Mamici de Septembrie - Octombrie 2008 (16)
Raspunsuri - Pagina 7
monica_dicut spune:
Ati fost cam vorbarete astazi.
Ramo, sa ne spui neaparat ce ai facut la doctor.
Parca si onutza mergea azi??? Si mai era cineva...
EU deja tremur pentru maine
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/2272277944/in/set-72157603929078079/" target="_blank">POZE CU BURTOIU
11+
EL NINO
Ignatica spune:
alinushca nici eu nu am avut greturi pana saptamana aceasta, acum am dat si in voma, deci nu e timpul pierdut sa apara. O sa fie bine, bb e acolo si creste fara sa te supere prea tare.
sanziana David mi se pare asa de mare acum, spune multe cuvinte si e foarte intelegator, am mare noroc ca nu e un copil marait si se multumeste si cu " incetineala " mea de acum.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
bb2 in burtica
Ignatica spune:
Tin pumnii tuturor care merg la ecografii azi si maine, va asteptam cu vesti bune. Noi il mai vedem pe bb saptamana viitoare.
bb2 in burtica
sanziana27 spune:
Ignatica ma bucur tare mult ca poti sa-ti menajeti sarcina, mai ales ca ai unele probleme. Si Dragos e cuminte, dar la vocabular nu inaintam prea mult si are tendinta de a poci rau de tot cuvintele!
Tin punmii tuturor, celor care vad azi ce mai face bebe!
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png [Dragos]
[gravida] 6+
oanasm spune:
heyyy n-a mai venit nimeni de la eco in afara de mine!?
noi suntm bine...am filmat ecografia bb e bine de tot, ne-a facut cu manutza..incerc sa pun filmul pe ceva site..daca nu reiusesc azi sper ca maine!
va pup si merci ca ne tineti pumnii!!
tin si io pumnii fetelor care merg maine la eco, sa veniti numai cu vesti bune!!!
pupici si noapte buna!
Oana
13+
o noua viata
oanasm spune:
sanziana...ca sa apara la semnatura iconul de garvidutza..scri doar gravi intre parannteze..nu gravida
Oana
13+
o noua viata
Ignatica spune:
oanasm ma bucur mult ca mogaldeata e bine. Nu a vrut sa spuna ce e? La primul bb noi am aflat ca e baietel de la 13 saptamani.
bb2 in burtica
oanasm spune:
quote:
Originally posted by Ignatica
oanasm ma bucur mult ca mogaldeata e bine. Nu a vrut sa spuna ce e? La primul bb noi am aflat ca e baietel de la 13 saptamani.
bb2 in burtica
multumim frumos...nu..nu stim ce e...desi dr a batut ceva apropouri de putza..dar dupa ce am terminat de facut eco..deci...nu se pune
Oana
14s
o noua viata
ramonzca79 spune:
fetelorrrr...sunt happy...e ok si la mine....11/12 saptamani...4,6 mm lungime...restul nu a masurat....decat spunea dimensiuni normale...mi-a facut si control "pe masa" si colul e ok...inchis si lung....
o sa mai merg peste cca 3 sapt....cand vor fi 14/15 sapt sa vad caca ma incumet sa merg la londra ori ba....imi spunea ceva de triplu test dar parca in sapt 16....in fine.....nu se misca f tare ...tinea o mana pe cap....i-am vazut piciorusele cu degetele....si mainile...cam atat!!!
va puuuuuuuuup fetelorrrrr!!!noapte buna si bafta maine la eco!!!
...vine minunea!!!
ramonzca79 spune:
fetelorrrrrrrrrrrrrrrr....am voie sa fac inhalatie?????cu "inhalant - solutie mentolata"....ce stiti?????????
...vine minunea!!!