Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (110)
Raspunsuri - Pagina 12
claudia99 spune:
Felicitari noilor mamici, sa veniti cat mai repede acasa sanatosi. Bafta maine Ioana sa veniti sanatosi si tu si bebe David repejor acasica.
36 saptamani
Bogdan Alexandru 
Simo27 spune:
Am si eu o intrebare:daca se induce nasterea,travaliul e mai dureros ca la o nastere venita la timp(adica la soroc
)?!
Simo,mamica lui DAVID,
,
38+ cu SAMUEL
AMR 12 ZILE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Olgutzika spune:
Buna, fetele!
Imi cer scuze, dar nu am avut timp sa citesc toate paginile de ieri pana azi, asa ca daca am ratat evenimente importante, rog iertare!!! 
Am adus inca patru poze noi si vesti bune despre fetele mele, sunt bine amandoua:
- Olga are putine probleme din cauza durerii, dar... va trece si asta! Sigur, nu ne asteptam sa faca spagatul, nu-i asa? 
- Ioana Sofia executa toate cele cinci atributiuni ce sunt prevazut in fisa postului pentru varsta ei (nani, papa, plans, caca, pipi) - deci, e in parametri! 
Pentru acelea dintre voi care au deschis mai tarziu aparatele de radio, va reamintesc linkul cu poze:
http://www.flickr.com/photos/olguselu
Va saluta cu drag Radu si...
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008
numeioana spune:
Offf, bebe Tudor, de ce ne dai emotii??!! Doamne ajuta-l pe Tudor-Stefan sa fie sanatos si sa nu mai aiba nicio problema!! Maria, fii tare, ca bebele tau va fi bine! Suntem cu tine!!
Cine are nr Mariei sa-i trimita un mesaj de sustinere si s-o asigure ca rugile noastre sunt pentru ea!!
Ioana 40+ si
David
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
cory3maz spune:
Deeapui,
multumim pentru transmisiunile legate de Zozelina!
Naty,
si tie multumiri pentru rapoartele privind pe Maria, Olgutzika!
Pupam si pe delicata Iulia!
Urmeaza sa-i fac baie Larisei...si sa o adorm pe la noua-zece...abia dupa astea am chip sa revin pe crengutza!
Pup toate fetele...sper sa auzim de bine!
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
numeioana spune:
Radu, multumim pentru poze! Transmite-le toate cele bune Olgutzei si Ioanei!
Deea, multumim pentru vestile de la Zozelina! Poate faci maine niste poze cu ea si bebe.
Ioana 40+ si
David
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Simo27 spune:
Radu,multumim de vesti si de pozele noi...Sa-ti traiasca amandoua fetele!Vad ca esti tare mandru
...ai si de ce...ai si cu ce
!
Doamne ,ajuta-l pe Bebe TUDOR...

Simo,mamica lui DAVID,
,
38+ cu SAMUEL
AMR 12 ZILE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
mstela spune:
YUHUUUUUUUUUUUUUUU..TRAIASCA BEBE MAGIC!!FELICITARI MAMICO ZOZE!SA VA TRAIASCA GRASUNUL CARE NU A VRUT SA MAI STEA SI SA VA BUCURATI DE EL!!LAPTIC MUUUULT SA FIE PENTRU BB GRASUN!

DOAMNE AJUTA-I LUI BB TUDOR!!!
CURAJ MARIA,TREBUIE SA FIE TOTUL BINE!!
Multumim taticule Radu.SI TRAIASCA FETELE TALE!!Vai dar ce mititik draguta!

Stela
31+
Teodora Traseul in burtica
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, am pasit si noi, voinice, in luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
gudinde spune:
Radu transmite multi pusici fetelor tale.
Cory
sa sti ca ma gandeam exact la ce ai scris tu dar mi-a fost frica sa scriu. Nu stiu zau de ce nu i-au facut cezariana de urgenata cum i-au facut lui zoze. Si imi aduc aminte ca Naty de aseara scria ca ar tb cezariana. Offff...
Cand am citit mesajul tocmai ma pregatea sa-ti spun sa scoti majoretele lui luny ca fata a zis ca nu e pregatita inca si sa continui cu galeria Ioanei ca daca zici tu ca naste apai naste sigur. Acum mi se pare asa de ... nici nu stiu cum sa zic.
Sper ca vina Naty cu vesti bune despre bb Tudor. Nu stiu in ce maternitate a nascut Maria, dar sper sa fie una cu o neonatologie buna. Doamne ajuta-l pe micut! 
mstela spune:
Pucca,comanda a venit super repede-ei vroiau de vineri sa mi-o aduca,adica la 2 zile,dar nu luasem banii atunci si i-am chemat azi.Destul de punctuali si seriosi.
Cum mai simo,n-a nimerit barza in Brasov?
...Stai ca a nimerit la Craiova cu bb magic.Sa se odihneasca putin si ia ea calea Brasovului.Eu i-am tot dat adrese,numai sa intarzie bine si sa ma ocoleasca pe mine deocamdata..Maine ajunge la Ioana,deci tot ocupata e,mai asteapt-o.
![]()
Stela
31+
Teodora Traseul in burtica
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, am pasit si noi, voinice, in luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"