* Gravidute & Mamici de Iasi (31) *
Raspunsuri - Pagina 19
addiana spune:
quote:
Originally posted by mihamora
Diana - sa ne zici ce tort alegi sau care iti place
ca sa stiti ce-o sa papati?
mi se pare sau bate vantul cam tare?
miha poate tu il termini in cateva ore, dar eu n-am mai facut asa ornamente pana acum!!! ma uitam la ala in forma de peste- mi se pare cel mai simplu, nu simplu!!!

slimatei spune:
la cat mai multe lunite Amira!... sa porti sanatoasa cercelusi...
beti o
ca pe mine ma ma'nca'pe undeva sa o mai beau si pe a doua..dar beau o decafeinata
...serveste cineva?
Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by mihamora
Diana - sa ne zici ce tort alegi sau care iti place
Ca sa-l faci tu?
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Simo78 spune:
Amira!
Se vede ca era suparata pe tine, ce botic are!!!
Simo
mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007) 
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Let your kids paint on the wall!
mariussimiuc spune:
Stefania,multumim de urari si de cafea.
Mie imi ajunge una decofeinizata. ![]()
Diana,sa te joci cu bombonele M&M nu mi se pare greu deloc. ![]()
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Nonna76 spune:
Si noi suntem pe-aici.Eu si Andrei care a prins drag de Amira.
A vazut-o in poze si i-a zimbit.Ce zici Miha? Vrei baiatul meu?
Ca eu ti-l dau ,stiu ca soacra o sa-i faca mincare buna.
Cafea mai vreau si eu dar am baut la scoala si zic pas.Am sa-mi fac un suc de portocale.
Vreau si eu tort.Noi pe 8 ne sarbatorim.Eu dau comanda.Fac si de casa dar pentru noi,la musafiri nu ma infatisez cu productii proprii.
Faceam inainte un tort cu crema de iaurt si frisca-o minunatie,dar m-am puturosit.
Diana vreau sa-mi spui si mie ce faci-poate ma inspir.Eu nu vreau ceva cu albusuri crude.
mariussimiuc spune:
Multumim Emma! 
Monica,fata-i data inca dinainte de-a o naste. ![]()
ralnied1 spune:
'Neata!
E clar, Amira-i sor-mea, conform pozelor... Adica numai eu stiu sa fac asa un botic... de la mine a invatat 
Cat mai multe lunite inainte... Adica, Miha, azi ne servesti cu ceva bun?
Foto Ralu
"Eu, cele mai frumoase flori,/ Asterne-ti-as mereu in cale,/ Dar nu-s pe lume asemeni flori,/ In fata frumusetii tale.../ De dragul tau n-as pregeta/ Sa mor cum mor in vant petale,/ Dar moartea mea ce-ar insemna,/ In fata frumusetii tale?/ In cele mai frumoase tari,/ Pe brate eu te-as duce agale,/ Dar nu-s pe lume asemeni tari,/ In fata frumusetii tale..."
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Adica, Miha, azi ne servesti cu ceva bun?
Daca mi-o iesi va servesc,cum sa nu?
Multumim de urari!
Si tie Simo!