nasterea la Spitalul judetean Ilfov, fost Titan
Raspunsuri - Pagina 11
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bilusik buna fetelor..si eu o sa nasc la Sp. Judetean Ilfov cu dna. dr. Parpalici..si v-as ruga daca se poate sa povestiti mult mai multe despre ea..pentru ca eu at cand ajung la ea la cabinet nu prea am ce sa o intreb si nici ea nu este foarte vorbareata..asa este ea..sau poate asa este cu mine.. si as mai avea o intrabare sa va pun..voi ce fel de vitamine ati luat pe timpul sarcinii pentru ca eu am luat vitamina E si acid folic de 5 mg pana in saptamana 15 iar pana acum in saptamana 27 nu mi-a mai dat nimc..abia acum mi-a dat niste fier pentru ca am o usoara anemie(asa mi-a iesit la analize)..si elevit.. va multumesc anticipat si sper sa-mi raspundeti si mie mesajului.. va pup si va doresc o zi buna..:* |
Buna! Sarcina si nastere usoara iti doresc.
Dra Parpalici asa este ea... nu prea vorbareata. Totusi incearca sa te mobilizezi si sa o intrebi tot ce vrei sa stii. Odata inceput "interviul" se mai dezgheata, iti explica frumos tot ce vrei sa stii. Mie mi-a placut tare mult de ea. Am nascut acum un an si doua luni. Am fost foarte multumita si dupa nastere, venea in fiecare zi sa ma intrebe cum ma simt, sa ma consulte, etc In timpul travaliului, 2 ore a stat langa mine, m-a tinut de mana, de vorba, ce sa mai, pare dintr-un film daca povestesc. Pupici.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
bilusik spune:
iti multumesc mult YLARI..am crezut ca nu o sa-mi raspunda cineva vreodata la mesaj..
si referitor la dr Parpalici eu o indragesc foarte mult si imi este foarte simpatica si sper ca pe masura ce ma apropii de nastere sa fie mai vorbareata....ce-i drept ca nici eu cand ajung in fata ei nu mai stiu ce sa o intreb...daca mai imi mai vad si la ecograf chiar ca m-am pierdut detot....
pupici si sper sa mai vb...
bilusik spune:
apropo Ylari daca poti sa vb cu mine pe mess despre cum a fost la nastere si nu te deranjez id-ul meu de mess este bilus69..am incercat sa-ti trimit un mesaj privat dar nu am putut cik nu-mi permiti sa-ti trimit mesaj privat..
in fine....
iti multumesc....pupici..
YLARI spune:
citat din mesajul lui bilusik apropo Ylari daca poti sa vb cu mine pe mess despre cum a fost la nastere si nu te deranjez id-ul meu de mess este bilus69..am incercat sa-ti trimit un mesaj privat dar nu am putut cik nu-mi permiti sa-ti trimit mesaj privat.. in fine.... iti multumesc....pupici.. |
Pai activeaza-ti tu casuta de mesaje private
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
krys_nico spune:
citat din mesajul lui dicirstea Am nascut ( a doua oara la acest spital) pe data de 03.06.2009, cu dr. Tarig Massawi. De la mine premiul intai cu coronita!!!! De acum 2 ani s-au mai facut o serie de modernizari, au 3 incubatoare noi (atunci aveau doar 1) si ...oglinda pe tavan!! Asa ca pentru cele slabe de inger mai subtire cu cezarienele sau solicitati niste ochelari de dormit Si fugiti de dr. Racu!!! A fost dr. colegei mele de camera, de-a deptul ingrozitoare persoana, plus ca cere de la obraz banii, ii numara in fata ta si isi mai si exprima nemultumirea!!!!! mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor 37..mai am putin MINUNEA MEA A DOUA MINUNE www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! |
Buna dicirstea!
Sunt si eu o viitoare mamica, sper, suntem in stadiul de concenptie :). Am vazut ca ai nascut acum in iunie cu dl dr Tarig. Am fost la spital am vazut si eu cum arata si mi se pare super ok. Poti sa imi dai niste detalii si mie, eventual pe pm, despre cum este dansul si pe parcursul sarcinii si la nastere (cam cat este nasterea la dumnealui, naturala/cezariana)?
As dori sa devin pacienta dansului, am auzit numai vb bune la adresa lui.
Multumesc mult anticipat!
alina.n spune:
Buna fetelor
si eu am nascut in 10aprilie anul acesta la acest spital cu Dr Alexandrescu-super doctorita!!!
Am fost foarte incantata de doctori,asistente,conditii.
Daca vreti informatii si pot sa va ajut cu cea mai mare placere.
Eu am nascut cu cezariana si m-am simtit f.bine.
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
mami25_7 spune:
Buna sunt o viitoare mamica si voi naste la acest spital cu dr Tarig,as vrea sa stiu daca se poate face cezariana cu dumnealui si cam cat sunt tarifele??? Astept pm. In legatura cu dr Parpalici am o oarecare retinere,am avut de a face cu dumneaei cand a nascut sora mea,nu este de loc volubila si nu te lamureste.Sora mea a nascut o fetita de 4 kg si 57 cm,a avut un travaliu lung si copilul a fost tras cu pompa de vaccuum deoarece era blocat in bazin,prin urmare copilul a facut un hematom la cap,adica parea ca are doua capete,dr s-a speriat f tare,nu a stiut sa dea explicatii.Desi in astfel de cazuri se impune cezariana dr nu a binevoit sa ceara avizul conducerii pt efectuarea operatiei.Acum fetita este bine dar fereasca Dumnezeu se putea intampla o nenorocire.Pt linistea dumneavoastra vb cu dansa inainte si puneti si raul inainte.
mami de David Andrei 02.10.07 si 9 sapt
dragonitza spune:
Buna mamicilor!
Sunt si eu o mamica de noiembrie. As dori sa merg in continuare la dl dr Tarig... sper sa nu fie prea tarziu si sa ma mai accepte acum. Poate cineva sa imi dea informatii despre dumnealui, eventual pe PM? Am avut o singura intalnire cu dumnealui anul trecut cand am pierdut o sarcina la 6 saptamani si mi s-a parut un om deosebit. Va multumesc!
alexa-rozi spune:
Dr.Parpalci e o femeie cu toane nu va inghesuiti la ea fetelor1Eu am facut o ecografie la alt doctor in timp ce eram sub supravegherea ei {asta deoarece imi luasem liber de la servici si nu am gasit-o la Hipocrate unde lucreaza si am decis sa fac ecografia la cine era pe tura atunci}si a luat foc mi-a zis ca ea nu garanteaza ca o sa ma asiste la nastere VAI ce mare tragedie era ca nu-mi facuse ea o banala de ecografie.M-am simtit ca ultimul om eu o mamica care i-mi pusesem sperantele in ea gindindu-ma ca daca tre sa nasc macar sa fie o femeie linga mine.GRESIT!Fetelor mergeti la barbati ca sunt mult mai calmi{depinde acum de doctor ca si printre ei sunt destui cu probleme}.La 24 de saptamini ma luat in supraveghere dr.Massawi Tarig,i--am povestit incidentul si m-a acceptat imediat sub supravegherea lui .Nu am cuvinte sa descriu acest OM,este un medic extraordinar,un medic dedicat meseriei sale si in primul rind este OM mai presus de orice.Am vrut sa nasc natural si asa mi-a ajutat D-zeu iar dinsul mi-a fost alaturi in fiecare moment,are telefonul deschis la orice ora,am nascut cu el foarte usor desi nu am folosit nici epidurala si nici un alt anestezic deci se poate nu va fie frica{desi chiar si dinsul a ramas uimit de curajul meu}.Am un baietel sanatos tun multumita lui dr.Massawi Tarig care a venit pentru a ma asista la nastere la 4 dimineata desi abia iesise din tura la 8 in acea seara si urma sa fie de garda 2 zile dupa.Si totusi a venit,si totusi a sunat din ora in ora la moasa ca sa se intereseze de starea mea,de dilatatie etc.Nici nu vreau sa ma gindesc cit de obosit era dar a venit si a fost alaturi de mine,ma incurajat si mi-a dat incredere ca voi reusi desi durerile erau groaznice zimbetul lui blajin mi-a dat puterea sa trec peste tot .Am avut epiziotomie facuta iar in timp ce ma cosea ma facea sa rid si nu mai simteam nici o durere,eram fericita ca ma ajutat sa aduc pe lume acest copil care e un miracol in viata noastra,si mi-a inspiraat atita incredere si atita omenie incit nu o pot cuprinde in cuvinte.Si pe aceasta cale doresc sa-i multumesc din suflet pentru baietelul cu nasul strimb{a stat turtit in uter dar si-a revenit, e perfect acum} pe care ma ajutau sa-l aduc pe lume intr-o dimineata de 13 Noiembrie.Cine mai vrea detalii imi poate da PM.Oricum mai rar asa medic ca dr.Tarig asa ca eu il recomand din tot sufletul .D-zeu sa-i dea multa sanatate!
dragonitza spune:
Foarte frumoase cuvintele tale alexa_rozi. Saptamana aceasta am facut programare la dl dr Tarig si imi era teama ca ar putea sa nu accepte sa ma preia in continuare avand 24 de saptamani. Acum chiar ma duc cu inima usoara la dlui.