Mamici de iulie august 2008 (38)
Raspunsuri - Pagina 8
Chuny spune:
Baby, felicitari pt fetitzul tau ! Si eu spun ca si Vicky, nu are rost sa compari rezultatele tale cu ale altora pt ca fiecare bb e diferit.
Sibylle saptamana 23
Nasterea ariciului junior Poze cu noi si Vladimir
vias spune:
Mada lasa ce a zis pompierul...e nebun...si bine ca nu esti claustrofoba ...eu as fi murit pe loc cu stop cardiac..
...mama cand citesc ce scrieti voi...si vad la toate semnatura + caruciorul...vreau si eu...si cred ca il bat pe dr daca azi nu-mi spune ce am...pe bune!!!
Oricum, eu regret ca m-am dus la medicul la care sunt pt ca nu sunt deloc multumita...si desi dau 1 mil de fiecare data doar pt ca-mi face o ecografie, ma mai pune si la cel mai vechi ecograf din lume de nu a fost el in stare sa vada putzulica la puiul meu acum 3 saptamani....adica la 17 sapt de sarcina..
...vreau si eu sa stiu sexul!!!!!
pustai
bujo spune:
Cami cum fata la cel mai vechi ecograf? Io acolo am vazut numa aparate noi si crek am fost in 3 cabinete. Da morfo iti face tot el? Ca park nu face. Daca nu-ti face el io te-as sfatui sa te duci la Bisoc, el iti explica amanuntit.
bujo 19+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo
narcisa.s spune:
Sibylle, noua ne-a zis pe la 12 saptamani ca pare a fii fetitza dar sa nu ne grabim inca sa cumparam hainutze de fetitza...Si eu sper sa nu se razgandeasca intre timp gagica...Da daca se razgandeste, asta este, noi sa fim sanatosi
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (17+)si Vil asteptand o
carissma spune:
Am revenit si eu…
Multumesc tuturor celor care mi-au tinut pumnii ieri la eco, dar din pacate nu am vesti asa bune si nici prea multe… Colul este f scurt, l-a masurat de 4 ori , are vreo 26-27 mm, iar lui bb nu a vazut sa-i atarne nimic intre picioare dar nici nu mi-a spus sigur ca e fata. Saptamana viitoare merg din nou si atunci poate o sa ia o decizie daca facem cerclaj sau nu. In rest bb e bine, se dezvolta normal si ne-a scos limba…
Sper din suflet sa fie bine si sa nu fie nevoie de cercaj desi nu cred ca am vreo scapare! De obicei se recomanda daca colul e mai scurt de 25 mm, dar in maxim o luna cred ca o sa ajung “lejer” la dimensiunea asta, asa mai bine il fac acum si scap de o grija. Problema mea de fapt este anestezia. Dr a spus ca va fi generala…
Mada multumesc pt toate info legate de pompa de san. Inainte sa scriu mesajul acela eram 70 % convinsa ca o sa-mi iau una,acum, dupa ce ai scris si tu si Ankalaura sunt ferm convinsa ca am sa-mi iau. Cred ca tot de la Avent o sa fie si a mea…
Imi pare rau ca a trebuit sa treceti printr-o asemenea patanie. Saracuta Ari cred ca s-a cam speriat!
Narcisa cand vii in Timisoara pt botez, promit ca te astept la aeroport cu o tava de amandine si cu cei mai pufosi cozonaci.
Baby r 7 felicitari pt fetita grasunica!
Mona bine ai revenit acasa! Bine ca a trecut totul cu bine, nu-ti bate capul cu ceilalti membrii ai familiei, doar voi 4 contati!
Nati ce baietel puternic ai! Uite ce suturi zdravene ii da el lui mami!
Irda sper sa treaca contractile cat mai repede!
Camy ma bucur ca e totul bine, din nou, intre tine si sotul tau. Mai este putin si va mutati in casuta voastra si atunci scapi si de soacra… Iti tin pumnii sa aflati ce ascunde comoara intre picioruse!
Boti multumim pt reteta!
Sun de o saptamana mi-e pofta de ceapa verde si nu stiam cu ce sa o mananc! Bine ca mi-ai dat ideea cu salata orientala!
Va pe toate!
mobriq spune:
Monalac bun venit acasa si ai grija de tine .
Irda si Bujo, cat mai putine contractii pana la termen va doresc. Doctorii ce sfaturi va dau ? Irda, Daria cat de prematura a fost si cum ai "gestionat" sarcina cu ea ?
ella, poate iti trebuie si un supliment cu fier. Oricum, pana mergi la dr incearca sa papi alimente bogate in fier, poate ajuta.
Alina Maria super ca ai intrat in concediu! Mersi de listutza, deci tre sa primesc niste hartii de la asigurare. Am sunat pt kraamzorg la asigurare, deci astia stiu ca-s insarcinata. In afara de ecografia de la 20 de sapt n-o sa mai vad alta ecografie ? ... in Belgia dr ginec imi facea eco de cate ori mergeam la ea la control ... aici ma urmareste moasa si mi-a zis ca din sapt 36 o sa ma preia un dr. O sa insist sa vorbesc mai devreme cu dr sa vad daca am ceva sanse de VBAC sau nu ... nu de alta, dar sa ma pregatesc moral, si eventual sa mai merg la un curs.
Doamnelor la al doilea sau mai multelea copil, ce-o sa faceti cu cei mari cand o sa nasteti ? Noi acum exploram ideea sa-l lasam pe Edi singur la bunici ( si parintii si socrii mei sunt in Braila ) peste vara. Avantajele ar fi ca o sa aiba sansa sa stranga legatura cu bunicii si cu varul lui de aceeasi varsta, ca o sa aiba un "language immersion" (desi si acum romana e de baza), ca o sa se bucure de mai mult soare decat e de obicei aici ... dar pana acum nu a stat fara unul dintre noi pt mai mult de 24 de ore. Daca nu-l lasam singur, poate sa stea maxim 3 saptamani in Ro (ca sa nu chiuleasca de la scoala prea mult), ceea ce mi se pare cam putin ... si apoi sa vina mama la noi.
Si apropo de romani intalniti in strainatate, si eu am fost norocoasa si am intalnit multi oameni faini si ne-am facut prieteni. Ar fi multe de scris ... dar e clar ca trebuie sa dai peste oameni cu interese si pasiuni comune. Imi aduc aminte de excursiile noastre de 30-60 Km pe biciclete ... chiar si chefuri ca in studentie ... si sarbatori ca Pastele sau Craciunul petrecute impreuna, ca intr-o familie.
Monica 15+ si Eduard (05.04.04)
M&M spune:
Bai, m-ati innebunit!!! Dimineata ati vorbit de amandine, acum de cozonaci, ceapa verde!!!Azi va fi zi de cumparaturi...
Mada, ce patanie!!! Eu cred ca as fi spart usa de una singura la cat de panicoasa sunt.
Carrisma, poate nu e nevoie de cerclaj.
Ella, celulele epiteliale scuamuase pot fi crescute in infectii ale rinichilor sau vezicii urinare!!
Cristina 15+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
narcisa.s spune:
Carissma, deja sunt cu gandul la amandine si la cozonaci!!...Acum e important sa te gandesti ca totul va fii in regula si saptamana viitoare vedeti voi ce si cum
Mona, il duci pe Edi la bunici numai sa nu se simta abandonat cupilu...Ca n-a stat prea mult timp departe de voi...Eu nu am copii, zic si eu, sa aveti grija cum il pregatiti inainte
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (17+)si Vil asteptand o
MissJJ spune:
Boti multumim de reteta notez si eu si am sa vad daca iese ceva sau nu ca eu la mancare ma pricep destul de bine da la prajituri is total antitalent.
Culmea ca nu ma dau batuta eu tot incerc poate poate o iesi ceva...
Baby si eu zic sa nu te stresezi cu masuratorile si sa nu compari ca nu are rost fiecare bebe se dezvolta in ritmul lui si daca med a zis ca e ok deci e ok.
Narcisa si aici is scumpe nucile si le gasesti la pungutze gata curatate cateva bucatele.
Bujo bine ca aveai telefonul eu il lasasem pe hol.
Sibylle .
Ella da ms si bebe a fost mai agitat da am stat cuminte si s-a linistit.
Camy eu nu suport aglomeratiile din magazine sau de pe strada sau in bus atunci chiar simt ca ma sufoc si nu suport lifturile si mai ales daca mai e si intuneric si nu e nici macar un geam sau ceva care sa dea afara la aer, atata timp cat am un geam cat de mic si lumina parca e mai ok.
Carisma cu placere.
Mai eu am stat calma si nu s-a speriat nici ea eu radeam cu ea ii explicam ca mami nu e puternica se deschida usa si din astea ca daca eu ma panicam logic si ea se speria asa am fost calma si a fost si ea ok, atata ca incepuse sa isi piarda rabdarea. Noroc cu mutuneii de pe pereti si de pe usa de la dulap ca numaram floricele si fluturasi si din astea, ii mai distrageam atentia.
Mobriq cu problema asta ne confruntam si noi fata nu o pot trimite nicaieri aici nu avem pe nimeni care fata sa cunoasca si care sa fie dispus sa vina cand ma apuca pe mine durerile, nu stiu nici noi cum sa facem sa fie bine. Ai mei daca vrem pot veni da nu pot sta pana la botez inca vreo doua trei luni pana gasim noi loc la biserica sa facem programare si normal ca vor sa fie de fatza la botez asa ca inca mai cautam o solutie sa fie buna pt toata lumea.
Cristina daca puteam o spargeam ca doar asta e cumparam alta da usa se deschide in interior si la fata in camera nu aveam nimic mai contondent sa zic ca macar pot sparge usa ca nu o fi ea din lemn masiv da nici placaj din ala subtire nu ii.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
madina71 spune:
Boti, multumim pt reteta, am s-o incerc si eu, am salvat-o frumusel in Word si asteapta sa fie incercata....
19+ si Adrian (20.01.2007)
http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71