Mamici de iulie august 2008 (38)
Raspunsuri - Pagina 15
pagurschimag spune:
Cristina scuzele mele...eu m-am uitat la semnatura ta si acolo am vazut ca avem aceleasi saptamani...Nu am mai verificat si tabelul de la inceput.. Se pare ca eu am calculata DPN de la data ultimei menstruatii iar tu de la data ultimului ciclu...si din aceasta cauza avem acelasi nr de saptamani...si eu m-am ghidat dupa asta...si am facut-o...
Oricum eu ti-am urmarit postarile...si le voi urmari in continuare...ca mi-a intrat in reflex...
Magda 15+ si Fabian (17.11.2003)
pozele mele
M&M spune:
quote:
Originally posted by monalac
nu ma simt bine deloc..de azi noapte a inceput sa ma doara burta si am gasit pe tampon o secretie maronie...am luat un nospa si m a mai lasat,dar vad ca acum a inceput iar sa ma doara,mai ales in partea stanga...
fetelor,nu pot sa nu fac nimic..de ex,azi sotul a plecat la 5 dim la serviciu si vine maine dupa 10...cine sa aiba grija de cris?
ma doare cam rau...ma duc sa iau un nospa..
23+cu bebe codrin si mami de cris
Mami de Cris
Poze Cris
Mona, nu te agita prea mult!!!!Stiu ca e greu, incearca macar sa faci ceea ce este absolut necesar. Ai grija de tine si de bebe!!! .
Cristina 15+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
anaco spune:
Eu m-am ocupat un pic sa arunc niste poze de-ale mele pe Picasa... sa facem cunostinta... o sa ma vedeti si cu burtica de 14 sapt, aproape inexistenta, unde m-am imbracat in negru ca sa nu se vada, cica.
O zi buna la toate si sa nu mai auzim de dureri si contractii! sa aveti grija de voi!
16+
Nu exista NU POT!
bujo spune:
Maryb asa e, n-am rabdare. Si oricum io consider ca azi implinesc saptamanile ca de maine intru in alta
Mona da-o naibii de treaba ca doar nu vrei sa-ti risti sarcina. Rezuma-te la a-l hrani pe Cris si a-l supraveghea sa nu faca prostii. Spalatu si curatenia las-o pe altadata. Cred ca ii datorezi lui Codrin asta, de abia ai scapat de sangerari.
Anaxena unde umbli?
bujo 20+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo
mcoca spune:
Mona, ma ingrijorezi. Si eu ca si fetele zic sa nu mai faci NIMIC. Cris nu are ceva prieten la care poti sa il lasi cateva ore?
Vicky 22+ si Maya
Bebele casei
M&M spune:
quote:
Originally posted by pagurschimag
Cristina scuzele mele...eu m-am uitat la semnatura ta si acolo am vazut ca avem aceleasi saptamani...Nu am mai verificat si tabelul de la inceput.. Se pare ca eu am calculata DPN de la data ultimei menstruatii iar tu de la data ultimului ciclu...si din aceasta cauza avem acelasi nr de saptamani...si eu m-am ghidat dupa asta...si am facut-o...
Oricum eu ti-am urmarit postarile...si le voi urmari in continuare...ca mi-a intrat in reflex...
Magda 15+ si Fabian (17.11.2003)
pozele mele
Magda, la ultima eco, bebe a iesit mai mare cu o saptamana, deci teoretic ar trebui sa nasc mai devreme. Eu as vrea pe 5 august , fiindca atunci l-am cunoscut pe sotul meu; a fost dragoste la prima vedere.. si ar fi cel mai frumos cadou pe care l-am primi anul acesta pe 5 august !!!
Cristina 15+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
jjovana80 spune:
Multumesc mult fetelor. Sunteti super super dragute. Dar eu ma vad imensa la 1,60 si 85 kg. Dar daca voi zice-ti ca sunt ok nu-mi mai fac sange rau. Vreau doar sa nu fiu nasoala la privit, atat. Multumesc
Pupici
oana silvia si pruncuta Daria.. 21 sapt
Tecky spune:
Mona stai linistita si nu mai depune nici un fel de efort!Bebelusul tau e prioritar acum!
marimar spune:
Buna fetelor,
Acum am primit un telefon de la doctorita care mi-a facut amniocenteza acum 3 saptamini, sa-mi spuna ca a venit rezultatul si totul e ok. Atit mi-a zis, fara nici un detaliu !
Asta noapte sotul a visat ca avem o fetita !
Sun zice si ea ca e fetita....oricum surpriza ramine surpriza pina la capat ....
Ups..Am uitat sa ma semnzez:
fericita, 19 sapt cu bebe 3
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !