Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (111)
Raspunsuri - Pagina 7
mami_papatot spune:
Hai ca am facut semnaturile astea varza...
Doar 7 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana
!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot
+33 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
cami33 spune:
MamiP, la parantezele de la sfarsit trebuie pus /
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si
34+
Luca Razvan
pozici
rox_dox spune:
oooo...ce veste buna de la maria...
v-am zis eu ca Dumnezeu este acolo sus si vede tot!
_
35+ cu
RADU
AMR 5 saptamani!!!
Pozele mele!
mami_papatot spune:
gata, mercic camicule! as fi vrut sa le schimb si culoarea dar nu mai am rabdare...le las asa! fug sa incarc pozici si revin...
!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot
+33 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
Nicoleta spune:
Salut.
Ma bucur pentru Maria si baietelulu ei, sper sa ne trimita de acum numai vesti bune!
Ioana, nastere usoara iti doresc!
Naty, Tuvalu habar nu am unde se afla, am ajuns aici intamplator
.
Imi place atmosfera de pe crenguta din ultima vreme, sunteti mai optimiste, mai curajoase... sau mi se pare doar mie?
Nicoleta
32+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)
Ali_bia spune:
Buna dimineata....
Vroiam sa intru de pe la 7....nu stiu ce am patit dar aveam o durere-crampe(nu mi se intarea burta, in schimb aveam intepaturi prin vagin) la ovare de m-am pus pe plans ce tare durea
. De ce ????Am luat un no-spa si ginypral si acum vad ca m-au lasat durerile..dar tot ma mai apuca din cand in cand
.Si sunt si singura fara sot, pe Bianca nici nu am mai dus-o la gradi ca nu puteam sa merg...oare ce se intamplaaaa...mi-e fricaaaa
l-am sunat si pe sot si l-am mai bagat si pe el in sperieti de-cu imi da tel din juma in juma de ora...
Am citit printre randuri...
Naty foarte frumos montajul tau si va potriviti de minune

Maria bine ca e mai bine bebe Tudor

Violeta am vazut galeria ta foto ...supeeeer,ce mai,.....
si...parca mai era ceva dar ma duc repejor in patut ca iar ma ia cu dureri
.......

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de
2Alina
33+
Alexandra-IoanaBebe2
Pozele mele
AMR-7 Saptamani pana la
mami_papatot spune:
Stelutza, patutzul pe care am pus eu ochii si l-am si luat, nu are sertarase...si nici nu am vazut altele, adica nu m-am uitat ca mi-a picat asta cu tronc...plus ca eu am luat si dulapior si diverse alte corpuri asa ca am suficient loc de depozitat...
natynicule, am vazut si eu montaj frumos de copii indagostiti si copilas preferat ... tineti-o tot asa, asa ca la nuntica...veseliti, dragastosi si plini de incredere ca totul va fi bine si veti avea o viata frumoasa! si cred ca da, am luat aceleasi seturi de hainutze...este ca sunt dulcici? noi nu suntem asa fani roz, dar se pare ca asta e piatza...roz si bleo!
bubule, pupici somnorosi! spor astazi la infumusetzare...mie mi-e groaza de epilatul cu ceara dar cand va trebui sa ma cosmetizez pentru spital, voi apela cu incredere la aceasta varianta, ca sa nu, si acum o citez pe cosmeticiana mea, trebuiasca sa ma scarpin apoi ca o maimutzica de la lama...pozicile acus le-am incarcat ... so...
POZICI NOI LA LUCRUSOARE DE HONEY, PAG. 5...
!
mami_papatot
+33 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
ursuleata spune:
Alina
... stai cumintica.
Alina
31+
Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 9 SAPTAMANI!!!
nicol_conte spune:
Stiam eu ca bebe Tudor e ascultator si raspunde la tratament.Sunt convinsa ca va fi totul bine cu atata ganduri pozitive si rugaciuni de la stol pt el..
Ali
tu stai cumintica acolo in pat, si daca nici asa nu trec crampele alea sau contractii ce-or fi, apoi eu vin cu
si le bat
POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia
Nicol
31+ cu
Antonia si Alexia(24aug2005)
lyvy spune:
Foarte greu v-am ajuns din urma, am avut aproape 2 capitole de recuperat, ca ieri pe la pranz am plecat si am ajuns aseara tarziu, si de azi de dimineata tot citesc, in sfarsit v-am ajuns!!!
Am si schimbat azi semnatura!!!
Livi
+39
Iris Miruna
Pozele mele