nasterea la Spitalul judetean Ilfov, fost Titan
Raspunsuri - Pagina 10
Daniela1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cixinica Buna, iti multumesc litlelight . Saptamana viitoare o sa merg la dansa. O sa povestesc cum a fost. |
Daniela1906 spune:
citat din mesajul lui cixinica Buna, iti multumesc litlelight . Saptamana viitoare o sa merg la dansa. O sa povestesc cum a fost. |
Buna fetelor. Am nascut pe 23 aprilie 2009 cu dna Dr Roxana Dragu la spitalul jud Ilfov. Pot sa zic ca dansa e un doctor minunat, cum de mult nu mi-a fost dat sa intalnesc. O persoana deosebita, o profesionista.Va recomand cu incredere sa mergeti la dansa.De altfel tot personalul este deosebit acolo. Spitalul e foarte curat , asistentele super, doctora super...totul a fost PERFECT ! La urmatorul bebe, aleg aceeasi doctorita, acelasi spital, fara nici un dubiu. Daca va pot fi de ajutor cu detalii, sunt la diospozitia voastra cu mare drag.
ariel_7000 spune:
citat din mesajul lui uve_got_mail Buna, o sa nasc si eu la spital(multumesc litlelight!) dar am citit undeva ca nu au echipament pentru ventilare bebe in caz ca e vreo problema...Aveti idee? Si revin cu aceeasi intrebare clasica: cat se da la nastere naturala/ cezariana? 21+ , mami de Sarah Maria |
cand am nascut eu aveau acest echipament. din cauza problemelor ivite in timpul nasterii teo al meu nu a putut sa respire si a fost ventilat. si pe mie mi-au pus masca de oxigen, dar mai mult mi-a facut rau caci imi curgea sange din nas si ma sufocam cu chestia aia pe fata.
nu stiu daca s-a schimbat ceva intre timp, dar cred ca inca au aceste dotari.
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
litlelight spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Daniela1906
Buna fetelor. Am nascut pe 23 aprilie 2009 cu dna Dr Roxana Dragu la spitalul jud Ilfov. Pot sa zic ca dansa e un doctor minunat, cum de mult nu mi-a fost dat sa intalnesc. O persoana deosebita, o profesionista.Va recomand cu incredere sa mergeti la dansa.De altfel tot personalul este deosebit acolo. Spitalul e foarte curat , asistentele super, doctora super...totul a fost PERFECT ! La urmatorul bebe, aleg aceeasi doctorita, acelasi spital, fara nici un dubiu. Daca va pot fi de ajutor cu detalii, sunt la diospozitia voastra cu mare drag. |
Buna Daniela, sa-ti traiasca bebelu si sa va bucurati din plin de minune. Ai nascut normal sau prin cezariana si daca nu cer prea mult ne poti spune care a fost onorariu pe care l-ai dat
25+ cu Ilinca Anamaria
Daniela1906 spune:
[/quote]
Buna Daniela, sa-ti traiasca bebelu si sa va bucurati din plin de minune. Ai nascut normal sau prin cezariana si daca nu cer prea mult ne poti spune care a fost onorariu pe care l-ai dat
25+ cu Ilinca Anamaria
[/quote]
Buna si multumesc frumos. Am nascut prin cezariana intrucat bebelusa mea nu era intoarsa , placenta cu grad mare de maturatie si am pierdut si lichidul la 37 sapt si 4 zile...asa ca a fost nevoie de interventie rapida . Iti trimit mesaj in PM cu informatiile solicitate.
dicirstea spune:
Am nascut ( a doua oara la acest spital) pe data de 03.06.2009, cu dr. Tarig Massawi.
De la mine premiul intai cu coronita!!!!
De acum 2 ani s-au mai facut o serie de modernizari, au 3 incubatoare noi (atunci aveau doar 1) si ...oglinda pe tavan!! Asa ca pentru cele slabe de inger mai subtire cu cezarienele sau solicitati niste ochelari de dormit
Si fugiti de dr. Racu!!! A fost dr. colegei mele de camera, de-a deptul ingrozitoare persoana, plus ca cere de la obraz banii, ii numara in fata ta si isi mai si exprima nemultumirea!!!!!
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
si a lui Theodor 37..mai am putin
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
uve_got_mail spune:
Buna, fetelor si felicitari mamicilor!
Daniela, imi poti trimite si mie un PM cu informatiile legate de atentii. Multumesc mult de tot si sa iti traiasca bebelu'!
22+ , mami de Sarah Maria
YLARI spune:
Fetelor, ptr cele care nu stiti si va intereseaza, eu am poze din aceasta maternitate la semnatura.
Eu m-am bucurat de oglinda din tavan, cu toate ca mi-au pus mainile la oki... cand au scos bebeluna. In rest am vazut tot.
Am nascut acum un an cu dra Parpalici si ma felicit in fiecare zi ca am facut aceasta alegere.
Pupici.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
alinutza_vik spune:
citat din mesajul lui dicirstea Am nascut ( a doua oara la acest spital) pe data de 03.06.2009, cu dr. Tarig Massawi. De la mine premiul intai cu coronita!!!! De acum 2 ani s-au mai facut o serie de modernizari, au 3 incubatoare noi (atunci aveau doar 1) si ...oglinda pe tavan!! Asa ca pentru cele slabe de inger mai subtire cu cezarienele sau solicitati niste ochelari de dormit Si fugiti de dr. Racu!!! A fost dr. colegei mele de camera, de-a deptul ingrozitoare persoana, plus ca cere de la obraz banii, ii numara in fata ta si isi mai si exprima nemultumirea!!!!! mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor 37..mai am putin MINUNEA MEA A DOUA MINUNE www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! |
bilusik spune:
buna fetelor..si eu o sa nasc la Sp. Judetean Ilfov cu dna. dr. Parpalici..si v-as ruga daca se poate sa povestiti mult mai multe despre ea..pentru ca eu at cand ajung la ea la cabinet nu prea am ce sa o intreb si nici ea nu este foarte vorbareata..asa este ea..sau poate asa este cu mine..
si as mai avea o intrabare sa va pun..voi ce fel de vitamine ati luat pe timpul sarcinii pentru ca eu am luat vitamina E si acid folic de 5 mg pana in saptamana 15 iar pana acum in saptamana 27 nu mi-a mai dat nimc..abia acum mi-a dat niste fier pentru ca am o usoara anemie(asa mi-a iesit la analize)..si elevit..
va multumesc anticipat si sper sa-mi raspundeti si mie mesajului..
va pup si va doresc o zi buna..:*