Noi va dorim multa sanatate.
Va las ca ma duc sa imi beau cafeaua.
Mai viu mai incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Buna dimineata! Vad ca nu e nimeni pe aici; e, sunt si eu prima odata! Asta daca nu posteaza cineva inaintea mea! Sunt matinala, ca ieri am inceput sa-mi fac curatenie generala (m-a lovit asa dintr-o data, ca nu aveam de gand pana la Paste), dar daca tot am inceput am zis sa si termin azi. Asa ca am vorbit si cu o femeie sa vina sa ma ajute, ca aici e casa mare, si dupa o curatenie din asta zac o saptamana . Deh, varsta!
Gusta, ce sa-ti spun, imi pare rau pentru Mara si pentru tine ca suferi mult alaturi de ea. Totusi, macar acum sti ce are, nu mai orbecai prin diagnostice, si nu e ceva extraordinar de grav. Multa putere sa treceti de faza asta!
Zuzu, nu nu am mai fost la sala ieri, pentru ca asa cum spuneam m-am apucat d curatenie! Tot miscare e si asta, nu?
Hopes, ce-ti mai face puiul? Ii doresc multa sanatate!
Mamico dulce, spun si eu ca si fetele: intr-o casnicie sunt si suisuri si coborasuri! Acum depinde si care sunt mai multe! Iti doresc sa iei o decizie inteleapta! Dar eu cred ca totul se va rezolva!

Mergi la inceput

Tlaura ti-am luat-o inainte azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza. Dau un ceai, cine vrea?

Delia, am zis sa-ti dau o vacanta, sa nu te mai stresez cu povestile inainte de culcare. Daca tu vrei, vreau si eu, .
Ai multe cursuri azi?

Anda, ai terminat lucru aseara? Cum rezisti? cu cafea, ?

Laura, spor la curatenie.

Rolo, sanatate micutzei.

La multi ani, Bfly! si da mai des pe la noi.
La multi ani, Eduard Costin! Eftimie, sa-ti traiasca feciorasul si petrecere frumoasa.

Mergi la inceput

Na! CA NU FUSEI ATENTA

LA MULTI ANI !! Eduard Costin

Roxana (Bfly)

Multa sanatate si tot ce va doriti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi ani Roxana.

La multi ani Eduard Costin,sa cresti mare si sa ii aduci lui mami numai bucurii.Si acum Carmen sa vedem cu ne serveste de ziua baiatului.

Sunt mai in forma azi nu pentru ca as fi dormit prea mult da am judecat situatia la rece si nu trebuie sa mai imi fac ganduri negre si sa las lucrurile asa cum sunt.Sa imi ajut copilul cu ce pot mai mult si restu lucrurilor sa nu le mai bag in seama.Vrea sa va zic ca a mai tusit dar nu s-a mai lasat cu varsatura deci e clar ca aerosoli lucreaza.Am discutat cu taicasu si daca dupa 5 zile nu sunt schimbari majore vom merge in Roterdam la spitalul de copii si dupa vom vedea ce e de hotarat.

Anky am citit ce ai scris crede-ma ca de vorba buna nu inteleg nu sunt eu agresiva dar ieri nu a fost medicul meu cu care ma inteleg cel mai bine ci unu care ma intreba de ce sunt asa agitata daca copilul vomita inseamna ca lupta cu microbul.Imi venea sa sar la el nu altceva si credeti-ma ca oricare ar fi in situatia mea ar face la fel ca oricat de pasnic ai fi numai poti in momentul in care ai in fata ochilor copilul tau cu lacrimi in ochi care iti cere ajutor.

Va multumesc ca sunteti alaturi de mine chiar daca aici nu e un topic de copii mi-am zis mereu oful si am gasit intelegere la voi si sfaturi.Credeti-ma ca orice mesaj ma incarca de nergie,va multumesc,dar asta nu inseamna ca nu citesc cand calcati stramb si atunci trebuie sa vin cu sa imi fac meseria.

Ma duc sa citesc din urma.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

first:
La multi ani Roxana.

La multi ani Eduard Costin
Multa sanatate si multe impliniri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Gata citit si am luat si ceaiul de la carmen si acuma sa imi fac de cap.

Carmen pai eu astept cu nerabdare o poza intreaga.Si vin si eu in parc cu voi ma primiti.

Laura spor la treaba.

Rolo sanatate la puiut.

Vikinga eu zic ca si de la clima face dar sper sa rezolvam problema.Plus ca acuma avem dreptul la 2 pufuri pe zi maxim 3 daca e tusa puternica asa ca nici eu nu exagerez ca sa se invete organismul.

Mamicadulce nic gand de plecat in tara numai daca apare ceva.Ma gandesc la tine sa iei cea mai buna solutie crede-ma ca trebuie sa vorbiti.

Zuzilici azi ce faci ca se apropie vineri si e ziua noastra de nebuneli.

Revin ca striga puiu.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

quote:
Originally posted by Zuzilici

quote:
Originally posted by l_carmen2003

Zuzilici, gandeste-te la mine si cand iti e bine te rog!
Glumesc... ba nu nu glumesc... chiar asa...
Sanatate multa si numai bine.

[blue] Mey, tu faci misto de mine? Sa stii ca m-am gandit la tine si cand ne-ai povestit atat de frumos despre Dubai, ba chiar eram in stare sa iau si sa plec in Mission Impossible. Dar m-am razgandit caci deocamdata slabitul pare sa fie pentru mine a Mission Impossible.

Nu neaparat... dar spune si tu... in loc sa iti amintesc de Dubai iti amintesc de ulcer!!! si sincer as vrea sa iti amintesti de mine cand te gandesti la Europa nu la Dubai!!!
Oricum, aporpos de dureri de stomac azi mi-a fost mai bine... ieri m-a durut mai putin stomacul si sper sa nu mai am probleme cu nopti nedormite si cu vomat sange... e clar ca tratamentul merge. Eu in plus fata de antibiotice si losec iau o chestie babeasca... daca nu te ingretoseaza ti-o spun ...
1. rad un cartof si ii beau zeama dimineata pe stomacul gol.
2. ceai de lemn dulce, dar mi-l da cineva gata facut. Deseara intreb cum se face, ceva cu lasatul de seara peste noapte adica in apa si apoi de baut. Cert e ca ieri nu am mai vomat si parca e mai bine.
Sa fiu sincera cel mai tare mi-as dori sa beau o cafea acum dar nu am eu ... cum se spune? Vana? curajul adica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

La multi ani Roxana.

La multi ani Eduard Costin

Khristin, felicitari!

Zuzilici, m-am gandit la tine si al Isabella in ziua aia, sa stii!

Gusta, iti tin pumnii s ate linistesti si sa faci ce e mai bine sa-ti auti copilul!

Mephala, am vazut pozele din parc, esti taaaaare dulce! Si vocea pe care o ai la tel ti se potriveste PERFECT.

Delidana, ai reinceput scoala?

tlaura, te pup si pe tine.

Meniul de azi:

D: cafea + o banana
P: spanac cu ou
S: brocoli si conopida la abur cu piept de pui gratar

2 l apa

Revin.

Va pup pe TOATE

Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA

Mergi la inceput