* Gravidute & Mamici de Iasi (31) *

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by mihamora
Diana - sa ne zici ce tort alegi sau care iti place

Ca sa-l faci tu? Vrei sa-i faci o surpriza Dianei?

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

da, daca nu- i cu gelfix, nu stiu daca ma pricep...

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Care ati fost azi pe la Teba???
Sunt cestii super faine...eu i-am luat Ioanei o palarie si o pereche de ciorapei, dar pt copii pina in 2 ani sunt chestii super faine...

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Any, multumesc de sfat privind carutul.
La TEBA stiam de reducere 20 % acum au 50%?
Michelle , multumesc
Miha , multumesc de reteta pentru aluat, arata fain , o incerc astazi . Superba Amira cu cercelusi , frumos cadou mamica. Petrecere placuta.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

bine ca ai spus michelle, o sa caut o reteta cu gelfix!!!!!!!

noi am ajuns in copou sus in parcul cu tobogane... nu mai vroiau sa mearga acasa, am tras de ele o gramada!!!
acum dorm, raisa a adormit la masa...

monica eu o sa ma etalez cu tortul facut de mine pentru ca o sa vina doar sora mai mare cu sotul si nanii raisei care au un baietel de 5 ani, nu avem loc de mai multe persoane!!!
denisei i-am facut ziua la mcdonald's in tramvai la 3 si 4 ani, dar la 2 tot acasa!
e prea mica sa-i fac undeva ziua, iar la un restaurant nu-mi place sa tin ziua copilului...acolo se simt bine oameni mari! daca era vara mergea la pinochio pe terasa, ca au si copii loc de joaca, dar acum e prea frig...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

capitolul 32

stiti pana cand sunt reducerile la teba, si daca au program si maine?

celia in legatura cu carutul... banuiesc ca la tine nu conteaza prea mult cat de usor trebuie sa fie daca stai la casa, adica nu ai de urcat etaje cu el!!! unul sport, dar care sa aiba si pozitia de somn pentru bebe(sunt destule care nu se lasa foarte tare pe spate), sa se stranga cat mai usor si sa se faca "cat mai mic" sa-l pui usor in masina si sa nu ocupe nici prea mult loc, se spune ca rotile trebuie sa fie cat mai mari, ca sa nu simta toate gaurile din trotuare, bineinteles ca rotile cele mai bune sunt alea cu spite, dar si pretul sare!!! eventual sa ai loc pentru o geanta ceva (niste buzunarele ceva) daca crezi ca iti va folosi "masuta" pentru bebe, cu suport pt sticla si jucarele, ceva de rontait etc... aa si sa nu uit sa fie husa detasabila sa o poti spala mai usor... cam atat imi aduc aminte. ca preturi ai de unde sa alegi de la mic la mare!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yramada spune:

Salutare!Sunt si eu o mamica din Iasi...si vreau sa va urez o primavara insorita si sanatate la toti!Bb-ta mea e mare,are 2 ani si 4 luni

Mergi la inceput