praline belgiene (23)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

ardeiash, mah, pt tine vaz ca timpul sta in loc, ceea ce e bine. sau nu? soacra mea a plecat sapt trecuta; maine nu pot veni, da' daca e sa programam peste o sapt, vin, ca pana pe 19 e sora-mea la mine! tre numai sa-mi fac traseul in weekend cu vio, ca sa stiu sa ajung, ca gps inca n-am cumparat.
mey, la karaoke ne vedem toate sper, da?
si sambata la batibouw vine careva? noi o sa ne fataim cu copil cu tot pe acolo. si nu stiu de ce.
somn usor!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

ano.. mi-am adus aminte.. da tarliu, dupa cum vezi ,insa m-am ametit de tot de cap cu amanarile astea.. pe bune ..

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Mah fetelor, da' ce active sunteti! Deja pagina 10!
Ardeiash, stai linistita ca nu se supara nimeni pe tine. Tu te-ai zbatut sa strangi cat mai multa lume, te-ai pregatit, dar daca nu a fost sa fie nu-i vina ta. Deci scuzele-s de prisos.
Cred ca cel mai bine vom putea stabili "ziua placintei" la karaoke cand vom fi apropate toate fetele.
Oana, la postarea ta am fost tentata sa copy link-ul si sa-l trimit pe site-ul aeroportului Baneasa. Este inadmisibil comportamentul acelor persoane. Sunt suficiente cateva exemple de genul asta ca sa ne stice imaginea care deja este sifonata pe plan international. In fine....asta e! Oricum imi place la nebunie sa te citesc, mereu ai ceva de spus si o spui atat de bine chiar si lucrurile cel mai banale povestite de tine au o alta insemnatate. Vorba lui Mady: "imi vine sa iau o cafea si s-o beau citindu-ti postarile" sau ceva in genul asta, nu mai stiu exact cum s-a exprimat.
Mihaela, cum merge cu franceza, tot asa de placut(a)?
Ana, nu stiu daca ai mai fost la batibouw...daca nu, te sfatuiesc sa-ti iei incaltaminte comoda, hrana pt Mariuca si sa fi pregatita pt un lung maraton ca-ti trebuie o zi ca sa poti vedea totul asa cum trebuie. Si te-as mai sfatui sa-ti cruti pe cat posibil fortele ca o sa te epuizeze aglomeratia si forfota care sambata e la cote maxime. Nu de alta, dar seara trebuie sa mai si dantuiesti la karaoke. Eu trebuia sa merg sambata la batibouw cu Swa ca vine un furnizor cu sotia si copilu din Austria si trebuia sa le fim ghizi apoi sa luam masa impreuna, apoi sa-i ducem inapoi la aeroport.... am zis un NU hotarat pt ca vreau sa-mi pastrez fortele pt noaptea de 8 martie, asa ca se duce Swa singur.
Se pare ca vom fi o gasca numeroasa sambata......
Asa cum propusese si Miri cred ca ar fi bine daca ne-am intalni in jur de ora 21. Asta pt ca sambata e f aglomerat si mai tarziu ar fi cam greu sa gasim mese libere avand in vedere ca suntem si in grup mare. Deci intre 21 - 21.30 ar fi ideal.
Ooops, ce tarziu e, ma duc la culcare!
Va pup.

Mergi la inceput

buna idee Tania! poate fi si maine inainte de karaoke.. puteti veni la mine , sa zicem pe la ora 19.30.. mancam 2 ore si apoi danssam sa stingem caloriile ..

eu as fi venit si acolo cu insa stiu sigur ca nu ne dau voie..

asadar: daca va hotarati dati un semnal astazi, ca sa stiu cum ma organizez pentru maine ... ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Ardeiash eu nu pot veni maine decat la karaoke!Soryyyyy!Da ti-am zis nu-ti fa programul in functiune de mine ca io mi-s aglomerat rau in ultimul timp!
Sunt fericit azi, am trecut si al doilea intreviu, de pe 7 aprilie ma intorc din nou pe campul muncitorilor si platitorilor de taxe, de data asta la aeroport in zaventem (de acu, pe la mine treceti pt check-in si boarding:):))!!!Deci sunt super fericit, yup, yup si inca o data yup!
sla!

Mergi la inceput

ce misto ! felicitari de felicitari oana! ma bucur tare mult pentru tine ! ce veste buna!
vezi ca aeroportul e la 10 minute de mine!

fete: vad ca nu prea sunteti incantate.... ma gandeam numa ca e bine si pentru cele care muncesc..

edit : o lasam pe alta data . cu siguranta iar nu reusim sa ne strangem multe pentru ca fiecare are deja un program stabilit. si vad ca nici nu se citeste forumul astazi.. pe maine atunci la dans!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Oanaaaaa, felicitari de mii de ori.
Ma bucur tare mult pt tine. Bravos, esti tare!!!
Ardeiash, maine las-o incolo de placinta ca e prea devreme si ai vazut ca de obicei ne strangem la ore inaintate la karaoke. Vom stabili maine ce si cum. Eu abia am venit din oras de la shopping si mi-s tare incantata de ce mi-am luat! Da-ia n-am putut intra pe net.
Pe maine pralinute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Oana supeeeeeeeeer, felicitari si sa fie intr-un ceas bun !!! ma bucur tare tare mult pentru tine si iti doresc mult succes.

Ardeiash si mie imi pare tare rau dar nu pot inainte de kara, caci am stabilit caci voi umbla de nebuna prin paduri...si mai am si copchilul super racit acasa, caci nici nu mai stiu cum sa ma impart.

Bepii merge bine cu franceza, multumesc de intrebare ai fost la shopping...ce bine de tine...vreau si eu....

Fetelor ne vedem maine seara la kara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

La multi ani Pralinelor! Sa fiti sanatoase, fericite si iubite!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

La Multi Ani pralinutzelor, sa fim sanatoase, fericite si sa ne bucuram de familii si prieteni.

Mergi la inceput