* Gravidute & Mamici de Iasi (31) *

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Merg si eu la culcare...Cu muzica voastra a dat melancolia peste mine...

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

si ce are melancolia cu somnul?

Foto Ralu
"Eu, cele mai frumoase flori,/ Asterne-ti-as mereu in cale,/ Dar nu-s pe lume asemeni flori,/ In fata frumusetii tale.../ De dragul tau n-as pregeta/ Sa mor cum mor in vant petale,/ Dar moartea mea ce-ar insemna,/ In fata frumusetii tale?/ In cele mai frumoase tari,/ Pe brate eu te-as duce agale,/ Dar nu-s pe lume asemeni tari,/ In fata frumusetii tale..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Michelle,sanatate si refacere rapida.Imi place si mie cum iese musuroiul, am facut de doua ori si a fost ok.
Oana , sa porti sanatoasa achizitiile.
Kriss , sa va fie de bine plimbarica si papa in parc. Eu merg doar la medicul de fam care e pediatru, am incredere in ea, caci si pe Andrei de bebelus il am tot la ea .
Miha, multumim de reteta.Vreau si eu sa-i pun cercei Andreei ,daca poti mai detaliat info.
Diana , cred ca zgatiile tale nu sunt obosite de adorm asa tarziu...
Ralu,iar ramanem noi...eu daca intru la ore tarzii...

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Sunt pe-aici, Celia... Nu am dezertat de tot...

Foto Ralu
"Eu, cele mai frumoase flori,/ Asterne-ti-as mereu in cale,/ Dar nu-s pe lume asemeni flori,/ In fata frumusetii tale.../ De dragul tau n-as pregeta/ Sa mor cum mor in vant petale,/ Dar moartea mea ce-ar insemna,/ In fata frumusetii tale?/ In cele mai frumoase tari,/ Pe brate eu te-as duce agale,/ Dar nu-s pe lume asemeni tari,/ In fata frumusetii tale..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Bine Ralu, deci ce se ma anunta prin Iasi, ca tu ne aduci info, noutati...

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

pai nu prea sunt nici eu la zi...
stiu ca acum e targ la Providenta...
Si zilele viitoare este targ la Sala Polivalenta...
Zilele astea este si targ pentru mirese la Palat...

a.... de la 1 martie se desfiinteaza statia de autobuz de la Spitalul Spiridon.

Foto Ralu

Mergi la inceput

Tony River - Secretul Spaniei
6 martie (joi), ora 19:00
Casa de Cultura a Studentilor
Una dintre cele mai mari voci romantice ale cabaretului din Madrid
Pret bilet: 80 RON (stal), 60 RON (balcon)

Cica ar fi frumos, da' la banii astia... Probabil deja stiti informatia de pe afisele din oras...

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonik_1980 spune:

Neatza! Poftim la !
Cam slaba miscarea aseara,ati obosit fetelor sau s-a instalat deja astenia de primavara?
Michelle ,Darius si-a revenit si acu e vesel iar,slava domnului.Am tras o sperietura......
Noi suntem la dr Daniil Maria de la circa de langa AutoCenter.
O zi faina va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

neatza, haideti la

quote:
Originally posted by Celia
Diana , cred ca zgatiile tale nu sunt obosite de adorm asa tarziu...

asta am crezut si eu, dar nu mai cred!... ieri de exemplu s-au trezit de la 7 , cu toate ca n-am dus-o la gradinita pe denisa...(adica puteam sa dormim macar pana la 8) la pranz am stat vreo 2 ore afara...pe la 14-14.30 au adormit pana pe la 16.30, iar de la 18 si ceva pana la 20.30 am stat afara in parc!!!!

la ele mai toate sunt invers... se spune cu dupa baita se molesesc..de unde!!! de bebici inca dupa baie aveau o energie de parca luasera nu stiu ce energizant!!! si acum la fel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

quote:
Originally posted by addiana

fug repede pana nu apare ralu, ca dup-aia nu-mi mai da scutire!

ups... asa impresie proasta am facut pe aici?

aaa nuuuu... ziceam si eu doar asa!!!

ramona ai fost mai rapida cu cafeaua! facem schimb de cafele???
in ce zona stai?

Mergi la inceput