Nou stil de viatza (185)
Raspunsuri - Pagina 4
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
[purple]Cu voi pe net sunt mereu vesela, Carmen.Ca in rest nimic bun.Mama tot in spital, Eu si Edi raciti.Sotul tocmai a plecat sa ne usureze de ceva Roni, platind niste facturi.
Cred ca in interiorul meu sunt vesela pentru maine
Vroiam sa te intreb cat costa Homeogene 9 ca pe net nu scrie pretul si cred ca ar fi bune si pentru raceala mea.
imi pare rau ca-ti raspund tocmai acum, am avut probleme cu calc.
Am platit pe 20 de pastilutze in jur de 3 lei.
Sigur, poti sa-i dai si lui Edi, dar trebuie sa stie sa le tina in gura pana se topesc. Au un gust dulce.
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by tumpi
Carmen, Homeogene 9, sunt cumva niste patilute mici multe in tubulete?Tb luat un tubulet odata?Eu nu pot deschide linkul dat, imi blocheaza pagina.
nu, alea de care zici tu sunt oscilococcinum.
tumpi spune:
quote:
Originally posted by mephala30quote:
Originally posted by tumpi
Carmen, Homeogene 9, sunt cumva niste patilute mici multe in tubulete?Tb luat un tubulet odata?Eu nu pot deschide linkul dat, imi blocheaza pagina.
Nu, nu Carmen, tot ceva cu Home..... ceva erau si cele de care zic,dasta am intrebat daca sunt la tubulet.Cu ceva ani in urma i-am luat sotului de la farmacie ceva pt raceala si farmacista mi le-a recomandat pe acestea special fiinca a avut pb cu ulcerul, spunand ca-s mai usor de suportat de catre stomac.
Mamidulce, multa putere ,dar nu uita, raspunsul sta in sufletul tau.
nu, alea de care zici tu sunt oscilococcinum.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
mephala30 spune:
Tumpi, ei, atunci nu stiu despre ce homeo....e vorba. Astea sunt in folie de 20.
Mamicadulce, imi pare rau ca nu v-ati rezolvat problemele. Nu pot sa dau sfaturi, tu stii cel mai bine ce e de facut. Dar....sa pierzi bunatate de "lanterna" nu-i pacat?
In alta ordine de idei, ma ascund si eu dupa ce pot. Cand o sa fiu multumita de cum arat, o sa ma vezi intreaga si fara obstacole.
Marilena, poate se rezolva problema cu ajutorul aerosolilor. Fii optimista, n-ai incotro, .
Zuzilici, da, de cand s-a incalzit vremea, stam destul de mult pe-afara. Ne plimbam si ne jucam in parc.
Ruxij, bafta si in curand, sa ne anunti ca ai prins pestele cel mare.
Hopes, referitor la Stodal, noua ne-a mers bine cu el si nu prea, am dat baietilor si am observat o ameliorare, de tot n-a trecut tusea.
L_carmen, am dat o cautare dupa siropul ala cu H....si n-am gasit mare lucru. E homeopat?
ruxij spune:
Fetelor, multumesc de incurajari. Nu mi-au dat banii nici de data asta. Proiectul cica e minunat, dar banii lipsesc cu desavrasire:)) Trebuie perseverat.
Anca, am facut doctorat aici. Domeniul este Materials Engineering (ceva cu chimie, inginerie, biologie, amestecate toate :)). Sper sa nu mai ai asa o viata trista, nu poate tine la nesfarsit!
M-am suparat azi si am mancat un mare sandwich la pranz, de 600 de calorii, o friptura fara paine, juma de cafea cu un biscoti. Si cam atat. acu e ora 4pm. Imi propun sa nu mai mananc nimic.
Delidana spune:
Gusta, sper si eu sa se rezolve problema si sa-i dati de capat. Multa putere iti doresc.
Ruxij, bafta multa!
Tzuni, hai da un semn de viata ca incep sa intru la idei, poate ca te-a furat decodoru' si ati fugit in lume.
Gabrielama, , sa mai treci pe la noi.
Meniul de azi:
MD: 1 grapefruit, 1 banana, cereale cu nuca si lapte.
P: ciorba de porc, pilaf de orez cu 2 ciocanele de pui, salata.
C: 1 lapte batut de capra (mare, laptele, nu capra ) cu piine neagra, o felie de piine cu brinza dulce.
Intre mese: 1 mar.
La sportul de azi dimineata am adaugat si 100 abdomene, deja ma dor muschii , dar nu ma las.
Carmen, vad ca ai dat "stingerea", acum adormi si fara povesti...
Va pup.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
carina spune:
Helooooo,
Dormiti?
Eu am de lucru, de facut ceva oferta mai detaliata de data asta, asa ca nu pup nani inca macar vreo 3 ore de acu inainte.
Delia: ma bucur ca te-ai mobilizat din nou si te-ai reapucat de sport
Ruxij: Doamne ajuta sa strangi banii de care ai nevoie.
Carmen: somn usor
Marilena: sper sa mearga cu aerosoli. Ai grija de voi.
L_carmen: sa ai grija cum mananci ca nu e de joaca cu ulcerul
Anca: nu puteti discuta omeneste sa clarificati ce nu merge intre voi?
Zuzu: da'tu ce muncesti? Ziceai tu ca Izabela creste repede. Mie nu imi vine sa cred ca peste cateva luni cum necum incepem scoala.....
Va pup si sunt prin preajma,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
vikinga spune:
Ruxij, dincolo de stresul pe care il ai, jos palaria in fata ta, nu e lucru din drum sa ajungi la o mare universitate de prestigiu acolo! In cazul tau acum e nevoie de noroc, cine stie, poate dai de un eventual sponsor la vreo firma mare cu capital strain. Poate asa unele bariere sunt trecute. Multa multa bafta!Mamica dulce, nu o lua in tragic, mai bucura-te de nebuniile tineretii chiar de-ti amarasc zilele acum, ai sa vezi ca dupa 30 de ani le vei vedea cu ceva umor si detasare. Eu am trecut razant pe linga un divortz, mai mult din timpenie, mindrie, tinerete tumultoasa si acum suntem mai sudati ca niciodata. Io cu italianul meu ma potrivesc excelent suntem la fel de buni ori la fel de rai, perfect nu-i nimeni:) Si nush de ce cred ca si la voi se aplica treaba asta. Am cumparat si eu pastilele alea, cu chestiile alea de cica s-ar umfla in stomac si amagesc foamea. Mi se pare ca merg strict la foame, dar nu amagesc poftele de bun bun ori dulce:) asa ca asta e "ceaiul cu vanilie" pt fomiste. Seara cred ca mi se potrivesc mai bine, ca acolo gresesc eu capital, mai fur una alta, dar mai mult de 2 pastile pe zi nu as lua, am ajuns odata in spital de la niste pastile de slabit combinate cu un stil de viata mai la extrem ca sa zic asa. Inca mai imi trebuie timp sa-mi formez o parere.Gusta, multi copii care traiesc la mare au predispozitia asta spre astm ori mai exact spre afectiuni astmatice de dinainte de astm, bronsita astmica de ex. Asta mi-a zis-o medicul de fam care are si el 4 copii din care doi sunt pre asmatici ca sa zic asa. Aici sunt clinici pt copii asmatici aerul e ideal pt cei bolnavi, dar culmea e ca atunci cind locuiesti la mare altfel poate fi efectul. Asa ca la munte cu noi, la alt fel de aer. Si Aldo are ceva de genul asta, diagnostic pus la 2 ani, acum are 4 ani si e mai bine. Cam dupa 4-5 ani in maj cazurilor se duce. Are cumva si o sensibilitate a pielii? Ca astea se fac in multe cazuri impreuna. Aldo face uneori inhalatii cu solutie salina si citeva picaturi dintr-un medicament cind e in crize de tuse. Asta e mai mult iarna. Vara cind da soarele e mai bine. Daca ai in plan un concediu la vara, mergeti la caldura, nu f mare, insa ceva soare, ca pe baza la vara in europa.. Ideal undeva la munte unde sa fie si cald.Ea merge deja la gradinita? Daca nu, de preferabil sa nu inceapa in sezon rece, ca e mai greu daca are deja aceasta sensibilitate.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
vikinga spune:
Gusta, ca uitasem sa zic, cind exista o predispozitie spre astm, nu inseamna ca treceti direct la puf-uri din alea cum au asmaticii, ori la alte medicamente cu cortizon. Cit sunt mici se merge pe inhalatii usoare. Asa ca nu te amari aiurea, cu grija treceti peste.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo