Mamici de mai-iunie 2008 (40)
Raspunsuri - Pagina 6
aelita spune:
CLEO,EMICOR-ls mine misca non stop,si tare tare,misca burta,doare,se intareste..Asa facea si Sofia.Unii sunt miscareti rau.
SIMONIX-bataile alea ritmice sunt cand sughite bebe
La multi ani ,sa-ti traiasca sotul !
SILVIA POP-stai cumintica in pat si ai sa vezi ca nu doar ca ajungi la 34,ci o sa nasti la termen !
POFTELE-nu doar faptul ca ar dauna sarcinei nu are nici o baza stiintifica,ci insasi pofta nu are baza stiintifica,totul este psihologic ! deci nu exista pofte reale,totul e in mintea noastra.
asta ni s-a spus la cursuri.
cum ziceti de femei care lesinau de pofta...asa cunosc si eu care rupeau ambalajele in magazine si mancau ce aveau pofta,chipurile sunt gravide,si cred ca tot din cauza burtii uitau sa mai si plateasca...Cica ce,aia nu vad ca e gravida??
sau la aprozare,se infigea in toate fructele,manca acolo pe loc,sa nu mai dea banii,ce,adica,nu vede lumea ca e gravida?
DIANA-eu folosesc Mustela de la prima sarcina:am folosit "Mustela 9 luni ",nu am ramas cu nici o vergetura si nici un semn nici pe burta nici pe sani,nici pe solduri.Pe Sofia am spalat-o numai cu mustela pe corp si crema de corp tot Mustela si cea de fundulet la fel.inclusiv o crema pt dermatita atopica tot de la Mustela .Pt mine sunt cele mai bune,eu le iau de la frmacie.
BOBOCEI SUNA BINE.
Ajutati-o pe Sonia
Sofía (2ian2007)
26s(DPN 18mai2008)
Doloress spune:
quote:
Originally posted by MissParker
doloress, si eu zic la fel ca tine, mai bine renunt la bani decat la timpul cu bebele. Plus ca noi aici nu avem familie, nu are cine sa ma ajute si nu vreau sa risc nimic in perioada asta de inceput care e asa importanta pt. dezvoltarea lui bebica. Cand veniti prin Germania in 2009, pliiiiz sa treceti si pe la noi. Pe unde stau parintii sotului tau?
Saru'mana de indicatii cu pozele, acum le-am vazut pe toate, ba mi-am si imprimat doua, ca sa stiu si eu cu cine stau de vorba. Toate burticile sunteti niste frumusele si dulcici, mi-a placut de voi!!
Miss Parker, multumim de invitatie, eu stiu cat timp o sa avem de plimbat... nu stiu, mai vedem noi. Mi-e si frica, ma gandesc ca daca ne facem planuri de aiurea, daca o sa am un copil dificil, imi va fi greu sa ma plimb toata ziua cu el.
Socrii mei stau in Flensburg, exact la granita cu Danemarca, e destul de departe cred de tine.
Bobocei suna tare misto.
Fetelor, pe mine ma cam ingrijoreaza bebe ca nu prea il simt asa des, ca voi. Poate e si varsta sarcinii, dar totusi la 25 de saptamani (maine) ar trebui sa miste bine. Numai de cateva ori pe zi se agita, slab de tot.
Ma consolez ca o sa am un bebica mai cuminte, zic eu. Apoi la eco mi-au zis ca nu prea am cum sa il simt, ca e pozitionat spre spate, dar poate si-a mai schimbat pozitia de atunci.
Pe mine nu m-au primit la eco asa rapid. Am facut una pe 24 ianuarie si am vrut sa mai merg acuma in prima saptamana din martie si mi-au zis ca nu se poate ca e prea apropiata de cealalta , desi e clinica particulara. M-au programat abia pe 1 aprilie. Oricum am facut multe eco (5) fata de cum fac de obicei gravidele aici (2 mari si late toata sarcina!).
Am mai vazut pozici cu fete frumoase si fericite si copilasi dulci de tot, Onyx, Andora, Lorich...
Va pup, aveti grija de voi si de bebici!
Doloress 24+ Patrick
My baby
andreap spune:
'neata!
Va miscati asa repede....
Aimee,am si acum carnet,am avut si la mariuca..oricum de 'mobila',nu mi-a folosit la nimic.
Elena,voi naste la Municipal.
Silvia,tin pumnii sa ajungi macar la 36 sapt.
Bblusa mea inca nu sughite;la Mariuca simteam si eu miscarile acelea ritmice..ma amuzau teribil.A inceput si la mine sa para faimoasa dunga,deocamdata e rozalie.
Bblusa Sara misca nevoie mare..dimineata,seara..am observat ca atunci cand am sedinta si vorbeste toata lumea in engleza,se bataie nevoie mare...Limbi straine o dau sa faca.
In rest,suntem bine,muuult mai bine sa ajungi la 15 acasa..ieri am fost si la coafor,m-am rasfatat un pic.M-am tuns si mi-am aranjat un pic parul asta oribil.
Pupici,mai vb
BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004
andreap spune:
Ref.la titulatura de dupa perioada...capsuni e luat?cirese cred ca da...(sunt si cirese de mai..)alte fructe.....ne mai agndim.Bobocei suna bine;greierasi la fel..hai cele cu imaginatie...
BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004
Lorich spune:
Neata fete harnicute!
Diana eu mi-am luat Mustela pt. vergeturi, cam de o luna si deocamdata nici una. E mai scumputza, dar e si cantitatea mare.
Andreap gata si la mine a inceput sa rasara putin dunga neagra, abia se zaresete, dar simt ca se accentueaza acolo.
Pupici tuturor si sa avem o zi buna!
Lori 26+ asteptand un bebe Robert
dordia2000 spune:
'Neatza fetelor!!
Cu poftele...si eu cred ca e totul o problema de psihic...si nu cred ca se intampla ceva cu bb daca nu ne satisfacem pofta. Eu nu am poftit excesiv nici la prima sarcina, nici acum. Adica am pofte dar...daca nu se poate nu-i bai ca sunt constienta si imi trece.
In leg cu Mustela, stiu ca sunt bune, dar la stefan eu am folosit Niveea doar sapunul ca in rest am folosit ulei fiert pt uns si alte unguente pt iritatii.
Va poop!
Diana 30+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
chinabulina spune:
Neata, burtici
Cand am zis si eu ca stau mai mult pe forum, stimabilii de la firma de internet s-au gasit sa mi-l taie, cica nu platisem. In fine, s-a rezolvat (cu cearta, dar s-a rezolvat)…
Aimee, ti-am raspuns si eu la capitolul trecut referitor la carnetul de gravida; eu am, dar mai mult de-aiurea, mai scriu uneori asistentele de la clinica la care merg diverse masuratori si chestii legate de sarcina mea… si cam atat. Aaaaa, si mi-a mai folosit o data: cand m-a oprit politia ca nu aveam centura de siguranta … si am scos carnetul din geanta si le-am aratat ce si cum, ca nu sunt obligate s-o port, ca ma incomodeaza rau… (de fapt, atunci uitasem s-o pun )
MissParker, ce frumoase sunt pozele cu calutul pe burtica!!! M-am topit toata cand le-am vazut…
Nu ca m-ar fi intrebat cineva, dar mie imi place cum suna “buburuze/gargarite/bobocei de mai-iunie”… asta asa, sa-mi dau si eu cu parerea de dimineata
Si balerina mea sughite. Si danseaza intr-una, mi-e draga de mor. Doloress, nu trebuie sa-ti faci griji ca nu misca suficient. In primul rand, poate intr-adevar a ramas pozitionata mai spre spate si nu simti foarte tare. Apoi, cu cat inainteaza sarcina, cu atat misca mai mult si mai tare. Fata de cum misca la mine la 25 de saptamani, acum la 28+ e revolutie totala ...
cam atat. va pup, mai vb
28+4
maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png
Reallaura spune:
Neata, fetele!
Am vazut si eu pozicile lui Lorich si Onyx. F elocvente. Eu ma tot vait ca nu am una serioasa cu o burta impresionanta...
Las' ca vine primavara si ies in parc la fotografiat... De fapt iesim toate,la terasa
Miss Parker, m-am linistit acum cu legislatia in celelalte tari UE. Credeam ca in Romania suntem avantajati ca putem sta 2 ani acasa cu bb, in realitate in alte tari ai si bani pentru o perioada tot la fel de mare.
Noi ne gandim sa plecam in Spania la anul. Sa munceasca sotul intr-o prima faza... Deja ia lectii pentru DELE la Inistit Cervantes etc.
mai e pana acolo dar visseeeeez la asta.
O zi minunata azi, eu am un chef de duca de nu va imaginati!
pupicei
Laurita 29+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
Lorich spune:
Laura... eu am cu una mai mult decat tine, daca nu era ziua cuiva la serviciu, nici atat. Nu stiu de ce nu ma mobilizez sa fac "sedinta" acasa, ca dupa o sa-mi para rau, o sa vreau sa-mi aduc aminte cum eram. Bine, acum mai am si cu voi, de duminica.
Apropo, cautand pe net despre puericultura am gasit o poza cu un grup de burtici care au pozat (cum am pozat noi in fatza restaurantului) dar cu burticile goale; chiar pictate! Ce nebunie!
Lori 26+ asteptand un bebe Robert
Simonix spune:
Neatza !!!
Aha... deci bebe sughite chiar ca e haios, daca stai sa te gandesti :) Si a propos de miscari, eu l-am simtit cam tarzior pe bebe, dupa 20-21 saptamani si apoi destul de vag... inca vreo doua saptamani. Vorba cuiva, acum e revolutie dar e si pozitionat intr-un fel de il simt orice ar face. Il simt si cand nu misca pt ca sta cu fundul in sus in partea dreapta si burtica e tare acolo, un pic mai tuguiata :) Deci n-are nici o sansa
Carnet de gravida am... dar polonez Astia de aici nu mi-au dat nimic, am inteles ca din luna a opta imi va da doctorul o fisha de gravida cu care sa ma prezint la spital la nastere si in care sunt trecute tot felul de detalii. Pana atunci... Chiar, fetelor, avem voie sa nu ne punem centura da siguranta in masina ???
Eu nu stiu ce sa aleg, pt ca imi plac si buburuzele si capsunile Amandoua sunt haioase :)
Pofte-sunt de acord cu fetele...cred ca e doar o inventie. E adevarat ca in primul trimestru mai pofteam la cate o foaie de varza acra pe care nu o aveam ... dar nu m-am dat cu capul de pereti... si nu am pierdut nici o sarcina din cauza asta. Am o prietena care incearca sa ma convinga sa mananc ca un elefant, pt ca ... sunt gravida si trebuie sa imi satisfac poftele. Cand i-am zis ca doctorul m-a certat ca am luat prea mult in greutate a zis: Prostii, ce stie el ! Esti gravida, faci ce vrei Mda...
Aelita - Merci de urare :)
Esme - buuuuune retete dai tu acolo ! O sa il pun pe sotz sa imi faca si mie Cat despre intalneala - in principiu merge si luni dupa Pasti pentru mine, nu cred ca plecam nicaieri. Trebuie sa se hotarasca si fetele :) Mai e o luna ... wooow cred ca o sa fiu un butoiash O sa vin rostogolindu-ma
Ecografii-eu am facut foarte multe, mai ales cand eram in Polonia. Si acum imi face doctorul de fiecare data, dar il vad o data pe luna Si fetelor... eu cica nu o sa fac eco de trimestrul 3 !!! Adica atunci cand l-am intrebat mi-a zis ca nu se mai face ... ca oricum face el la cabinet si ca alea vor fi ecografiile. Deci nu o sa ma mai duc intr-un centru special hmmm Nu stiu, cred ca o sa ma mai duc prin vreo clinica de una singura. Vad ca voi aveti deja programari...
Mai voiam sa intreb ceva: v-ati hotarat daca va faceti prelevare de celule stem ??? Aici se face donatie publica (daca vrei, evident) si prelevare pentru bebele tau - costa 1900 euri (nu se plateste nimic in rate). Parca facuse Cleo un conspect, inca nu imi dau seama daca merita.
Va pupic, fug la treaba
Simona cu
http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png
http://picasaweb.google.com/s.vilau