Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (93)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

La mai multe lunite pentru:

Maia-Iulia de Sheherezada
Teodora de Irina.c
Andra Maria de alina.clau
Vera Helena de mishuta
Andrei Stefan de Nana
Andra Maria de nikol31
Luca Mihai de mada28
Vlad Dominic de moldoveanca
[blue]Razvan Dimitrie de Bee

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Aparem si noi. Initial vroiam sa citesc tot capitolul, dar cand am vazut ca Alina, dupa ce imi daduse de inteles ca l-ar vrea de ginere pe pisoiul meu, incearca si cu Andreiutul lui Rox, mi-am zis ca nu se poate sa nu intervin. Eu inteleg ca Andrei e pletos si are si dintisori si citeste Schopenhauer deja, dar totusi ....

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

quote:
Originally posted by cecilia L

Am patit-o si eu in parc azi cu babele.....hihi, s-a trezit baiatul si avea chef de vorba....eu vb cu el, il intreb la un moment dat: pe cine certi mami??????/ la care o baba de pe o banca: pe tine maica, nu vezi ca ii e frig......am ramas fara replica.....m-am uitat la ea, sa zic sa nu zic.....pana la urma am zis: asa o fi, daca am uitat suba acasa.... au inceput mamicile din jur sa rada....pai!!

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

Mergi la inceput

Deoarece am intrat asa tarziu nu mai apuc sa-i numesc pe toti sarbatoritii de azi insa le urez tuturor La multi ani din inima. Va doresc sa aveti parte de tot ce va doriti sa cresteti frumos si fericiti alaturi de parintii vostri care va iubesc enorm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by andreea1002

Adimercedes, s-a folosit acelasi cantar pentru toate 3 masuratorile?

Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)

Andreea, da, am folosit acelasi cantar. Am cantarit-o aproximativ la aceeasi ora, si inca era la 1.5h dupa masa... In plus, eu nu ma stresez usor, doar unele din voi deja poate stiu. Nu mi-as fi facut griji daca nu ar fi luat deloc in greutate, dar sa scada!!!!...

Si azi noapte efectiv m-a exterminat. Am pus-o la culcare inainte de 7 si s-a trezit si a mancat la 12, la 3 si la 7. AM o durere cumplita de cap si imi e rau...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

quote:
Originally posted by diwana

Aparem si noi. Initial vroiam sa citesc tot capitolul, dar cand am vazut ca Alina, dupa ce imi daduse de inteles ca l-ar vrea de ginere pe pisoiul meu, incearca si cu Andreiutul lui Rox, mi-am zis ca nu se poate sa nu intervin. Eu inteleg ca Andrei e pletos si are si dintisori si citeste Schopenhauer deja, dar totusi ....

Diwana esti mortala!!!!!!
Sa stii ca inca nu s-a decis fata mea pe cine alege!
Deja eram sa inchid PC , cand am vzut mesajul tau, nu puteam sa ma abtin sa nu raspund!!!

Alina,

Alex-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Sper sa nu se supere nimeni daca totusi ii fac o urare lui Andreiut cel frumos al unei mamici superbe si puternice si al unui tatic pe masura.
Andrei iti doresc o viata atat de frumoasa precum chipul tau, atat de fericita precum zambetele tale dupa care se topesc mami si tati si senina precum ochii tai.
Andreiutul
mami de Andreiut
tati de Andreiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

quote:
Originally posted by diwana

Pai si noi il asteptam pe zambilici...da' shugubatz mai e baiatul asta!

Mergi la inceput

Rares s-a rusinat prea tare si m-a rugat pe mine sa va transmit ca va multumeste tuturor pentru aprecierile la adresa FIZICULUI 'mnealui si ca va pupaceste (din pacate cu balutele de rigoare)

Mada iti recomand calduros mixerul Braun 600 Wati cu picior din otel inoxidabil. E super!!!!!!!!!! Are o gramada de viteze, vreo 16 parca + viteza turbo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Noapte buna!

PS Maria, ai cam absentat...

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput