Mamici de iulie august 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jjovana80 spune:

Felicitari Camy, sa va traiasca fetita si sa fiti fericiti impreuna. Superb numele. Dumnezeu ne uibeste pe noi mamicile, cum crezi ca ar fi lasat El asa o familie frumoasa sa se destrame. Ma bucur tare mult ca totul e ROZ.

oana silvia si pruncuta Daria.. 20 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pagurschimag spune:

Buna dimineata gravidutelor...

Nu am mai scris de mult pe aici dar citesc zilnic postarile voastre. Noi suntem bine crestem iar maine avem programare la doctor pt masuratorile lunare.
Cu greutatea stam binisor...am luat pana acum 3 kg(am plecat de la 54kg si acum avem 57kg), in schimb oboseala si picioarele umflate imi dau mari batai de cap. Nu mai spun ce dureri de mijloc ma supara....seara deabia ma pot intoarce de pe o parte pe cealalta...Ma bate gandul sa cer medicului de familie sa-mi dea adeverinta pentru reducerea programului de lucru...ca deja nu mai pot sta 8 ore pe scaun...
Ca si alte fete de aici si eu consum exagerat de multe dulciuri...daca la prima sarcina nu mancam dulciuri mai deloc acum doar pe acestea le prefer....nici cu pofetele nu stam prea bine...poftesc la tot felul de mancaruri si preparate....simt ca innebunesc ca nu ma pot abtine...
Inca nu stim ce avem in burtica si nu cred ca vom afla nici maine...medicul meu spune sexul copilului pe la 20 de saptamani...deci mai am un pic de asteptat desi si sotul si eu suntem tare nerabdatori sa aflam ce se ascunde de data asta in burtica...
De doua saptamani am inceput sa pot si eu haine de gravidutza pt ca din pacate toate hainele vechi nu ma mai incap...Mi-am gasit un raiat dragut si o fusta de blugi pana la genunchi ambele cu material elastic la butica...La capitolul bluze stau mai prost dar sper sa mai achizitionez ceva in zilele astea...
Ma simt excelent in postura de gravidutza...deabia asteptam sa-mi creasca burtica si sa incep sa-l simt pe bebelan cum misca...(apropos...a miscat si la mine bebe la 15 saptamani) si sunt tare fericita...
Va pup pe toate gravidutele pe burtici...si sper ca voi reusi sa ma mobilizez sa va scriu mai des...oricum de citit citesc absolut tot...aici sunt, va urmaresc din umbra...

Magda 15+ si Fabian (17.11.2003)
pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata harnicutelor!!!
Camy, felicitari pt bebelina !!!De acum incolo sa ne aduci numai vesti.
Irinuca, ai grija de tine!!! Sunt tare rele colicile astea renale!! Multa sanatate.
Sun, ma faci sa ma emotionez...Fiecare bebe cu personalitatea lui, nu?din burtica invata sa fie smecheri.
Mona, Ai grija de tine si bebe in continuare si nu te mai desconsidera atata . Si e oerecum normala gelozia manifestata de Cris, nu va mai fi el pe primul loc sau cel putin asa crede el.
Sisi, bafta maine la eco!!!
Vicky, ce bine ca totul este bine cu bebelina!!
Revin, sunt in zona...Na, ca nu scapati de mine.

Cristina 15+ ,cu Mihai Daniel

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

multumesc dragalaselor..sunt asa de fericita azi....sper sa ramana asa sa nu ma enervez pe la servici...

aaaaaaaa....dr aseara mi-a zis ca am placenta foarte joasa, si ca daca am contacte sa fie foarte blande....deci am voie....

Cami 19+ buburuza mica Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna dimineata fetelor si pupici multi .
Am citit si eu acum ce s-a mai scris ieri ca eu am ajuns acasa si ma intepa in dreapta,m-am pus eu in pat dar nu trecea,asa ca pe la 17 am luat un no-spa si a mai scazut in intensitate si abia pe seara simteam din ce in ce mai vag.Oricum m-am speriat destul ,m-a luat o stare de nervi cu plans de frica sa nu se intample ceva rau cu fetita,pana la urma a venit si sotul acasa si m-a linistit,nu am mai mers la ,medic ca prea intru in panica repede cred si nu e bine.
Azi imi e si frica sa spun dar nu mai simt nici un junghi,sper sa fie ok.
Am inteles de la fete ce inseamna contractii si nu cred nici eu ca am vut asa ceva ,bujomerci de explicatiile amanuntite mi-au folosit.
Merci si Sun smile cred ca ai dreptate ca ar putea fi intindere de ligamente sau de la statul pe scaun in aceeasi pozitie prea mult.
Pupici pentru Anexana,Mada si restul fetelor ,scuze ca nu mai scriu toate numele dar nu stau bine cu timpul.

20+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

quote:
Originally posted by camy_pus

multumesc dragalaselor..sunt asa de fericita azi....sper sa ramana asa sa nu ma enervez pe la servici...

aaaaaaaa....dr aseara mi-a zis ca am placenta foarte joasa, si ca daca am contacte sa fie foarte blande....deci am voie....

Cami 19+ buburuza mica Timeea Cristina

pustai

Cami ma bucur pentru tine ca este acum si sotul alaturi de tine.
Felicitari pentru fetita ,si eu am tot fetita si sunt super fericita ,sa vad daca si la 3D este tot fetita ,poate are ceva crescut.

20+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Magda, ce bine ca ne-ai scris!!!! Chiar ma uitam acum cateva zile ca foarte putine fete cu DPN dupa mijlocul lui august mai scriu la odisee!!! Bafta multa maine !!!

Cristina 15+ ,cu Mihai Daniel

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Buna dimineata mamici!Sa aveti o zi superba!!!
BABY-haioasa faza cu bebita cu surprize.La cine ai facut eco?
CAMY-felicitari pentru fetita!!
MCOCA-530 g??WOW!!!Fetita mare!
SISI-Bafta la eco!
Eu merg la teatru la croitorie sa-mi modifice costumule,ca nu-mi mai incape burta!Ma bucur ca a inceput sa se vada si mai ales ma bucur ca il simt din ce in ce mai des.Sincer...nu sunt inca foarte sigura ca e bebita-dar pe zi ce trece totusi certitudinea devine din ce in ce mai apropiata,pentru ca nu am mai simtit asa ceva pana acum!!!!!Dar nu-mi vine sa cred!!!!

Sursula15+Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

Neatza...mamici cu burtici...
Ce ma mai bucur sa aud atatea vesti bune! Chiar am urmarit atenta sa vad daca totul e bine si asa a fost!

Vad ca se discuta deja si despre concediile prenatale...eu mai am o multime pana atunci, dar deocamdata nu stiu cum e cu cel de odihna... il am programat sa inceapa de la jumatatea lui martie si ma intreb daca o sa pot sa il iau pe tot...parca nu m-asi duce sa intreb la personal ca cine stie, poate le dau idei si imi reduc...
Voi cum ati procedat?

Pana la noi vesti va pupacesc pe toate si va urmaresc cu interes...

16+ Mara Alexandrina

Nu exista NU POT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna dimineata dragutelor!
Mona ma bucur enorm ca esti dun nou acasuca si ca te simti mai bine!.Sa nu fii suparata din cauza lui Cris ca o sa-i treaca cu siguranta.
Cami ce frumos ca s-a intregit din nou familia!Multa sanatate si intelegere va doresc.Felicitari pentru bebita.
Noi suntem bine.Interesant,ca durerea mea de spate in loc sa se accentueze,parca ma mai lasa de cateva zile.Bebelina mea ieri m-a bagat in sperieti...toata ziua nu am simtit-o...cat pe ce sa sun sa ma duc la un control.Se pare insa ca a fost mai lenesa,dar a recuperat pe seara.
In concediu prenatal si eu de la 7 luni intru...oricum,am de gand sa mai iau un concediu medical de vreo 2 saptamani inainte+concediu de odihna,asa ca probabil de la inceputul lui aprilie si eu o sa stau acasuca.
Urmatoarea programare la doctorita mea o am pe 12 martie,dar ma gandeam sa ma mai duc intre timp la eco 4D pana la 24 saptamani,sa am amintire frumoasa cu bebita din burtica.
Pupici multi Bujo,Anaxena,Mada,Sun si toate toate fetele!As avea mult de insirat pana la 100 si ceva de viitoare mamici!

22+
http://bd.lilypie.com/AXOOp3.png
Bebe

Mergi la inceput