praline belgiene (23)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

pfuuuuuuuuuuuu! ce-mi vad ochii! din 14 praline, numa' 4 amsemna prezent la ardeiash? pai cum vine asta? nu-i cam scurta listutsa ardeiash? io stiu ca precis ca fetele au motive intemeiate sa decomandeze (alea cu care am vorbit eu s-au si esplicat) dar parca tot mi-ar fi placut sa ne vedem mai multe.

stiti ce zic? ia sa propunem o amanare. nu foarte lunga camie imi ploo in gura dupa placintutsa, da asa se mai organizeaza programul fetelor. maia sa intr-o saptamana doua. adica nah... sper ca nu se supara celelalte fete, io zic ashea, ca s anu fie nici ardeiu' suparat ca i-au ramas toate in frigi si gandul bun in suflet.

ce zici ardeiash? amanam?

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

pfuuuuuuuuuuu si io!

da' pe bune c-ar cadea bine... stiu ca nu va plac deloc amanarile si nici frigiderului meu care e plin de branza, oua ... ce-asteptau sa fie facute... ca na.. a trebuit sa le cumpar.. doar azi nu e maine.. dar fete, totusi ... suntem numa 5!!! ce facem?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

miha si danyelana " eu nu am mailurile voastre, nici id-ul de mess, nu mi le lasati si mie pe prive?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Io votez pentru si daca puneti pe saptamana viitoare poate ma infatisez si eu la Ardeiash!

Mai mensen sa va zic pe scurt o istorie ca sa vedeti si voi cum e sa fii intre doua lumi si sa te intrebi careia ii apartii........Doua lucruri vazute de mine la o distantza de cateva zile si un pamant distanta.
Imaginati-va asa:1. Aeroportul international Bucuresti-Baneasa (pleaca lowcosturi dar totusi e plin de straini). Eu in sala de asteptare, pe scaun, in fatza mea geamuri, mari. Prin ele se vede pista si autobuzele parcate sa duca pasagerii la avioane. La un moment dat, apar trei personaje, afara,dicolo de geamurile mari. Imbracate in uniforme albe (impecabile...)mergand in sir indian, una in spatele celeilalte. Prima, tine-n mana un spalator de geamuri (batz din cela lung cu buretzel la capat pt a putea intinde bine detergentul pe geamuri)si o galeata. A doua cu alt batz in mana (de data asta batz dina cela dcu capat cauciucat pt a spala efectiv geamul). A treia, grasuna, blonda, cu chiloti cu dantela (se vedeau prin pantalonii albi, na). Asta tine in mana un sul de hartie igienica:).
Defileaza prin fatza noastra(incet, gesticuland si facand bezele la soferiid e la autobuzele pt pasageri) si se opresc in fatza primului geam. Prima, se apuca de treaba, inmoamie buretele in apa din galeata, il scoate si , intinzandu-se si ridicandu-se incepe sa 'spele geamul'; Sus-jos stanga, sus-jos dreapta, gata!Trece la urmatorul. Tanti care ar fi trebuit sa vina in spatele ei cu spalatorul ei de cauciuc( sa curetze efectiv geamul pana nu se usuca cu tot cu detergent) se joaca la usa unui autobuz. O inchide si o deschide. Si se amuza. He He! Intre timp zoaiele de pe geam incep sa se usuce iar noi ne dam coate unul altuia. Isi aminteste de geam si, fara chef desigur se apuca de ...nu pot zice treaba, se apuca de batz, na! Sus-mijloc stanga (pana jos trebuia sa se aplece), sus -mijloc dreapta.In spatele ei a treia, cea blonda cu sulul de hartie ijienika (;)). Rupe din sul si incepe sa dea cu hartia pe geam, mozolindu-l efectiv. Imi venea sa ma duc sa ii rup capul, ma scuzati! De udne stateam eu batea lumina si se vedeau efectiv zoaiele, iar ea,nesimtita statea si le intindea cu 3 bucati de hartie igienica....Termina si..arunca hartia pe jos si trece la geamul urmator!Istoria se repeta pretz de 10 geamuri sau cat are sala de boarding din baneasa. M-am simtit atat de prost, belgianca cu care eram era revoltata,cat de nesimtit poti fi sa iti bati joc in felul asta? Sa speli ditamai geamurile cu un sul de hartie igienica, sa arunci hartia pe jos, sa faci misto de pasageri(-se vedea clar , se uitau la noi si erau sa lesine de atat ras)sa te joci la usile autobuzelor, sa ai la ora 16 dupa-amiaza uniforma alba spuma laptelui, fara un firicel de praf, si sa mai umbli si in gasca...cine le plateste frate pe astea??
Situatia 2: Azi la mine acasa. Am muncitori, 2 (pun centrala). Imbracati in albastru inchis, cu pantofi de protectie si o masina plina cu scule . Ii servesc cu Pepsi (ca asta am si asta beau). Imi multumesc. Mi se par foarte tacuti,n desi vb unul cu altul nu tipa si nu auzi nimic de genul 'Baahhh, merge bahh? zi dracu odata..Nu, absolut deloc, astia sunt linistiti, se cheama pe nume fara a tipa. La 12 dispar. Eu socata ma intreb unde sunt. ma uit pe geam. Erau in masina, unul citea ziarul, unul manca. La 13, cand s-a terminat pauza au revenit in casa, iar dand gauri, tragand fire montand si reparand. Nu am vazut nici un sef care sa ii controleze, nu i-am auzit facand misto, sunand acasa sau plecand cu masina sa-si transporte un unchi.....
Vedeti vreo diferentza?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Oana, situatiile povestite de tine par a fi din lumi total diferite. Romania si Belgia la cativa ani lumina una de alta.

In legatura cu vizita la Ardeiash, eu pot maine dar peste o sapt sau doua nu mai pot.

Pupici.

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

poate unu din muncitorii belgieni era sefu, mai stii?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Fetele, pana la urma ce facem maine, nu de alta dar ca sa stiu si eu cum imi fac programul.

Plizzzz.

Pupici.

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

danyelana si eu stau cu ochii pa praline de numa numa.. vad ca nicio miscare.n front.. asa ca .. va marturisesc destul de incurcata .. ca propunerea lui miri e cea mai inteligenta..

daca stau sa socotesc si pe ana careia ii pleaca maine soacra in tara si care mai mult obligata de mine a zis da...dar nu stia nici ea cum sa scoata basmaua curata.. ma gandesc ca ramaneti numa 3... danyelana , miha si miri..

deci hai sa zicem pas.. e mai bine pentru toata lumea eu zic.. desi ... imi pare rau.. tare rau..
edit: sau a plecat soacra anei saptaman trecuta si io am rams fixata pe kestia asta???!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Buna seara fetelor, acu" terminai si eu franceza, imi pare rau ca nu am putut intra mai devreme.

Ardeiash eu sunt de acord cu tine, mie imi era oricum putin dificil sa vin doar in pauza de masa. Imi pare tare rau pentru tine ca te-ai pregatit si apreciez invitatia si efortul.

Oana situatiile sunt descrise super, din pacate asta este realitatea.

Va pup fetelor si o seara buna.

Mergi la inceput

asa-i ca nu va suparati pe mine?

Mergi la inceput