ce gradinita din sectorul 6 imi recomandati?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Si eu vreau PM cu info despre Edy&Amy! Multumesc frumos!
Stie cineva ceva despre Planeta Copiilor? De pe strada Ecaterina Szabo?
Inteleg ca suntem vecine de cartier.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Tia, eu am fost si-am vizitat granita "La bunica" din Rosu..nu-ti place? este adevarat ca-i scumputa, insa nu mai scumpa ca alte gradi privata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

quote:
Originally posted by roxanal

Tia, eu am fost si-am vizitat granita "La bunica" din Rosu..nu-ti place? este adevarat ca-i scumputa, insa nu mai scumpa ca alte gradi privata...

tati si printesele : http://thumb0.webshots.net/t/57/557/3/38/46/2943338460092654700KuUueE_th.jpg
nasterea Ioanei Teodora : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87474

Am intrat si eu acum pe site-ul lor, dar nu am prea gasit informatii concrete. Si am mai vazut pe aici un subiect in care spunea ca s-a inchis.. Poti sa ne dai, te rog, mai multe informatii?

Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

A propos de LA BUNICA....o fetita care e acum colega cu Emma a mers acolo o perioada...Mi-a zis maica-sa ca aducea acasa copilu' obosit mort si epuizat, ca-i suprasolicita acolo...faceau o groaza de chestii, mult prea mult pentru varsta lor. Da' ce, frate, merge la gradi sau la facultate?
Fetelor care m-ati intrebat de Edy-Amy...noi suntem multumiti! Emma merge de 1 an si vreo 3 luni...de 3 sapt merge si Matei...deja s-a obisnuit. Educatoarele sunt tinere si dragute, dau dovada de mult calm si rabdare. Inca ceva: gradi este acreditata!!! Mare atentie: multe gradi particulare funcioneaza fara autorizatie!
Emma a invatat o groaza si invata pe zi ce trece, de ma uimeste...Are 5 ani si e f receptiva...dar si educatoarea e buna, are chemare pentru meseria asta.
Are bucatarie proprie.
Serbarile sunt super(se fac la Teatrul Masca)....Fac si excursii...Vin trupe de teatru la gradi...clowni.
Au control medical o data pe saptamana(lunea), au contract cu BGS.
Directoarea e super de treaba si foarte deschisa.
Curtea e cam mica....asta ar fi un dezavantaj...Au un topogan , biciclete, masinute...au si un foisor cu masuta si bancute. Oricum...cand ii scot afara, ii scot pe rand, pe grupe, ca altfel nu e loc.
Intr-un cuvant, merita vazuta!
Despre Planeta Copiilor...ce sa va zic....cu ei au colaborat cei de la fosta Nafi Club (cred ca ati citit si voi p'aici despre Nafi, era groaznic ce se intampla acolo)...si are referinte proaste! Au plecat multi copii de la Nafi (printre care si Emma), au plecat multi copii si de la Tenis Club si au venit la Edy-Amy.
Am inteles ca au un program foarte alandala la Tenis Club...in plus, mancarea e dubioasa (am inteles ca li s-au dat alimente expirate - cozonac de ex., stiu de la mamici care si-au retras copiii) si nici nu are autorizatie de functionare. Si, ceea ce-i groaznic, educatoarele nu au studii pedagogice! Si nici cine sie ce activitati nu fac. Asa...am vazut ca arata bine...in poze...n-am fost acolo sa vad. Dar stiu din surse sigure ca nu-i asa bine acolo...
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrrada spune:

Cine are informatii despre "Degetica"? In afara de problema cunoscuta a spatiului...

Suntem si noi in perioada de adaptare. Piticul plange numai dimineata si in rest pare ca se conformeaza programului, iar educatoarele spun ca totul va fi ok.

Dilema mea este ca de doua nopti se trezeste plangand noaptea - are cosmaruri si spune "Nu vreau la gradi, mi-e frica..". Nu stiu cum sa interpretez, mai ales ca este un copil sociabil de fel si nu a avut probleme de adaptare pana acum... Stiu ca gradinita este diferita de experientele avute pana acum, insa as vrea sa stiu daca ati avut probleme similare..

Multumesc mult

Andrada, mama lu' Razvan (31.10.2005)
photos.yahoo.com/balcescu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andrrada

Cine are informatii despre "Degetica"? In afara de problema cunoscuta a spatiului...

Suntem si noi in perioada de adaptare. Piticul plange numai dimineata si in rest pare ca se conformeaza programului, iar educatoarele spun ca totul va fi ok.

Dilema mea este ca de doua nopti se trezeste plangand noaptea - are cosmaruri si spune "Nu vreau la gradi, mi-e frica..". Nu stiu cum sa interpretez, mai ales ca este un copil sociabil de fel si nu a avut probleme de adaptare pana acum... Stiu ca gradinita este diferita de experientele avute pana acum, insa as vrea sa stiu daca ati avut probleme similare..

Multumesc mult

Eu am fost doar in vizita, dar nu mi-a facut o impresie prea buna. Copiii cam inghesuiti, neaerisit, miros de clor amestecat cu miros de mancare, inainte de somn cu vreo jumatate de ora stergeau patuturile cu clor... Educatoarele pareau de treaba insa.. Care este la grupa copilului tau, ca sunt curioasa ca mai sunt inca in cautare de gradinita si mi-as fi dorit mult sa am opinia unui parinte care are copilul inscris acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrrada spune:

E la grupa mica - are 2 ani juma'.

Mie in afara de problema de spatiu nu mi-au ridicat semne de intrebare. Mai ales ca au camere de supraveghere si poti sa iti vezi copilul in permanenta. Personalul comunica des cu parintii, ne suna daca sunt probleme. Insa imi ramane mie ghimpele cu cosmarurile piticului...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andrrada

E la grupa mica - are 2 ani juma'.

Mie in afara de problema de spatiu nu mi-au ridicat semne de intrebare. Mai ales ca au camere de supraveghere si poti sa iti vezi copilul in permanenta. Personalul comunica des cu parintii, ne suna daca sunt probleme. Insa imi ramane mie ghimpele cu cosmarurile piticului...

Multumesc. Da, si eu cred ca as fi ingrijorata in locul tau Poate ca totusi se va adapta cu timpul.. Nu ai cum sa il lasi mai putin la inceput, ca sa nu se simta parasit?

Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)

Mergi la inceput

Toti copiii plang o perioada, pana se adapteaza. Si ai mei au urlat si zbierat o parioada ca nu vor la gradi, ca vor sa stea acasa Emma cam 2-3 saptamani...Matei, chiar mai putin, ca o avea exemplu pe Emma
Acum, cu cosmarurile...pot fi si ele normale, o perioada trecatoare...avand in vedere ca baietelul trece prin niste schimbari majore, e normal sa-l afecteze. ASta pana se acomodeaza...in principiu dupa cel mult o luna va fi ok!
Ai putea sa vorbesti cu educatoarea despre cosmaruri...sa vezi ce zice. Poate stie daca s-a speriat copilasul de ceva p'acolo...
Iti doresc sa treaca cat mai repede perioada asta!

Mergi la inceput

ASta cu lasatul mai putin nu e o solutie! Copilul trebuie sa stie de la inceput care ii este programul si se obisnuieste el, incetul cu incetul. E important sa stie ca ASTA ESTE, ca alta varianta nu exista. Dar daca il lasi doar pana la pranz, de exemplu, se invata asa si va fi ffff greu si se va lasa cu urlete cand ii vei schimba programul, adica cand il vei lasa la program lung. Asa...daca stie de la inceput cam care-i treaba si ca nu are loc de intors, plange ce plange, apoi se obisnuieste de nu-l recunosti, n-o sa-l mai poti lua de acolo!
Pupici!

Mergi la inceput