nasterea la Spitalul judetean Ilfov, fost Titan

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dragonitza spune:

Fiindca a venit vorba de poze, am pus si eu poze cu sala de terapie intensiva si cu rezerva cu 1 pat. Le gasiti aici:
http://community.webshots.com/user/dragonytza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

La rezerva de un pat stiu ca ai voie cu un insotitor.
Intrebare de baraj acum: insotitorul unde doarme saracu?

36+ Teodor

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000
La rezerva de un pat stiu ca ai voie cu un insotitor.
Intrebare de baraj acum: insotitorul unde doarme saracu?

Da, asta este o problema deoarece canapeaua este foarte mica si nu este extensibila. In cazul meu mama nu a dormit ca ne-a cam tinut treze printesa mea toata noaptea.
Si la rezervele cu 2 paturi poate sta insotitorul, dar cred ca trebuie sa inchiriezi ambele paturi pentru ca altfel cred ca va sta pe scaun, nici macar pe o canapea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dragonitza

Fiindca a venit vorba de poze, am pus si eu poze cu sala de terapie intensiva si cu rezerva cu 1 pat. Le gasiti aici:
http://community.webshots.com/user/dragonytza

Arata foarte bine rezerva...asta este cea de 1 mil/zi?
Cat costa cand stai cu o alta gravida? Eu auzisem ceva de 30 lei, dar cred ca nu e informatia actuala.
Eu sincer nu vreau sa stau singura, prefer cu o alta gravida.Auzeam de curand ca nu te mai lasa cu sotul de exemplu in rezerva ca odata s-au inchis inauntru 2 soti si nu au putut asistentele sa intre.Si cica nu prea te-ar mai lasa cu insotitor...acum nu stiu cum se mai procedeaza.
Pupici.

37+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 3 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Mie nasa mea(gincologul cu care nasc) mi-a zis ca il pot lua pe sot cu mine in rezerva aia de 1 mil.

36+ Teodor AMR 14 zile

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui skatyus007

Ce am auzit k este fff bun este INFACOL, dar se doar in Anglia. Am gasit si pe net ceva dar nu stiu cata incredere sa am. Am tot intrebat prin farmacii si mi s-a spus k se poate face comanda si k ar costa in jur de 100 si ceva de ron, iar pe internet am gasit la 35 ron.

woooooowwww!!!!! un milion???? asta e furt la drumul mare!!! am eu la 35 lei!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nicolcris22
Arata foarte bine rezerva...asta este cea de 1 mil/zi?
Cat costa cand stai cu o alta gravida? Eu auzisem ceva de 30 lei, dar cred ca nu e informatia actuala.
Eu sincer nu vreau sa stau singura, prefer cu o alta gravida.Auzeam de curand ca nu te mai lasa cu sotul de exemplu in rezerva ca odata s-au inchis inauntru 2 soti si nu au putut asistentele sa intre.Si cica nu prea te-ar mai lasa cu insotitor...acum nu stiu cum se mai procedeaza.

Nu stiu daca am mai spus, dar daca da, asta e, ma repet: la etajul 2 sunt saloanele cu 3 paturi unde un pat costa 30 lei/noapte si din cate am inteles nu au voie insotitorii sa stea. La etajul 1 sunt rezerve cu 2 paturi unde 1 pat costa 75lei/noapte si le poti plati pe amandoua daca vrei sa stai singura. Tot la etajul 1 sunt rezervele cu 1 pat care costa 100lei/noapte. Si eu citisem aici ca nu ar mai fi voie cu insotitor, dar cand am nascut eu asistentele mi-au zis ca in oricare dintre rezerve indiferent ca are 1 pat sau 2 paturi pot sta cu insotitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Capitolul 2

Mergi la inceput