Mamici de iulie august 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

'Neata la toate gravidutzele si multi !
Mai intru si eu din cand in cand ca sa nu ma dati la disparitii, dar sa stiti ca sunt la curent cu absolut tot ce s-a scris . Nu am noutati asa ca nu prea am ce sa scriu;inca nu am scapat de greturi si de starile de voma.Abia pe 7 martie mergem la eco si sper din tot sufletul ca atunci sa aflam sexul lui bebe.
O sa revin atunci cu noutati. Aaaa si sa nu uit ,pleeeease vreau si eu userul si parola de la mail-ul comun.
Va pupacesc pe toate si promit ca o sa incerc sa intru mai des!!!

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pagurschimag spune:

Cristina ..iti urmaresc postarile pt ca avem DPN foarte apropiata...O sa incerc sa scriu mai des...
Anaco eu stiu ca ai dreptul sa-ti iei concediul de odihna pentru timpul efectiv lucrat...lucrezi 2 luni ai dreptul la 2 zile de concediu pe luna asta insemana 4 zile de concediu...Am vazut ca la alte fete exista posibilitatea sa isi ia concediul de odihna care li se cuvine tot anul si nu sunt probleme...Pana la urma cred ca va trebui sa intrebi la Departamentul salarizare ce politica aveti voi referitor la conceiul de odihna...
Eu am de gand sa vin la munca pana la sfarsitul lui mai dupa care intru 2 saptamani in concediul de odihna iar la jumatatea lui iunie intru in prenatal....si gata....deabia astept sa stau acasa...

Magda 15+ si Fabian (17.11.2003)
pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Tocmai mi-am dat seama ca am uitat sa imi schimb semnatura...
Si am uitat sa ma laud: azi ma duc sa imi cumpar hainute de gravi!!! Sunt asa de mandra ca a inceput sa se cunoasca burtica!!!

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Violeta , ti-am trimis PM. Spor la cumparaturi.
Magda, da , avem DPN-uri apropiate!!!
Sursula, Anaco

Cristina 15+ ,cu Mihai Daniel

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Intru pe fuga ca sunt pe picior de plecare am citit putin nu am reusit sa citesc tot. Astept sa se termine niste rufe si tre sa merg in Londra ca mamica finutzei mi-a zis ca nu a gasit lumanare de botez si ca ce faina era lumanarea noastra si ca daca gasesc eu aici si acuma tre sa hunt down o lumanare mare in londra ceea ce este f f greu ca aici nu sunt lumanari asa mari ca in ro. Asa ca am stat azi dim si mi-am scurs creierii sa imi amintesc unde era magazinul ala de indieni de unde am luat eu lumanarea si am reusit sa realizez unde era cu harta in brate si cu net-ul asa ca acolo ma duc plus la 12 jumate tre sa merg in alta parte de Londra la pensat deci cine stie cand ajuns azi acasa. Uff si iar scari si carut de carat creca scot fata strang carutul si asa ii car pe scari ca nu pot cu fata in carutz ca deja is 20 de kg in total.
Camy felicitari.
Mona .
Vicky super numele ador numele Maya la a meu nu ii place. Da e f aglomerat aici la biserica preotul e super de treaba si dezghetat la minte si il cheama Pufulete , si e greu de gasit progaramer ca is multe nunti si botezuri si etc data trecuta abia pe 28 oct am gasit liber si asta din cauza ca s-a anulat alta programare au fost trei fetite deodata la botez nu le face in timpul liturghiei sau ceva dar am avut noroc ca a renuntat cineva ca altfel cine stie cand botezam copilul, am zis ca sa vedem cum evolueaza lucruile si daca reusim tot ce ne-am propus am sa sun cu vreo luna inainte sa nasc sa intreb de programare si etc ca sa nu ma trezesc ca botez copilul prin nov.
Ok gata nu mai pot sta fug sa intind niste rufe si sa pregatesc cupilul si caruciorul si am taiat-o. Intru mai pe seara, wish me luck sa gasesc o lumanare.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Buna dimineata burtici!

Ma bucur ca ati notat reteta de cozonacei, sa stiti ca e chiar foolproof. Mi s-a parut mai usor si mai rapid de facut decat un tort la cutie Robotit 15 minute, crescut 1 ora, impletit 15 minute, crescut alta ora, copt si gata, mmm, cozonaci... cine ar fi crezut?

Camy Felicitari pentru fetita cu fundita Timeea, ce nume frumos!

Irinuca pare rau ca ai suferit atat, stiu ca durerile de rinichi sunt cele mai pacatoase, te rup in doua, sper sa nu se mai intample.

Sunule Bine a facut hubby ca ti-a ascuns cantaru ca si asa complexezi lumea pe-aici cu mincarurile tale mirobolante. Vazut si eu Galu mic, simpatica foc

Didi, papanasi, mmm, rontait si eu juma dintr-unul duminca, dar la carciuma, si mi-am propus de 100 de ani sa fac si eu reteta ai de pe culinar. Las ca invat io in timp, doar tre' sa facem bunuri la pui, nu?

Mona, pup Crisu', las ca-i trece lui supararea cand o vedea ce fratior simpatic primeste Ai grija de tine, nu abuza de statul la barfa cu noi daca e greu pe scaun. Noi avem rabdare (cica!)

Sisi Tinem pumnii pt eco. Tu crezi ca va fi baiat sau speri Si pe mine ma omoara astia cu ce preturi au la eco, peste 3 saptamani am si eu intalnire cu doc si o sa fie 300 lei !!

Cristina sper ca esti mai bine si ca ti-a mai treut viroza cea nasoala.

Vicky ce bine ca e bebelina bine. Vad ca v-ati hotarat si la nume Imi place tare mult Maya. Ai mai fost la hapto sau acum daca ai fost operata nu mai ai voie?

Despre noi ce sa va mai zic, ieri am dansat, eu din fund, garaga din labe, dar am stat pina la 9 la birou, nu mai puteam, imi cadea capu' pe taste. Acasa nici n-am putut sa mananc pt ca nu rosesem nimic toata ziua si pur si simplu nu intra nimic. Am bagat doar niste lapte si schlaufen. Si bebelonii vostri sunt asa activi ca garga? ca a' meu da din craci aproape tot timpul, aseara facea valuri pe burtanul inexistent

Monica 20+ si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jjovana80 spune:

Am pus poze cu burtoiul meu pe picasa. Pls .... sa nu radeti de mine... v-am zis ca sunt disperata cat m-am ingrasat. Sa vedeti acolo sunci si slana. Pupici

oana silvia si pruncuta Daria.. 21 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

'Neatza, dragele mele!

Va multumesc mult de incurajari, sunteti niste minunate!

Din pacate am avut o noapte super nasoala in care nu situ daca am reusit sa dorm 2 ore adunate, asta dupa o dupa-amiaza si mai si! Contractii dureroase cu duiumul......nu-mi gaseam nici o pozitie de sta in pat ca parca ma taia...mai ales in zona colului, si dupa ce dupa vreo 3 ture de cate 2 No Spa pastile, cand am vazut ca efectul ultimelor a durat doar vreo ora, am trecut pe injectii!

Eu sper sa se remedieze situatia...imi mai fac azi si maine injectabil la 6 ore (sper sa tina efectul atat), daca nu la 4 ...asa a zis dr. si apoi sper sa revin pe pastile macar o vreme!
Se pare ca la mine stresul a fost de vina pentru situatia asta, ca efort nu am facut in plus fata de "norma" zilnica.....am avut 2 zile fff stresante, cu nervi plans in hotote si maaare consum nervos! Uterului meu si asa sensibilos nu i-a priit portia de hormoni de stres....ca sa nu mai zic de Antonia ca s-a foit si ea non-stop........nu stiu daca tot de la stres sau de la contractii....cert e ca a fost si gaza mea taaare agitata!
La dr deocamdata n-am cum sa ajung sa vad cum e colul......dar tare mi-e ca ma baga pe Gynipral de-acum daca nu se remediaza situatia......si -mi da asta o stareeeee (Bujo si Diana stiu)!
Acuma bebe sa fie bine si sa stea cat mai mult in burtica sa cresca mare si sanatoasa, ca mami trece ea peste toate!

Ma intreba o fata cat de prematura a fost Dari si cum am gestionat sarcina cu ea!
N-a fost "foarte" prematura...35 de saptamani si 2 zile, dar a avut doar 2 kg la nastere si 43,5 cm! Am avut noroc ca eram deja in spital cand s-a declansat nasterea ca totul a decurs fff rapid.....intr-o ora 20 am avut si travaliu si impins si bebe in brate!
Sarcina s-a desfasurat in mare ca si asta....uterul meu e mai "incet", asa ca bebe creste mult mai repede decat el si cat se chinuie sa-l ajunga din urma baga contractii la greu si e in tensiune ca un balon prea umflat!
Cu ambele sarcini am avut sangerari in primele saptamani, urmate de contractii...(dupa ce am terminat cu sangerarile) si cu toate astea mi-am mai dorit un bebe si daca ar fi dupa mine l-as mai face si pe al treilea.....cel putin eu asa imi vad familia ....cu 3 copilasi pe langa noi!
Acum sa vedem cum reusesc sa trec de zilele astea...pe urma mai vad eu cum stau lucrurile!

Ar trebui sa stau in pat, dar n-are cine supraveghea pe Dar la joaca asa ca tre sa cam umblu dupa ea ca e plina de idei "marete"!

Va pupicesc si sa aveti grija de voi!
Imi cer scuze ca nu pot sa scriu fiecareia....sper sa vina vremeuri mai bune cand o sa reusesc mai mult decat monoloage !

pupicei

Irda Bebe Antonia Codrina

cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

In ce priveste CO depinde de politica firmei,dar in codul muncii scrie ca zilele de CO se acorda proportional cu perioada lucrata.Si eu sper sa imi iau tot CO pe anul 2008 dar dupa ce nasc in prelungirea concediului de maternitate ca nu pot sta in concediu de crestere a copilului,pe banii aia de mizerie.
Da asa este o eco 3D-4D este in jur de 3 mil eu o sa dau 320 lei la sanador in 14 martie,abia astept sa imi vad bebelina iar.
Ce bine de voi ca o sa stati acasa mai repede decat mine eu voi merge la munca pana cu o saptamana doua inainte sa nasc,ca sa pastrez cat mai mult dupa nastere.

20+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Boti, am fost la haptonomie cu o saptamana inainte de operatie, si acum mergem lunea viitoare. In principiu mergem o data pe luna. Acum am facut fel de fel de exercitii de relaxare si mi-a zis sa incep inxercitiile Kegel pentru perineu. Imi e rusine sa spun ca sunt cam lenesa :(.

_
Vicky 22+ Maya

Bebele casei

Mergi la inceput