ce gradinita din sectorul 6 imi recomandati?
Raspunsuri - Pagina 3
Andrrada spune:
Sper sa treaca perioada asta cat mai repede. :))
Andrada, mama lu' Razvan (31.10.2005)
photos.yahoo.com/balcescu
paula2003 spune:
Foarte induiosator! Nu-i asa ca v-a dat o lacrima? 
Hai sa dezvaluim cine este bunicuta monica_54 si cine este Alex32 si care este relatia lor cu gradinita Junior din Drumul Taberei.
Vedeti http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=118717&whichpage=5 
paula2003 spune:
monica_54 si-a modificat mesajul dupa postarea mea. A se vedea datele de editare mentionate in mesajul ei. Pe scurt se da drept o bunicuta care e foarte incantata de tot ce reprezinta gradinita Junior.
Ceea ce uita sa spuna este ca ea este angajata gradinitei Junior2 din Drumul Taberei in acest moment.
Link-ul pe care vi l-am dat mai sus este catre un alt subiect de discutie despre gradinita Junior2 din Drumul Taberei in care am dat cartile pe fata si am deconspirat identitatile reale. Parintii care vor sa se intereseze de gradinita asta sa deschida ochii cand citesc mesajele despre Junior2 pentru ca vad ca aici e obiceiul sa deschizi mai multe conturi si sa-ti faci reclama la propria gradinita spunand ca esti o mamica, sau o bunicuta, sau mai stiu eu ce urmeaza sa mai apara... ![]()
mar_ina spune:
Dragi mamici, vin si eu cu o parere despre una din gradinitele din sectorul 6, zona pod cotroceni unde o am pe fetita mea si sunt f multumita;
se numeste Discover Me si mi-a fost recomandata de o prietena care a avut si ea copilul la ei.
predarea este bilingva: romana-engleza iar unul dintre lucrurile care m-au atras in mod deosebit este faptul ca aici copiii invata foarte multe lucruri prin joc...educatoarele sunt bine pregatite, dechise la discutii si f atasate de copii.
eu m-am bucurat ca am gasit la ei si cluburi optionale: mi-am inscris fetita la balet si pictura dar mai sunt si multe altele .
mincarea e proaspata, se prepara la ei ...iar spatiul este primitor si prietenos!
dar cel mai bine, va las pe voi sa va convingeti :)
Mar 
Lorikay spune:
Noi incepem de luni sa mergem la Scooby si deja avem emotii (mami, bineinteles). Prietena noastra merge deja acolo de o luna si mama ei este foarte multumita de felul in care a evoluat. Speram si noi ca va fi bine.
theo_2004 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dia48 Paula,Junior2 si cu Nicholas sunt aceeasi gradinita?Ca au cam aceeasi adresa? |
Nu. E doar "cam aceeasi adresa" dar sunt fff diferite.
mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"
paula2003 spune:
Sunt total diferite. Coincidenta ca sunt pe aceeasi starada. Nu cred ca mai sunt locuri. Incearca!
Parerea mea sa le vizitati si sa vedeti voi cum arata, apoi sa mai intrebati ca
sa va faceti o impresie corecta.