Sezatoarea canadiana (84)
Raspunsuri - Pagina 18
Anda Panda spune:
mor si acum de ris denisa, cind imi aduc aminte de jurnalul emigrantului roman. mi se pare ca am si partea a2a, cind romanul se duce in tara....
subscriu la ce zice denisa in privinta fondurilor mutuale. investitiile pot fi garantate sau negarantate. la cele garantate ai cistig intre 6 si 11%, la cele negarantate ai ... limitat. chiar vorbeam cu cineva zilele trecute despre un proiect in mexic unde cistigul poate sa ajunga pina la 800% insa mi se pare trasa de par cifra. ideea este ca am dat cifra asta doar ca exemplu.
bafta !
ma duc afara sa ma bucur de cele 5 grd (cu plus!!!!)
va pup
pt cele din bucuresti...daca or fi pe aici: stiti ceva magazine de arta populara? ma duc in ro si vreau sa imi cumar ii (de fapt ie cred, pt ca ajunge una pina la 80 de dolari) si niste farfurii...cani de lut...etc. singurul loc care il stiu este muzeul taranului roman (au magazin acolo) insa cred ca e scump.
CriPOD spune:
try, eu lucrez de-acasa si pot veni oricand, dar sunt fete care trebuie sa ajunga din downtown sau din east end sa ne intalnim si la rush-hour nimic nu-i simplu. Mersul pe-acasa e mai mult o figura de stil, ca acasa le e in drum oricum, eu le sunt cat de cat in drum spre Mssg, asa ca nu vad unde se poate economisi timp, dar sunt open for suggestions. Ce pot eu sugera este sa luam 407 in loc de 401, poate salvam ceva timp. Apoi, sunt fete care vin din alte orase, sunt cele care trebuie sa ia copiii de pe la baby-sitteri si sa-i duca acasa pe de o parte, cele care trebuie sa ajunga sa ii culce pe de alta, tot felul. Cred ca cei de la Mandarin nu va refuza nici daca mergeti la 6, sigur e deja pregatita masa. Sau imi spuneti si modific rezervarea. Iar daca, all in all, ne suprapunem vreo 2 ore macar, eu cred ca e super, e un foarte bun inceput! Apropos, in lumina celor spuse de tine, am adaugat-o si pe mama mea pe lista pe locul disponibil din masina mea. Daca cumva te razgandesti si ai nevoie de un "ride", tanelu te duce/aduce cu cea mai mare placere, lasa-ne doar sa stim .
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ
try spune:
Hai ca nu numai memoria mi-e afectata, vad ca si mintea mi-a luat-o razna. Pai eu am autobuz Go de la Yorkdale pana in Ajax, asta a propos de intoarcere (ca doar le vad in fiecare dimineata misunandu-mi prin fatza, dar de-abia acum am realizat). Asa ca cine ma azvarle si pe mine la Yorkdale in drumul lui spre casa are toata stima si mandria din partea mea. Sau Finch station, mi-e egal. Nu-sh ce mi se setase mie mintea numai pe Scarborough TC.
Mqqm, gata, pricepui cu de ce la 6:30.
Ia-o linisita pe mama ta. Eu asa fac: ma pierd un pic prin Square One pana la adunarea de la 6:30. N-are sens sa mai incurc pe nimeni cu dusul pana la mandarin atata timp cat am autobuz direct pana la square one si face doar 35 minute (eu lucrez la 5 minute de mers pe jos de York Univ., deci ajung instant la Go bus).
Daca e cineva care are timp de intalnire la ceva timp mai devreme, io sunt disponibila. Dati doar o strigare.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III
cge spune:
Anda, in complexul Carrefour Colentina (unde ne faceam noi cumparaturile) si in Cora dn Pantelimon sunt niste magazine : ANATOLIAN CARPET BOUTIQUE le zice, unde au diferite obiecte de artizanat romanesti.
Noi am luat o icoana pictata pe lemn. Preturile erau rezonabile acum cativa ani.
Cand pleci ?
Vacanta placuta,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
CriPOD spune:
try, intru eu repede ca ea poate n-are timp si sa stai linistita... Am vorbit cu tanelu pe pm inainte deja. Asa cum ziceam are loc in masina si la dus si la intors.
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ
try spune:
Pt cine vine din down-town si e interesat, exista trenuri care merg spre Milton si care de la Union station pana la Cocksville fac mai putin de juma de ora (www.gotransit.ca/publicroot/schedule/pubsched.aspx?table=21&direction=1&day=1&page=4&New=&station=&zone=" target="_blank">aicie orarul trenurilor), iar de la cocksville pana la mandarin sunt two blocks, cum zic astia, se merge drept pe Hurontario pana acolo. Si fie se poate lua autobuzul 19 (harta www.toronto.ca/ttc/pdf/rideguide.pdf" target="_blank">aici), fie cineva va ridica de acolo cu masina in drum daca se strang mai multe fete.
hai sa aveti un martisor frumos. Ca mie baietii mi-au adus un buchet superb de flori si-o cuicalata buna-buna, dragutii lu' mama. Eh, unul din atuurile de-a avea baieti.
Si hai sa vina odata si primavara asta ca mi s-a urat de-atata iarna (e una din putinele ierni in care simt ca ma sufoc. Soare, vreau numai soare si pentru adevar, vreau flori de mar... care-si mai aduce aminte cantecul asta de pe vremea veche?
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III
nelia spune:
Am vazut ca ati scris mult si despre lucruri interesante, dar nu am apucat sa citesc. Sint acasa, cu toti trei, ca Agata e in vacanta si pe Tudora nu am dus-o la gradinita.
Lorelaim, vacanta placuta!
Try, eu nu am condus niciodata, de aceea e si asa o mare problema pentru mine. Multumesc pentru linkuri.
Va dau paste de la subiectul Tudorei cu ce am facut noi astazi, ca ma bat fetele la cap ca vor desene si sint pe calculator.
Noi astazi sintem toti patru acasa, Agata e in vacanta (o saptamina), iar pe Tudora mi-a fost mila sa o trezesc ca sa o duca tati si sa o aduca tocmai la 6, ca sa nu ies eu cu ceilalti doi sa o aduc (in primul rind pentru ca ma doare rau de tot un picior si nu stiu de ce, daca nu-mi trece in citeva zile, revin cu intrebari...).
Pina acum a fost liniste si pace, am luat micul dejun pregatit de Agata (care a spalat si vasele, a facut si curatenie in salon, a strins jucariile...), s-au uitat la desene, am iesit o ora afara, apoi am venit si am papat de prinz si dupa ne-am uitat la albumele cu poze tiparite si la cele de pe calculator, pe care tot imi propun sa le tiparesc si sa fac si albume fizice. Au fost atit de placute ultimele ore, cit ne-am uitat la poze si le-am comentat... Agata e foarte patrunsa de tot ce e legat de Romania si imi ride sufletul cind o aud. Abia asteapta vacanta, cind speram ca ea si tati vor sta vreo doua luni pe acolo, prima ei vacanta doar cu tati, care vrea sa o duca in virful muntilor, prin locurile unde a copilarit el, bunica (mama lui) vrea sa o duca la mare, bunica cealalta (mama mea) vrea sa o ia la tara si sa o duca pe unde am copilarit eu... E atit de entuziasmata la ideea unei asemenea vacante incit nici nu mai vorbeste despre altceva. Daca nu vom reusi sa-i oferim acest lucru si motive sint destule, din pacate, va fi o mare frustrare si pentru ea, dar mai ales pentru noi.
Si am scanat singurele poze pe care le am eu de cind eram mica, mai aveam citeva in casa bunicilor care m-au crescut, sper sa ajung pe acolo si sa le iau... Asa m-au emotionat, uitati-le www.dropshots.com/aurice#date/2008-03-03/15:03:30" target="_blank">aici.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
Anda Panda spune:
cristina, perfect. mersic de raspuns. stau in pantelimon cu iancului, asa ca imi e la indemina. plec pe aprilie 19 si abia astept. e 1a oara cind ma duc acasa si sint curioasa cum o sa ma simt dupa: unii vin inapoi nostalgici, altii vin cu gindul ca "acasa" inseamna aici.
try, nu e chiar asa de groasa: banii din RRSP se pot investi + ce depui in cont sint tax free....
momentan nu am m multe info. am venit in can de 4 ani, insa ma gindesc serios la asta. stiu "indivizi" care primesc cam 7-8 sute CAD o data pe semestru, lucru care nu mi se pare nasol....
nelia, frumoase pozele. eu nici nu am poze de cind eram mica, totul e "la mama". ma gindeam sa le iau acum cind ma duc acasa si sa le reconditionez; asta daca o sa fiu suficient de dibace. dupa aia o sa fac un colaj...si dupa aia...vad eu unde-l pun.
Denisam spune:
quote:
Originally posted by Anda Panda
cristina, perfect. mersic de raspuns. stau in pantelimon cu iancului, asa ca imi e la indemina. plec pe aprilie 19 si abia astept. e 1a oara cind ma duc acasa si sint curioasa cum o sa ma simt dupa: unii vin inapoi nostalgici, altii vin cu gindul ca "acasa" inseamna aici.
Anda-zi-mi dc gasesti in Obor,pls ca si eu as vrea sa-mi iau plus costume nationale la copii.
try, nu e chiar asa de groasa: banii din RRSP se pot investi + ce depui in cont sint tax free....
Perfect de acord, try lasa ca itzi povestesc mai multe vineri seara:))momentan nu am m multe info. am venit in can de 4 ani, insa ma gindesc serios la asta. stiu "indivizi" care primesc cam 7-8 sute CAD o data pe semestru, lucru care nu mi se pare nasol....
nelia, frumoase pozele. eu nici nu am poze de cind eram mica, totul e "la mama". ma gindeam sa le iau acum cind ma duc acasa si sa le reconditionez; asta daca o sa fiu suficient de dibace. dupa aia o sa fac un colaj...si dupa aia...vad eu unde-l pun.
www.dropshots.com/panda" target="_blank">POZE + FILMULETE
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
columbiana spune:
quote:
Originally posted by Simonna
'neata, mesdames,
Ana, cum adica sa-i faci re-evaluarea in fiecare an? Noi n-am facut-o anul asta, de fapt nici anul trecut n-am facut-o, c-am luat dosarul de la ortofonista din Cote St. Luc si am venit la asta din Laval cu el in brate. In fine, se numeste Guylaine Jutras, Radu o iubeste pe bune, ii duce desenele lui, carnetul de note, testele.... E drept ca ea se specializeaza in begaiment, sa ma scuzati, dar am o problema la cap, nu suport sa folosesc cuvintul romanesc aplicat la Radu, chestie de prejudecati de roman prost, crescut fara suficienta informatie... Dar poate ii dai un telefon, da un search pe google si gasest nr. Sau cauta Clinique Laval, pe Bd. Vanier, si cere la receptionista sa te transfere. lasa-i mesaj si te suna ea inapoi.
.
Ana,
Carmen77
Cristina-CGE,
Roxana,
Dana,
Diana2007
Oana,
Nelia (cu Lisandel-prichindel),
Simi
Simona
Valen
La Marathon, pe Decarie cu Jean Talon, vis-a-vis de Walmart (5365 des Jockeys, Montreal, Tel: 514.731.6455)
http://www.marathonsouvlaki.ca/e/index.htm
Bebitzu? Ica?
Dana, Dana... nu vin singura... vin cu Aparatu'! :))))
S.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72985
Simonna, noi am fost la o ortho ce s-a pensionat in 2006; de atunci am facut o pauza, ca nu m-au mai tinut balamalele buzunarelor, acum ne-a trimis de la scoala din nou ( daca fiu'meu s-a trezit sa poceasca numele invatatoarei ), si asta de acum nu vrea sa ne preia cu raportul vechi, facut de cealalta, vrea raport mai recent de un an; as vrea sa colaborez cu ea pentru ca va lucra cu acompaniatoarea lui Tudor de la scoala (care e si ea studenta pe la ortofonie sau educatie specializata, cred, si e foarte buna); ea mi-a spus ca e ok daca eu rezolv cu raportul oricunde si continui cu ea sedintele, altfel ma costa $650 inainte de a incepe sa lucreze cu copilul, doar pentru evaluare.
Try, mersi pentru reteta, am s-o incerc ca mi-a ramas carne din belsug
la noi trebuie sa te programezi pentru examenul teoretic sigur- cel putin asa a fost cind l-am dat eu- si dureaza inca destul de mult, stiu ca tot am sunat pina am prins o fereastra- renuntase cineva- si m-am programat de azi pe miine.
http://www.floriinro.ro/
credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul