Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (111)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Hai Ioana!!

Hai Mary-Lou!!

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol31+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

ariel..si eu eram tot pe 28 azi...
culmea e ca eu pe 28 am ultimul examen din sesiune..si daca nu vorbeam cu o colega acum dimineata, eu azi ma duceam la examen ca babalaul.

_
35+ cu RADU
AMR 5 saptamani!!!

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Naty foarte frumos montajul, datorita protagonistilor-evident...dar nu-ti spun ca mi-ai facut o pofta de papa dulce asa de dimineata cand am vazut tortul ala , si n-am decat o ciocolata la indemana..o sa rezolv cu aia pe moment

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol31+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Naty, foarte frumos montajul.

Alina 31+ Vlad Alexandru

http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14

AMR 9 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

deci si mary lou e azi pe lista de asteptare??? hai ca m-am zapacit!
hai sa facem o regula, ca ne incurcam!!! nashtem cate 2 pe zi, de manutza, celelalte sa astepte frumushel la coada!
delfin, gaseshte-ti partenera de nashtere!:)))

naty, cred ca se poate modifica. ca eu am reusit sa mai adaug poze si sa sterg din altele (ma rog, invers...)parca pe la edit, ceva cu add...nu mai stiu exact, ca am bajbait aseara prin el...si cand a venit alexutza l-am stricat:))), apoi l-am refacut!!! apropos, pozele din montajul meu sunt alese de mine si de supervisor (alexutza)...mi-a interzis categoric sa pun o poza, "ca e cu fundul gol":))), ahahhaha si zicea si stela ca a mai modificat....eu mai incerc sa fac unul, dar sa caut "materialul"....ca la ce dezastru e la mine in casa...

am ceva dragutz primit pe mail...poate o stitzi, poate nu, dar cum suntem in plin sezon de creatzie, am zis sa postez:

"Nu exista dragoste, ca cea a mamei,
si nici o legatura mai stransa cu pamantul…
decat legatura pretioasa ce vine de la Dumnezeu,
a unei mame atunci cand da nastere copilului sau.

O dragoste de mama este pentru vesnicie puternica,
si nu se schimba niciodata…
si cand copiii sai au nevoie mai mare de ea
dragostea mamei straluceste.

Dumnezeu binecuvanteaza aceste mame speciale,
Dumnezeu le binecuvanteaza pe toate…
pentru toate lacrimile si toate durerile,
si petru ceea ce au realizat special in viata.

Cand zilele sale se apropie de sfarsit,
dragostea mamei continua sa traiasca…
de-a lungul multor generatii,
si Dumnezeu le binecuvanteaza pe toate.

Multumeste mamei,
pentru ca te iubeste cu o dragoste ce nu poate fi masurata in cuvinte…
prin puterea pe care Dumnezeu i-a dat-o,
si prin taria data de ceruri."

si..... hai mary lou!!! vrem !

alexutza aproape 5 ani + si 33+ Teodor Mihai
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza mica mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Naty frumos montajul si Iulia e asa de scumpa!!!!! Am vazut aseara pozele, a pus ceva colacei pe ea, scumpica ca e o minunatie de fetitza!

32 cu Diana

AMR 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Naty,nu mai am ce mobila sa trag,imping,ca am terminat cu curatenia...am frecat pana si faianta din baie si bucatarie,dar degeaba!Asta e,ce sa mai fac...pe David nu l-as ridica in brate ca ma rupe(are 23 de kg-nu e grasut,dar nici slabut),dar daca nu e sa vina bebe pana saptamana viitoare,o fac si pe asta...si ,oricum maine merg la nenea doctorul,sa vedem...dar,nu stiu daca mai vreau nastere indusa...mai bine las bebele in pace,sa vina cand vrea el,nu?...am observat ca sunt singura cu 38 de saptamani care vrea sa nasca,acum ma cam bag in fata,nu?nu mai stau la rand,daca va simtiti "bruscate"cele care asteptati cumintele la rand,EU SUNT!!!

Simo,mamica lui DAVID,,38+ cu SAMUEL

AMR 11 ZILE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Neata randunici pufoase!

Intai sa vad daca a mers cu schimbatul carnatzaraiei, vba Mihutei...mama, daca ma ajuta mansarda, le schimbam mai de mult , dar ... nu m-am priceput! de iluminare....sper...sa vedem daca m-am prins...

Doar 7 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !

POVESTE FARA SFARSIT...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT

mami_papatot +33 Honey Bunny

POZICI

Sunt cucoana-n casa mea!

BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

MESAJ DE LA MARIA:
"Tudor respira mai bine cand l-am vazut la 5. O sa ii faca raze si analize azi ca sa vada ce e, dar se pare ca raspunde la tratament. Ma rog la D-zeu si la Sf Stelian sa fie bine. Va pup!"

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Mai incercam o data...

si, ce sa vezi, bebe Tudor este mai bine...dar nu la fel de bine cum va fi de acum inainte, cu atatea ganduri bune in jurul lui! Pupici dulci sufletel nevinovat!

Doar 7 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT[green]
[b][green]mami_papatot
+33 [b]Honey Bunny

[purple][b]POZICI[b][purple]
[b][green]Sunt cucoana-n casa mea![green][b]

[b][purple]BEBE-N BURTICA[b][purple]

Mergi la inceput