***Shoppaholicele Redouto-masochiste (83)***
Raspunsuri - Pagina 18
danita spune:
jasmine, dar ttrebuie sa ma inscriu la vreun newsletter ? sau sa cumpar de vreo anumita valoare ? eu am facut 4 comenzi pana acum , dar am primit un sg pachet .
D
felicia74 spune:
trimiterea codurilor e aleatoare. Eu am un cont de pe care nu comand si primesc la greu. Dar am primit si pe cel "valabil". Nu cred ca e vreo regula.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
lavi02 spune:
Eu astept colet din 31.
Ma enerveaza ca nu prea primesc avize (n-am spaguit posatsul cand venea cu CIC-ul, acu trag ponoasele), ma mai enerveaza si ca la posta sunt cozi asa ca o las din nou mai moale cu reduteala.
Cumparaturile trebuie sa fie ceva cel putin placut, nu sa stai la cozi la posta si sa te certi cu postaritele sa primesti ce ai platit acum o luna
Vad ca in perioada mega-reducerilor foarte multa lume a cumparat in draci, parca rata nemultumirilor si "meeeerge" -urilor a fost mai mare decat de obicei.
reduceri la produsele de vara in afara de Aubaines (unde sunt produse ramase de anii trecuti), apar reduceri de 10-15-20-25%, uneori si 35%. Ei schimba procentele de reduceri, schimba produsele pe care le reduc samd, astfel incat e o loterie cand merita sa cumperi ceva anume. Asta pana cand se apropie periopada reducerilor si atunci procentele devin mai serioase, 30-45-50%, dar produsele cele mai frumoase adesea se epuizeaza (sau cel putin incep sa se epuizeze din marimi).
danadc spune:
Tocmai am ridicat un colet din 2 feb (desi aveam doua comenzi in aceeasi zi, cu bani luati pt unul pe 18 feb, pt altul pe 19. Mie mi-a sosit cea cu banii luati pe 19, o comanda mai mica). Nu am avut aviz, am trecut pe acolo si tocmai venisera...
La of postal 17, de pe Giulesti, mai era un colet...asa ca...pe numele unui barbat....
Incerc sa caut cateva linkuri:
-pt mine, am luat doua rochii din in, una la doi euro, alta la sapte si ceva...mas. 40, nu stiu cand voi intra in ele fiindca astept bebelusa (39 sapt). Dar comparate cu rochiile mele ca marime se potrivesc....Inul este de calitate...framboise/ul este mai aprins decat in poza
http://www.laredoute.fr/vente-robe-sans-manches.aspx?productid=324048434&documentid=321408&categoryid=41374961&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16:
-celebra fusta cu volane, pe rosu, e o.k., mas 42, sigur o voi purta la vara...As vrea sa stiu cum se comporta la spalat materialul. Stiu ca au luat-o mai multe fete....
-pt mama: dupa mas lor ea a comandat totul 50-52, dar in realitate tricourile sunt mai mari. Doar la pijamale se potrivesc nr.
- pijama trei piese (pant scurt, maiou, bluza cach-coeur) f. frum materialul, bumbac plin, o recomand daca mai apare...
-tot pijama bumbac subtire, iuni, cu niste floricele pe buzunar...bluza este mas 50, da pant cred ca e un 54...
-mai multe tricouri, bumbac f subtire, ma asteptam sa fie mai gros, mi se par putin cam scurte...dar merg...nu mai gasesc linkuri...
-pijama pt barbati...f frumoasa, poplin plin..., http://www.laredoute.fr/vente-pyjama-en-popeline-imprimee-mecene.aspx?productid=324112432&documentid=201207&categoryid=29184352&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16, stil clasic, dar imprimeul pt BARBATI este cu fundite si melcisori colorati in roz discret. Fond bleumarine...Bumbacul este usor scortos, in sensul ca este plin...
Astept marea comanda din 2....Asta era mica comanda din 2...Si mai astept mica comanda din 7...
Spor la colete...
felicia74 spune:
Mai are cineva de primit colet/scrisoare din 3-8 februarie?
unboticutz spune:
quote:
Originally posted by felicia74
Mai are cineva de primit colet/scrisoare din 3-8 februarie?
eu, din 3 feb, colet.
Emma are nevoie de noi!
Raluca8 spune:
18 feb! dejaaaa ?
Eu am trecut pe la posta azi si nu am colet din 08.02
Mai astept si 20.02
vl-ad spune:
eu toooot astept si tooot astept din 1, 6 si 18 .02 si nu mai vin odata ca nu mai am rabdare
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad