Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (110)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mi-a luat-o Radu inainte...am pus si eu pe mailul comun o poza cu Ioana Sofia in executia uneia dintre atributiuni (papat). Olgutza arata excelent, zici ca e mamica de cand s-a nascut, abia asteapta acasa (joi dimineata va pleca), am palavragit ceva vreme si acu-s acasa la post!
Pe Maxinne a topit-o Iulia, a iesit cu lacrimi in ochi de acolo. Spre marele meu noroc, fiind ea, m-a putut poza si pe mine cineva cu printesa mea in brate, asa ca aveti 3 poze noi, de acum le las permannent la semnatura. Au fascinat-o manutele ei atat de mici, drept care i-a pus cate un deget in palmute iar mititica mea le-a apucat strans si n-a mai vrut sa-i dea drumul. Cand maxinne a incercat sa retraga degetele, Iulia si-a inclestat falcutele, s-a incruntat, s-a facut rosie la fata si a strans degetele cu putere, pana a inceput sa se ridice in aer-asta-i o faza noua, pana acum n-avea atata putere! Ambitioasa mamei...
Fetelor, pe mail-ul comun gasiti nr tel al Mariei si cred ca-i va prinde bine daca ii scrieti. Eu oricum i-am transmis ca stolul deja se roaga pt Tudor. Nu stiu ce sa zic...e si la mama naibii acolo, in Moinesti unde nu stiu ce inconstienti au putut sa o lase atata timp in travaliu...sa speram ca e o chestie tranzitorie; nu mi-a scris ca ar fi intubat, slava Domnului, doar ca i-au pus perfuzii si nu suporta sa vada asta. Na, i-am zis si eu ca am vazut-o pe Iulia 2 saptamani cu perfuzii, rotate peste tot, maini, picioruse, cap si...e mai bine. Vai de sufletelul ei, biata Maria, dupa ce s-a chinuit atat acum mai sta si cu spaima...

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Felicitari zozelinaaa!!!!!! Bine ai venit pe lume bb magic!!!!! Sa fiti fericiti cu totii!!!!

Sunt si eu alaturi de Maria si de puiul ei Tudor si ma la Dumnezeu sa fie bine!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Radu sa-ti traiasca fetele! Multumim pt pozici si pentru stiri. Transmite Olgutzei ca-i dorim refacere cat mai rapida, si da un pupic bebelinei din partea stolului

Deea si tie iti multumim pt constiinciozitatea cu care ne tii la curent despre sefa Zoze si depre bebe magic..poate ne spui si un nume sau nici tu nu stii? Si vorba Ioanei, poate le faci niste pozici maine sa ne arati si noua

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol31+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

A, si semnatura cu poze:

Naty
mamica Iuliei Elena
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Ce Olgutza si Ioana frumoaaase, frumoase foc!!Sa-ti traiasca, tatic Radu!!!!!!!!!

LUNY, in 38+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008

http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Traiasca Iulia luptatoarea!Da unde-s Naty pozele, ca ard aici?
pentru Maria si bebele ei!

Stela 31+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, am pasit si noi, voinice, in luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

De cand asteptam pozele astea, Naty, sa va vad impreuna!!!Aratati minunat!!!

LUNY, in 38+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008

http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Cred ca am uitat sa postez si pe forum felicitarile mele pt shefa, i-am scris ei direct:
TRAIASCA BEBE MAGIC!!!!!
Stela, stai calma ca si eu ii tot dau berzei adrese si in Bucuresti, in afara de Mary_lou, NU ARE PE CINE SA CAUTE, CLARRR??Campina, Brasov, asta da dar nu Bucuresti, nu la Stela si nici la Luny (ca nu vrea) cred ca inca nici pe la Toplita, nu?...

Naty
mamica Iuliei Elena
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Naty,

M-au topit pozele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Doamne Naty cat de scumpa poate sa fie Iulia!!! e o splendoare de copil, sunt indragostita de ea pana peste cap...si tu esti o mandrete de mamica

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol31+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput