Mamici de iulie august 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Alina Maria ma bucur ca nu sunt singura care intra de vineri in concediu medical,apoi prenatal si postnatal.Mi-e teama ca ma voi plictisi acasa,dar voi sta non-stop pe DC.
Camy felicitari pt fetita se pare ca fetitele conduc!
MIKYCRIS ce mai faci?
Anaxena nu tb sa te simti singura si trista pt ca esti insotita mereu de Maria!
Tecky 21 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna seara fetele dragi,

Dara stai linistita ca durerile pe care le ai tu nu sunt contractii. Alea nu tin toata ziua. Cred ca ti-au explicat fetele ce shi cum. Ce ai tu sunt probabil durerile de ligamente..se intind toate, alea alea.

Boooti mi-ai facut seara frumoasa! Ete asa in nebunia mintii mele aveam io un feeling! Iti urez bafta la strans si renovat...nu-i usor si nici placut dar merita insutit! Eu personal nu-mi recunosc casutza deja!

Saru'mana Cris. In realitate e si mai frumoasa poza, numa ca n-am reusit eu sa fac o poza normala din cauza de lumina proasta&camera descarcata! Ai grija cu viroza...sa te faci bine-bine! Si foarte bine ca bebe vrea mancare sanatoasa..nu k alte bebeline:)

Cami eu as zice ca e baietel de data asta! Dar probabil sunt subiectiva pt ca am vazut-o pe Ana cea minunata si nu ma mai pot gandi la inca o fetita!

Camy ma bucur foarte tare sa citesc ca ati lamurit lucrurile...ce frumos! Si ce sansa era sa ratati din orgoliu si necomunicare! Abia astept sa citesc in continuare sa vad daca ai aflat ce putzeta ai in burta.:)

Violeta floare rara multumim de urari! Un buchet mare si pt tine si un pup pt avionarul tau scump!

Irda hai fruntea sus. Si eu am colul apropiat ca lungime..avea 3,7 cm la ultima echo. Trebuie sa fie bine pt toate...nu te alarma!

Roxana sa va traiasca Bianca! Super surpriza! Amniocenteza se recomanda in anumite conditii. Daca nu e cazul, eu n-as face-o doar asa...ca s-o bifez!

Mona ce bine ca a venit mai repede si dimineata in care sa te trezesti acasa, langa Crisul tau! Va fi bine!

Bujolinu sper sa te simti bine si sa inceteze afurisitele alea de contractii! La morfo in principiu iti spune si despre placenta si despre col. Sunt doua parti foarte importante.

Didi si eu mananc tot asa...cateva zile sa nu vad dulciurile iar cateva zile, clatite cu ciocolata, prajituri & stuff. Inainte de sarcina nu-mi placeau (desi am cofetarie de mica) deloc dar mai mancam. Insa nu ma ingrasam 1 gram, indiferent de cantitate sau ora. Acum insa..gramele se tot aduna chiar daca imi spun in sinea mea ca "nici clatita asta uriasa si plina de nutela nu ma ingrasa":)

Mada ce intamplare nasoala. Bine ca a inteles zurbagiul ala si n-a avut pretentia sa stati inchise pana la 6. Ai grija de voi!

Marimar tu raspunde cum poti. Important e sa ne scrii, sa stim ca sunteti bine! Eu momentan simt ca veti avea o fetita! Nu stiu de ce...dar asa simt acum! Sa fie bine si sanatos bebe, sexul e mai putin important! V-ati acomodat la Viena?

Hai Adina, fruntea sus...o sa slabim noi dupa! Nu mai compara perioadele sarcinilor si kg...fiecare sarcina e diferita!

Doamna Narcisaaaaa...domnia voastra vrea bataie??? Auzi la ea "burta fara personalitate". Hmmmm,pune tu poze si promit ca sunt usturator de sincera. Hai..astept...

Mada pai iti faci tu salata si lui Flo ii faci altceva. Noi muream de pofta...asa ca am facut!

Alina ce bagaj usurel aveti si voi! Bravo!

Roxana nu te mai agita degeaba, scumpa! NU stiu cum e pe buletinul tau de la eco, dar pe al meu scrie si intervalul in care poate sa "joace" o valoare. Si a mea are capul mai mare..dar seamana cu ta-su, care-i foarte mandru de asta :). E perfect normal sa creasca diferit, nu te agita!

Dma...grea alegere! Dar e doar a ta..tu stii cel mai bine ce ai de facut! Eu, personal, nu as face doua ecografii morfo. Mi se pare un pic prea mult pt bebe...DAR repet, este decizia ta..a voastra!

Siby abia astept numele fetitei voastre. Simt ca va fi special! Nu se schimba sexul, stai linistita. Eu sunt 100% convinsa ca la mine nu se schimba.

Carissma imi pare rau pt col. Poate daca stai linistita, in pat, isi mai revine nitel?! Nu stiu, zic si eu... Bine ca bebe e sanatos! Pofta mare daca faci salata!

Ella eu nu ma pricep la interpretat analizele, dar stiu ca va fi bine! Anemia o s-o tii in frau cu vitamine si o dieta adecvata! Fruntea sus!

Monica nu stiu ce sa-ti spun cu Edi...voi veti gasi metoda cea mai buna, atat pt el cat si pt voi! In viziunea mea cred ca important este sa nu se simta dat la o parte si "uitat" in Ro din cauza bebelui! Trebuie sa va ganditi si la adaptarea lui la situatia de frate mai mare, care nu va mai beneficia de 100% din atentia voastra! Tin pumnii sa gasiti cea mai potrivita solutie pt familia voastra!

Boti ce stare faina ai avut! Ma bucur tare. Si eu is la fel..numai ca incep sa realizez ca trebuie sa ma mai domolesc! Am tinut-o numai intr-o alergatura si nedormit sarcina asta!:)

Sisi bravo pt TT, ti-am zis ca asa va fi! Nu stiu nimic despre dr. respectiv dar tin pumnii sa fie super bine!

Ana ba sa stii ca eu aseara chiar ma gandeam pe unde esti. Imi pare rau pt virus. Bine ca sunteti sanatoase!

Adina te bat si pe tine! Cum nu te baga nimeni in seama? Aud? Ia te rog...ba sa ne povestesti tot ce vrei tu! Ce mai face femeia? Se comporta mai bine?

Camy suuuper! Sa va traiasca Timeea! Superb nume! Uite vezi cate lucruri frumoase in doar 24 de ore??? Ia..de acum sa te vad cu zambetul din ureche in ureche!

Irinuca oof. Si tu colica renala? Mai ce se activeaza toate relele in timpul sarcinii! Nu te mai gandi la nebunii, bebelina este bine! Esti o scumpa si-ti multumesc!

Anna spor la bucatarit! Si eu tot paste vroiam sa fac. Daca as fi avut si apa, era perfect! Asa ca am comandat la chinezii mici si veseli:)

Pffff, am terminat! Am amortit in minunatul sezlong, de cand tot clapacesc! Ma'c sa balotez niste pui sichuan si niste orez bun si iuute si revin!

Pupinshtain!

p.s. Vicky n-ai venit de la doctor?

SUN22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Camy, felicitari pentru caruciorul roz!

Irina, imi pare rau sa aud ca ai avut probleme cu rinichii, dar bine ca nu e nimic grav ; lasa ca o sa treaca si durerea aia, nu te mai gandii la faptul ca cine stie ce e

Narcisa, cum adica burta ta nu are personalitate?!? Pai ce ai vrea sa faca? Poate tocmai faptul ca nu "vrea" sa arata ca alte burtici inseamana ca ARE personalitate

Am comis-o in seara asta : am facut papanasi , reteta e asta de aici :www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/7698/papanasi/" target="_blank">http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/7698/papanasi/ Sunt super buni, chiar acum ii devorez in fata calculatorului, cu smantana si dulceata de zmeura . In plus eu am mai pus si 2 linguri de zahar in compozitia aia; nu am adaugat faina prea multa (de teama sa nu iasa tari papanasii), doar cele 10 linguri din reteta, desii compozitia a iesit foarte moale pentru a putea fi modelata. Eu am avut grija sa am faina pe maini si am reusit sa fac niste bilute turtite si gaurite din aluat.

Am ramas in seara asta singra cu bebelina din burtica, sotul meu martea are seara de basket cu prietenii si colegii de serviciu, de la 21.30 la 23.30 (acum ca s-a incalzit afara a inceput sezonul sportiv ), deci mai am de asteptat.

Didi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

ma mananca degetele,nu pot sta departe de calculator.si asa azi am cam facut una alta,prin casa ca n are cine sa mi le faca.bine,nu mare lucru,am spalat vase,storcatorul de fructe,am strans niste rufe de pe balcon,le am pus in sifonier,i am mai facut lui cris curat prin hainute,sa vad ce i mai vine si ce nu...,deci chestii usoare...oricum,gafai ca o balena,dar am 91kg
cand am ajuns ieri acasa,sotul curatase toate covoarele cu carpetin si facuse ordine in dulapul de la bucatarie...

cris cred ca a fost f suparat pe mine,desi cat am fost plecata nu a intrebat de mine,cand il sunam vb f putin si nu mai voia sa vb..m a mirat atitudinea,pt ca atunci cand e tati la serviciu mereu vb cu el la telefon,cand nu e acasa,mereu ma intreaba unde e...cand au venit sa ma ia de la spital,la un momentdat,in masina,mi a spus fara sa l intreb nimic///eu il iubesc doar pe tati,pe tine si pe bebe nu va iubesc//,de unde am tras concluzia ca el a asociat faptul ca am plecat de langa el din cauza lui bebe...

am citit ce ati scris,sunteti toate niste dulci si niste destepte...i am spus irdei la telefon,am intalnit niste conceptii ...,gen//vreau sa nasc acum,nu mi mai faceti injectii,ce daca are copilul doar 34 de saptamani,nu vreau sa ma mai chinui//sau//dupa ce nasc o sa mananc ceapa si o sa beau bere zilnic,sa vezi cat lapte o sa iau//

acum sa vedem ce am retinut din ce ati scris/

MADA,nasoala faza cu blocatul usii,iar pompierul a fost super dobitoc,auzi,cica sa stai atatea ore intr o camera...bine ca totul s a sfarsit cu bine!

ANAXENA,eu nu prea am mai putut sa citesc tot ce se scrie,dar fii sigura ca nu te as uita...doar eu cu tine si cu dana am fost primele de la aceasta odisee!!!sa stii ca m a impresionat mult mesajul tau!

SUN,lasa,mama,ca nu te ingrasi,mananca cu pofta tot ce ti doreste pipotica!mananc eu,care sunt roza batoza,da pai tu...

BABY R,nu ti face probleme cu dbp ,la mine iese mereu cu o saptamana mai mare decat celelalte masuratori,dar nu mi s a spus ca ar fi o problema...FELICITARI PT baietelul pasaricos!!

BOTI,ce dansatoare esti tu!cred ca i place gargaritei sa se legene in ritm de dans!

CARRISMA,nu ti face probleme,serclajul nu e o interventie laborioasa...,iar anestezia desi e generala,nu e atat de puternica precum la cezariana.oricum,iti doresc sa nu ajungi la serclaj!

CAMY,felicitari pt fetita pe care ti o doreai atat!a fost si sotul cu tine,cum a reactionat?

IRINA,imi pare rau pt problemele cu rinichii,ai grija de tine si stai linistita,ca bebe e bine!scrie mai des,ca sa nu uitam de tine!

DMA,nu stiu ce sa te sfatuiesc,dar daca renunti la programarea de la dr pop,sa ma anunti si pe mine.oricum,dr pop e unul dintre cei mai buni ecografisti din ce am citit,dar nu cred ca vei avea cum sa l refuzi pe dr tau..si eu am fost in aceeasi situatie...

MADINA,ce ti veni cu bagatul in seama?hai ca ti dau 2ca sa vezi ca ne pasa de tine!am citit faza cu femeia pe care ai angajat o,nasoala faza cu perna si cu peria de par.cred ca ar tb sa fii dura si sa i spui fara tagada ce te deranjeaza.la mine,de ex,a venit azi o tipa cu fetita,amandoua racite cobza.si i am spus s o tina pe fii sa departe de cris.venise sa ia niste produse de la mine,ca sunt reprezentanta avon si nu l am lasat pe cris sa intre in camera unde erau ele.eu,din pacate,a tb sa stau langa ele,dar sper sa nu racesc.daca ea a fostinconstienta si a venit in halul ala de racita ,mie de ce sa mi fie rusine?

ALINA MARIA,ma bucur ca esti acasa,sper sa intri mai des.ai rezolvat problema cu olita cu mandy?

BUJO,sper sa nu mai ai contractii!oricum,la eco se dau detalii despre col.ce tratament ai facut?

TECKI,cum sa fii singura in concediu?EU SUNT DE LA 11 februarie.apropo,stiti cumva,pot beneficia de cele 84 de zile de prenatal?ca med de familie mi a spus ca nu mi poate da concediu prenatal decat incepand de la 7 luni de sarcina.

ELLA,nu ti face probl cu anemia,multe gravide sunt anemice in sarcina!ia vitamine in continuare!

MOBRIQ,parerea mea e sa nu l duci pe edi asa departe.

fetelor,am amortit pe scaun,asa ca nu mai pot scrie,dar pup toate fetele si le rog pe cele pe care nu le am mentionat sa nu se supere pe mine!va doresc noapte buna si maine sa avem o zi plina de vesti bune!

23+cu bebe codrin si mami de cris

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Mona, ia fa bine si odihneste-te mai mult, nu te mai agita atat! Pai nu ai zis ca o sa stai mai mult in pat ca sa nu ai probleme? Imi pare rau sa aud ca a spus Cris asa ceva, dar incearca sa nu te intristezi prea mult, la varsta asta copiii pot fi foarte rautaciosi, tin minte ca si eu eram uneori rautacioasa cu mama desii nu aveam nici un motiv.

Didi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Fetelor, pe la 9h30 am ajuns si eu de la doctor. Am asteptat 1h30 sa intram si apoi am stat o ora inauntru. Bebelina e super ok, se dezvolta in grafic (asta e marea placere a francezilor, sa fie in "moyenne"), si are 530g. I-am vazut toate organele, i s-a masurat tot ce era de masurat si suntem happy.

carissma nu iti face probleme cu cerclajul sau cu anestezia. Si am am avut anestezie generala saptamana trecuta si totul a fost ok.

mobriq si eu am citit ca fratele cel mare se poate simti abandonat, deci trebuie sa ai maaare grija cu el.

Doamne MAda, 2-3 luni programare la biserica pentru botez???? M-ai lasat masca. Noi o sa facem pana la urma botezul aici pe 26 iulie, si cel mai probabil la biserica ruseasca, dar nu mi-a trecut prin cap sa vorbesc cu preotul. Avem si parohie romaneasca dar tare nu imi place de preot; face botezurile in timpul liturghiei, iar eu vreau ca botezul sa fie separat.

Cami felicitari pentru micutza Timeea (tare mult imi place).

MAdina in legatura cu femeia ta: mie mi-au zis aia de la agentie sa-i spun clar ce si cum vreau ca sa fie toata lumea multumita. Cred ca ar trebui sa faci si tu la fel.

_
Vicky 22+ Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sisisailberg spune:

BABY_R7.....................SUNT IN 16 SAPTAMANI!JOI INTRU IN 16 SAPTAMANI, MAINE MAI MERG LA O ECO NORMALA POATE AFLU CE ESTE...EU CRED CA VA FI BAIAT DEJA AM PRGATIT NUMELE ANDREAS...DACA VA FI FETITZA NU STIM INCA CE NUME DAR STIU SIGUR CA II VOM LUA CARUCIORUL BUGABOO GREKO...SA VA UITATI ESTE SUPERB SI PRACTIC, SCUMPUTZ DAR MERITA BANII, ESTE F USOR DE MANEVRAT ARE TOT CE II TREBUIE PLUS CA IL VOM FOLOSI SI LA AL 2-LEA SI LA AL 3LEA SI LA AL 4LEA..HAHAHAHAH!!!
Eu am facut triplu test la Giulesti si am platit f putin 45 de ron..si au laborator f bun...Nu stiu citesc aici de eco normala de 1 mil si ma apuca groza...cand se poate face si in alta parte la preturi mult mai mici...si la doctor bun binenteles.Eu tot fac la Giulesti...eco 3d o voi face la Sanador.Sunt f multumita de doctorul meu, am mare noroc.Dabea astept eco 3d sa am si eu cd cred ca il voi dscarca si pe mobil si ma voi uita non-stop...deh ce face tehologia din noi...!vA DORESC MULTA SANATATE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,

Mona de ce nu stai tu cumintica? Macar acum, la inceput...cat recuperezi putin din oboseala acumulata in spital. Nu te supara pt ce-a spus Cris, probabil si-a manifestat prima tura de gelozie! Vor mai urma suficiente dar e normal. Cu o buna gestionare a situatiei, totul va fi bine! Hehehe..roza batoza zici? Eu nu am avut niciodata in viata 50 kg sau peste si ma distreaza cand ma gandesc. Dar nush cate am acum, pt ca sotul se tine de cuvant si a ascuns cantarul din garsoniera!:)

Vicky ma bucur tare ca bebelina este sanatoasa si frumoasa!

Sisi succes la eco! Poate chiar afli ce sex are bebele vostru! Ma bucur ca ne scrii mai des!

Nati n-ai scris...Biriiiiii unde esti? Lori si tu ai disparut...

Noi azi avem iar program intensiv de alergat (de data asta dupa piele ecologica & stuff) iar apoi iesim cu niste prieteni la masa! Asa ca ne auzim diseara!

Va pup si asteptam numai vesti bune de la eco si controale!

SUN22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna gagici,

aseara am intrat tz pe forum si nu am apucat sa va povestesc prea multe ca eram obosita....
Am fost la doctor cu sotul...i-a auzit inimioara (se emotionase f tare), a vazut cum misca, mi-a zis dr ca totul este perfect (Slava Domnului)a facut masuratori, si la sfarsit ne-a spus ca 100% e fetita..

Cand am iesit de la dr, sotul mi-a spus ca este foarte fericit si ca numele ales de mine este foarte frumos, ii place si ca asa vrea sa o cheme...Timeea Cristina (nu va puteti imagina ce mandru este ca are numele lui, pe el chemandu-l Cristian)

Sper acum sa ma descurc si eu sa pun caruciorul roz....sunt asa de mandra de buburuza mea...

Cami 19+ Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

quote:
Originally posted by monalac
TECKI,cum sa fii singura in concediu?EU SUNT DE LA 11 februarie.apropo,stiti cumva,pot beneficia de cele 84 de zile de prenatal?ca med de familie mi a spus ca nu mi poate da concediu prenatal decat incepand de la 7 luni de sarcina.

Mona dr de fam ti-a spus asta pt ca nu se poate sti cu exactitate data nasterii si cum pt a beneficia de indemnizatia de crestere a copilului pana la 2 ani trebuie sa iti ramana minim 42 de zile de postnatal ei isi iau o marja de siguranta si impart cele 126 de zile in 63 pana la DPN si 63 dupa.

Cami17s+ si ANA (17.08.2005)

poze Ana
varsta Anei

Mergi la inceput