Mamici de iulie august 2008 (38)
Raspunsuri - Pagina 7
bujo spune:
Baby scumpa nu te agita degeaba. Si la mine capul corespunde unei sarcini cu cateva zile mai mare decat femurul dar nici nu ma gandesc sa ma agit. In primul rand pt ca fiecare bb creste in ritmul lui, si in al doilea rand pt ca ecografiile nu sunt 100% exacte. Pot exista diferente de cateva zile. Stiu o mamica care era disperata ca-i spusese la 9 luni ca bb are abia vreo 2kg si bb s-a nascut bine mersi cu 3,6kg. Nu te ingrijora.
BPD - diametru biparietal (latimea capului)
AC - circumferinta abdominala
CC - circumferinta craniana
LF - lungimea femurului
Daca vrei iti scriu si dimensiunile la mine de la 18 sapt ca sa te linistesti
Narcisa de ce zici ca ma iei de model? Ca burtik ta e mica? Nu-ti face griji, creste ea. Ia sa vezi ca de-acu creste vazand cu ochii.
Mada nasoala faza cu blocatu. Am patit si io la birou. M-am blocat in baie si eram singura. Puteam sa stau acolo cateva zile ca nu dadea nimeni pe la birou. Noroc ca aveam telefonu la mine si am sunat la cineva de la firma alaturata si a venit si a spart usa.
Si io am facut ieri salata orientala si ciorbita de vita cu legume. Azi am facut niste snitele. Io de obicei nu ma bag la discutiile despre papa ca nu prea gatesc dar acum cum am fost in concediu, s-au mai lipit si cratitele de mine
bujo 19+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo
boticelina spune:
Narci, n-ai pt ce. O s-o intreb pe mama daca nu mai poate taia ceva din ei si daca nu, macar ma uit pe la magazine sa vad daca gasesc, la noroc, butasi din soiurile alea.
Imposibil sa nu gasesti tu pe-acolo niste nuci, wallnuts, pecan, poate mac, sau rahat (turkish delight), sau am mai auzit chiar ca pot fi umpluti cu marshmellows (cred ca bezele le zice in ro, taiate bucatele), sau daca nu si nu, stafide si amestec de cacao si zahar, sa iaba dungile alea faine inside
Monica 20+ si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
baby_r7 spune:
bujo esti o scumpa ca de obicei
nici eu nu m-as fi ingrijorat daca nu as fi citit pe net............
cred ca o sa incetez sa mai caut un timp pe net informatii ca o iau razna....................
scrie-mi te rog datele tale.......macar sa am cu ce sa le compar........oricum m-ai linistit si te iubesc mult pt. asta
ROXANA+16 de Bianca Daniela
dma2007 spune:
pupici burtici !
sun stiu ca Pop este un f bun profesionist , tocmai de asta mi+am facut programare la el
dar intre timp mi+am schimbat medicul , care are si el competenta in eco si e f bun si sigur o sa ma cheme la eco morfo
si iata dilema mea: ce fac????????????? unde ma duc??????????
14s+!
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
mcoca spune:
baby, sfatul meu ar fi sa nu compari cu NIMIC. DAca doctorul ti-a zis ca e ok, atunci e ok. Eu nici nu m-am uitat pe toata masuratorile alea, nu are sens. Cum zicea si bujo, la fiecare masuratoare exista o eroare de masura, care depinde de la aparat la aparat. BEBELE E SUPER BINE!!!
_
Vicky 22+
Bebele casei
baby_r7 spune:
Vicky atunci asa am sa fac merci mult de sfat
adevarul este ca dr. nu s-a ingrijorat deloc de masuratorile bebelinei si daca era ceva sigur mi-ar fi spus...........
ROXANA+16 de Bianca Daniela
bujo spune:
Dimensiuni la 18 sapt:
BPD - 3,87 (=17sapt si 5 zile)
AC - 12,8 (=18sapt)
FL - 2,62 (=17 sapt si 2 zile)
Dar iti spun ca n-ai de ce sa te ingrijorezi. Daca ar fi fost ceva anormal fii sigura ca ti se spunea.
bujo 19+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo
narcisa.s spune:
Nu, Bujo, nu ca-i mare sau mica...Da asa mi se pare mie ca burtica mea nu are atitudine si personalitate . Si aseara ii tot aratam lui bietul Vil poze cu tine si ziceam - Uite vezi, vezi??Asta-i burtica!Si uite si la Marimar, uite si la Anaxena...Si Sun si Turturica...Of, si fetele celelalte...Na, ma mai apuca si pe mine din cand in cand ca omul cand n-are ce face si se plictiseste trebuie sa-si caute motive de gandire...
Boti, sunt nuci dar sunt cam scumpe. Cam 5 euro suta de grame. O sa fac asa cu stafide si cu cacao.Adica o sa faca Vil ca el stie cu framantatul...Cu floricelele, daca mai gasesti, ar fii minunat!!
Baby, deci asa s-a intamplat cu tine...Si s-a transformat din Bianc in Bianca. Da la 12 saptamani cum, ti-au spus 100% ca-i baiat sau??Ce chestie, hai ca-s chiar curioasa sa vad la cate dintre noi se schimba pana la final
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (17+)si Vil asteptand o
Chuny spune:
La mine sa faca bine sa nu se schimbe, ca eu am deja numele ales, numai ca nu prea pot sa-l zic pe forum ca am spioni care citesc ce scriu Si eu vreau ca anturajul sa afle doar dupa nastere.
Narcisa, tu cand vei afla ce e ?
Mada, bine ca au venit pompierii pana la urma.
Sibylle saptamana 23
Nasterea ariciului junior Poze cu noi si Vladimir
ella81it spune:
Buna ziua burtici!
Am o durere de cap insuportabila!Am o stare tare aiurea!Poate e si vremea de vina!E o ceata aici!
MONA ..ma bucur ca esti bine si din nou acasa langa cei dragii!
MADA ...prin ce peripetii ai trecut!Sper ca te ai linistit si nu te mai doare burtica!
BOTI ...am pofta de cozonac!Dar nu cred ca o sa mi iasa !Am sa ma rog de soacra mea poate imi face si mie!
Am primit si eu rezultatele analizelor ..sunt tot anemicaSi iau si vitamine.Mai e o analiza la urina putin mai mare ...celule epiteliali spumoase ceva de genul.Si in dreptul la bacterii scrie citeva!
Poate fi vorba de o infectie urinara?
Am facut si AFP si rezultatul este 71 ...e bine?
Poate se pricepe cineva si imi spune si mie.Eu ajung la doctor abia pe 3 martie si nu mai am rabdare!
SUN ma bucur ca te ai reintors!Imi era dor de tine!
Va pup pe toate!
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA21+