cerebrum medicament homeopat ptr tetrapareza

cerebrum medicament homeopat ptr tetrapareza | Autor: isi

Link direct la acest mesaj

cerebrum a&b medicament homeopat recomandat de dr. Jurj din Timisoara ptr. ISI care are 2ani tetrapareza spastica sper sa fi facut o alegere corecta se spune ca cerebrum reface mielina la ISI este atrofiata 7o% cine stie ceve despre sau alt medicament va rog lasati mesaj

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deliak spune:

Buna,Isi!
Noua ne-a recomandat un medic din Italia pentru baietelul nostru, diagnosticat cu tulburare pervaziva de dezvoltare. I-am cumparat Cerebrum Compositum A si Cerebrum Compositum Selenium...sunt niste injectii nedureroase.

Karla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danialinu spune:

buna,Deliak baietelul meu este diagnosticat cu tetrapareza .te rog sa-mi spui de unde pot cumpare aceste medicamente.multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliak spune:

Buna, Danialinu!
Medicamentele le-am procurat din Elvetia de la o farmacie homeopata. Noua ne-a prescris medicul cerebrum compositum A si Cerebrum Compositum Selenium...avand in vedere ca baietelul meu are altfel de probleme (tulburare pervaziva de dezvoltare). Pe langa astea am mai avut si Regeneresen (tot niste injectii), care cica fac minuni...regenereaza tesuturi si multe altele. Noi am fost si le-am luat de acolo fiindca mai aveam si niste picaturi preparate in farmacie, insa din cate stiu au si site pe web, poti cauta pe Google Farmacia della Piazetta.
Daca mai ai nevoie de mai multe informatii, poti sa ma contactezi pe e-mail sau pe mess: kdfelix2003@yahoo.com

Cu drag,
Karla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isi spune:

isi a raspuns foarte bine la cerebrum la 3 bilute pe zi a devenit putin agitata am revenit la 2 ar trebui sa ajungem la 9 treptat este mai atenta si mai activa poate sa fie o coincidenta nu ne putem da seama sigur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana2000 spune:

buna ziua,ma intereseza si pe mine cerebrum si regeneresen dar unde pot vedea si eu pt ce afectiunii este indicat?sau cumva se da numai cu prescriptia medicului homeopat?baietelul meu are un retard si addh.
va rog mult chiar ma intereseaza.va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sergiana spune:

ciao,dragi mamicute,copilasii vostrii au o forma de tetrapareza spastica post ESI,care este doar spastica sau combinata ,fetita mea (9,5 ani)are flasco-spastica,adica este o combinatie
incordat-flasc,si as dori sa stiu daca acele tratamente homeopate amintite de voi ne-ar fi de ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isi spune:

cerebrumA&B ni la recomandat dr. jurj din timisoara se fabrica in olanda si ne-a tradus cineva este ptr. echilibru si orientare si ptr.dezvoltarea simturilor [vaz auz]reface mielina si este de lunga durata[3-5]ani mai nou ISI repeta cuvinte usoare [ou, usa. becu,hopa ,ada]psihic a avansat repet nu stiu daca este din cauza medicam.dar noua ne merge binisor asteptam sa vedem ce rezultate avem cu ucraina va doresc sa alegeti drumul cel mai bun ,,nu uitati fiecare minut care trece nemuncit este un minus asa ca spor la lucru cu copilasii este ,,meciul'' vietii trebuie sa-l castigati asa ca ,,baftaaaaa//

Mergi la inceput