Mamici de mai-iunie 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

ciao fetele.......mi se intampla ceva.......azi a miscat BB non-stop.Adica si zilele trecute l-am simtit destul de mult, dar azi nu cred ca a stat cuminte nici 5 min. Oare e normal?

emycor28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_g spune:

ANDREAP....mersi muulttt...uite vb.diseara cu sotul meu si sa vedem cum facem.Tu la ce spital vei naste...si...presupun ca se face si peridurala,nu?Asta inseamna ca de acum sa vin in fiecare luna la bucuresti la control,ceea ce mi-ar conveni si parca as avea si mai multa siguranta.Daca s-ar putea ar fi extraordinar ...ca sincer aici...ma abtin ca as spune numai lucruri urate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Cleo, pe mine una nu ma doare burticul de la miscarile lui bebe; poate o fi si diferenta de saptamani dintre noi. Am tot auzit fetele ca zic ca le-a durut ba in ficat, ba in col, la mine nu e nimic dureros, so far.

Lori 26+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Emycor, s-ar putea sa fi facut o tumba de-a rostogolul, cu totul, adica sa fi trecut in pozitia lansat Sau viceversa Vezi si tu daca schimba locul unde loveste.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Ba si pe mine ma doare uneori - ma rog, poate durere e cam mult spus, dar ma jeneaza cumva...acum totusi cred ca si-a schimbat pozitia pentru ca ma loveste mai ales inspre buric, macar nu o mai iau in col...
Emycor - poate ai fost si tu mai agitata azi sau poate i-a "dat mai multa atentie" - nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi...

A mai pus cineva poze pe conturile comune? Onyx - parca tu vroiai...ma duc sa vad!

Edit - am vazut numai poza lui Lorich - tare dragutza!! Lorich, lucrezi cumva la CNA? (ca parca recunosc "decorul"...)

Gabriela 27+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by Lorich

Cleo, pe mine una nu ma doare burticul de la miscarile lui bebe; poate o fi si diferenta de saptamani dintre noi. Am tot auzit fetele ca zic ca le-a durut ba in ficat, ba in col, la mine nu e nimic dureros, so far.

Lori 26+ asteptand un bebe Robert

ehe, bb a dat pana acu in ficat. De 2 zile da in stomac...S-o fi saturat si ea sa ii torn peste picioare apa, ciorba, si sa mai scuip
si piine!

30+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salutare fetele :)

Cleo - si pe mine a inceput sa ma doara, ba chiar ma scoala din somn. Si, ca si bebele lui Emycor, se misca non stop, uneori nu prea pot sa respir din cauza lui si nu stiu in ce pozitie sa stau ca sa se mai calmeze. Eu cred ca e normal... am remarcat ca are o noapte si o zi asa, agitat rau, dupa care doarme cam o zi si reincepe in ziua urmatoare. Dar nu stiu ce o sa ma fac mai incolo cu voinicul meu.
Inca o chestie, ati remarcat vreodata niste batai ritmice in burtica? Nu radeti, va rog... dar uneori e ca si cum un muschi zvancneste acolo... io ma gandesc ca trage de cordon haha ... In fine, nu stiu, dureaza cam 10 minute bataile astea ritmice, se vede si pe burtica. Ce o face el acolo... in orice caz, al meu se zvarcoleste tot timpul, miscarile astea sunt cele mai ... speriecioase, ca ma iau prin surprindere si le simt efectiv in toata burta. Incepe intr-o parte si nu se lasa pana nu face toata burta. Cred ca se intoarce ...

Eu revin dupa cateva zile de sarmale si alte bunatati pregatite pentru ziua sotzului. Tin sa le pe toate fetele si in special pe cele care au probleme - sper ca vor trece fara urmari (col deschis, raceli, sangerari etc). De asemenea, sa va zic ca tare dragutze sunteti - imi pare asa rau ca nu am fost si eu la intalneala hmmm :( Sper ca noi, fetele straineze europeene ne vom zari. Despre ziua intalnirii, nu stiu ce sa zic, 21 sau 22 - ideea e ca ar trebui sa nu fie zi lucratoare (nu stiu daca vineri se lucreaza aici...) pentru ca eu vin cu sotzul cu masina si nu are concediu anul asta, fiind primul an aici. Dar evident ca daca se alege vineri - viiiiiin ;)

Pupici !!!

Simona cu

http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png

http://picasaweb.google.com/s.vilau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by emycor

ciao fetele.......mi se intampla ceva.......azi a miscat BB non-stop.Adica si zilele trecute l-am simtit destul de mult, dar azi nu cred ca a stat cuminte nici 5 min. Oare e normal?

emycor28+

Egzista muulte explicatii:
-esti mai agitata tu
-ai mancat ceva dulce/energizant
-shi-a schimbat pozitia si simti tot ce face
etc

30+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Salutari tuturor!

Mai intru si eu sa vad ce mai faceti (mai rar din lipsa de timp ce-i drept). Ce trece vremea... Mai sunt doar 2 luni pentru cele mai harnice...

quote:
Originally posted by Simonix
Inca o chestie, ati remarcat vreodata niste batai ritmice in burtica? Nu radeti, va rog... dar uneori e ca si cum un muschi zvancneste acolo...

Se spune ca sughite miculutzul .

O sarcina usoara in continuare si multa multa sanatate!

23+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aimee79 spune:

salutare burtici miscatoare!

Ce va mirati atata ca se misca bbii, se bucura si ei ca vine primavara.Si la mine fetelor e sala de gimnastica...zi si noapte...ma intreb cand mai doarme. De durut nu ma doare, ma gadila uneori si bb la mine e cu caputul in jos...v-am zis ca ieri la eco isi pusese si mainile si picioarele in cap....abia i-a facut dr. 2 pozici si 2 filmulete.
Simonacred ca miscarile ritmice sunt sughiturile lui bb...asa am citit
Revin cu intrebarea, are cinea carnet de gravi de la medicul de familie? nasa mea a nascut acum un an si a avut asa ceva si s-a mirat cand i-am zis ca nu am.

Pupici!

31+ Luca

Alexandra

Mergi la inceput