nasterea la Spitalul judetean Ilfov, fost Titan

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Alexa felicitari ptr nastere si ptr alegerea facuta! Imi pare rau ca dra Parpalici ti-a lasat asa o impresie... Pacat. Eu am fost foarte foarte multumita de ea, acum lucrez la proiectul bebe 2 si i-am zis din start ca o fac numai cu conditia de a naste tot cu ea si a acceptat. Pe mine chiar ea m-a trimis in alta parte sa fac o ecografie... foarte ciudat ca s-a suparat pe tine ptr asa ceva... cine stie... Eu mai demult, in 2004 m-am operat de chist endometriozic care imi rupsese trompa (la sf Pantelimon m-am operat) si fiindca nu eram multumita de cum s-a ocupat de mine dra respectiva dupa operatie (scos fire, tratament, etc) m-am dus la o alta doctoritza careia i-am povestit totul. Aceasta a ajuns la concluzia ca o cunoaste pe cea care m-a operat si nu era prea incantata sa-i devin pacienta, insa persoana care ma recomandase la ea era una foarte importanta si sus-pusa ca sa zic asa si intr-un final a acceptat sa ma preia cu conditia ca cea care m-a operat sa nu afle acest lucru. Concluzia: am intalnit doctori care nu te iau ca pacienta daca ai fost inainte pacienta unui alt doctor pe care ei il cunosc... Ptr ei, asta e un fel de "concurenta neloiala"...

Pupici si toate bune!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Dragele mele,
Eu am nascut tot cu dansa si chiar am mai laudat-o aici pe forumul Dc pt ca s-a purtat exemplar toata sarcina. Spun asta pt ca a fost langa mine tot timpul, ma duceam cu intrebari scrise si de fiecare data a stat si mi-a raspuns la tot ce vroiam sa stiu ... in timp s-a creat o relatie dr - pacient care s-a finalizat cu o nastere naturala cu un travaliu lung in care m-a tinut de mana si m-a incurajat ...

Chiar vroiam sa spun ca in timpul sarcinii am facut eco si cu ea si cu altcineva (dar nu la Hipocrat) si chiar ii aratam de fiecare data rezultatele si era ok. Ce mai stiu este ca fiecare dr de acolo de la clinica are contract cu casa de asigurari si daca te duci la ea la eco banii se duc la ea ... daca te duci la altcineva, banii se duc la respectiva persoana, etc ...

Oricum eu am fost f f multumita de ea si sunt o persoana pretentioasa ... plus ca inca trei prietene de ale mele i-au fost paciente si au fost la fel de multumite ... si toate avem numai baietzi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns skatyus007 spune:

Buna fetelor! O sa nasc si eu la inceputul lunii octombrie cu doct. Dragu! Daca a nascut cineva de curand cu ea rog sa-mi trimita si mie un mesaj informativ despre "cotizatie".
O nastere usoara tuturor si bebei cat mai sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jorjet99 spune:

buna fetelor,

ma gandesc si eu sa fac un bebe si as avea nevoie de ajutor din partea voastra. am citit foarte multe lucruri bune despre 2 doamne doctor, si anume dr. Roxana Dragu si dr. Parpalici.
Am rugaminte la cele care sunt paciente ale acestor doamne doctor sa ma ajute cu un nr de telefon, un nume de clinica unde le pot gasi.
Vreau sa imi fac si eu o parere despre fiecare(sa vad cu care sunt mai compatibila) pentru a putea mwerge mai departe, sa fiu si eu o gravidutza ca si voi .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui jorjet99

buna fetelor,

ma gandesc si eu sa fac un bebe si as avea nevoie de ajutor din partea voastra. am citit foarte multe lucruri bune despre 2 doamne doctor, si anume dr. Roxana Dragu si dr. Parpalici.
Am rugaminte la cele care sunt paciente ale acestor doamne doctor sa ma ajute cu un nr de telefon, un nume de clinica unde le pot gasi.
Vreau sa imi fac si eu o parere despre fiecare(sa vad cu care sunt mai compatibila) pentru a putea mwerge mai departe, sa fiu si eu o gravidutza ca si voi .

Pe amandoua le gasesti la spitalul Judetean Ilfov, fostul Titan (Langa patinuarul National). De obicei sunt zilnic acolo de la 7 pana pe la vreo 15-16.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jorjet99 spune:

multumesc mult pentru raspuns.
sper sa reusesc sa imi fac timp si sa ajung sa merg la o consultatie.
voi reveni cu pareri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Buna,
eu o sa nasc cu dna dr Dragu, la sf lui septambrie, inceputul lui octombrie. Ma poate ajuta cineva cu informatii legate de conditii si tarife mai recente? Eu o sa vad maternitatea in oua saptamani, am auzit pareri bune pana acum, dar totusi am senzatia ca au ceva lipsa de personal si de dotari pentru neonatologie...
si va multumesc!

34+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob

Mergi la inceput

Se pare ca nu a mai nascut nimeni de curand la Judetean asa k va trebui sa aflam mai multe despre "cotizatii si tarife" la fata locului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui skatyus007

Se pare ca nu a mai nascut nimeni de curand la Judetean asa k va trebui sa aflam mai multe despre "cotizatii si tarife" la fata locului.

Buna, tu cand ar trebui sa nasti; eu fac 40s pe 09 octombrie!

35+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob

Mergi la inceput

12 Octombrie, dar cine stie exact. Sapt asta merg la control si o sa-mi spuna mai exact dak o sa fac cezariana sau nastere normala. Pana acum totul a decurs normal. Tu cum o sa nasti?

Mergi la inceput