Mamici de septembrie-octombrie 2008 (15)
Raspunsuri - Pagina 9
JulyMorning spune:
Multam, Codrutza . Ce sa zic, incerc sa nu ma stresez foarte tare, in general in iese smecheria . Ieri doamna doctor mi-a zis ca ii place de noi (adica de mine si al meu, care ieri a intrat cu mine) ca suntem optimisti si tonici si ca mai mult ca sigur din cauza asta o sa fie totul bine..... na... sper ca porecla ei sa fi fost nostradamus
_
Our future determines our past
Fasolica de S13+
oanasm spune:
am avut o sedinta de la 8,30..abia acu s-a terminat...uff..si eu mai ca nu faceam pipi pe mine
sanziana nasol cu greturile!cati anisori are bb1? ce frumos 2 bebei..!
monica si mie mi-a fost dor de voi! tin pumnii pt joi!!!! bine-nteles ca si eu incep sa devin iar paranoia.da' de data asta numa' un pic de tot!
teomaria multzam..da park nu e asa buna ca a ta! legat de co de maine..sa vedem! nu tin mortis sa aflu maine ce e..dar cred ca mi-ar place!
codruta nasol cu durerea de cap! si pe mine m-a cam durut ieri...dar a trecut dupa niste plimbari
beatrice iooi..nasol..ca ti-a venit sa borasti asa...da' important e ca bb e bine! in rest...vimita maica unde-ti vine!
boo ce fain ca incepi inotul si tu! superrr! aaa..de unde ai luat pantalonii de gravida!?
digeka felicitari, bine ai venit si sarcina usoara iti doresc!!! mm...un DPN ne dai?
july si io sunt convinsa ca bb e bine! si am mai citit si eu si intradevar..cazurile cu probleme sunt acelea cu pliul nucal >3mm..in sensu de 5..6! sunt sigura ca la amnio va iesi totul bine!!!!
nocom ma...si io v-am simtzit lipsa!
musette chiulangista mica! tinem pumnii stransi pt joi! da te rog sa nu tragi chiulu' dupa..si sa vi sa ne zici ce si cum da!?
Oana
13+
o noua viata
_giulianna_ spune:
Buna dimineata!
Vreau sa va spun ca mi-e o foame de lupoaica. As manca si pietre, astept sa vina o colega de la patiserie cu strudele cu mere
Nu ma mai doare maseaua, am facut aseara ceai de salvie si am pus acolo + comprese cu salvie calda (planta). Daca Doamne fereste vreodata patiti ca mine va spun ca-i un remediu bun.
Dimineata am fost la analize, la 8 cand am ajuns eu era o coadaaaaa mama miaaaaa norocul meu ca doctorita mea venise devreme si recolta pe cand altele...erau pe drum, lumea astepta iar eu am intrat in fata lor
Fetele din Bucuresti stiti cumva vreun centru Medlife de recoltare pe Soseaua Colentina? Asa mi-a spus doctorita mea, cica acolo sa ma duc pentru cele necompensate...m-am uitat pe net si n-am gasit decat pe Sos Pantelimon ceva dar eu stiu ca BD. Colentina e ala care duce spre Europa.
Aaaa mi-am schimbat semnatura, ne-am facut mai mari
13+
Mamica de septembrie 2008
maria2004 spune:
Buna dimineata dragele mele si un pupic mare pentru fiecare in parte
JulyMorningtrebuie sa fie bine bebe...ma bucur mult ca esti optimista si increzatoare,asa si trebuie sa fii si intr-adevar si eu am auzit multe cazuri de teste din astea genetice eronate. Doamne, doamne e mare..tinem pumnii sa fi bine.
digekabine ai venit printre noi si sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc
musettepinkbafta multa joi la echo...o sa fie bine
oanasper ca azi esti mai linistita la servici si poti sta mai mult printre noi..ieri chiar ti-am simtit lipsa
teomaria,Nocom,Boo, codruta27, alinaun pupic de la mine si o zi buna
Si eu merg luni la 9.30 dimineata la ecografie pentru masurarea pliului nucal si am niste emotii cat casa...sper sa fie bine si sa vin cu vesti buna la voi.
+10+puiutul Maria (23.12.2004)
ioana10 spune:
Buna dimineata fetelor....sunt ffff suparata, de vineri ma lupt cu o raceala de toata frumusetea...
Nu am avut febra, cel mai mult 37.5, dar in schimb gatul si nasul m-au suparat la greu. Si stau fff stresata sa fie bebe bine.
Voi ce spuneti....o raceala fara febra mare poate afecta sarcina??
Oricum vineri merg din nou la eco, dar as vrea sa ma mai linistesc pana atunci...si cine poate sa ma linisteasca mai bine decat voi...??
Merg din nou in pat dar revin sa va citesc.
Multa sanatate tuturor!!!...
9+
beatrice001 spune:
fetele din bucuresti .....care dintre voi are medicul la spitalul giulesti? as dori sa stiu unde faceti voi ecografie.
8+
freshanana spune:
buna ziua
nerantula eu iau de la inceputul sarcinii utrogestan pe cale orala cate 4/zi : 1+1+2 seara. si in continuare dr a zis sa aiu si asta si no-spa
giulianna nici mie nu imi mai vin pantalonii . ieri chiar mi s-a rupt un nasture pe strada. asta e . schimbam si noi garderoba. pblema e ca eu nu port fuste si nici nu am fuste si o sa investesc in pantaloni si bluze.
symonne eu am facut ieri (la 12s) eco endovaginal pt ca a zis dr ca asa se poate masura mai bn pliul nucal si se poate vedea dc bb are vreo pblema fizica. nu a fost o placere. avand in vedere ca din trim 2 nu se mai fac decat eco abdominale am suportat cu stoicism.
bun venit noilor mamici
bafta celor care se duc la eco maine si joi
eu am fost la eco dar din cauza ca bb a stat cu capul in jos nu am putut sa vedem dc e baiat sau nu. asa ca mi aasteptam o gramada pana la urm eco si o sa vedem atunci. desi eu nu stau fb la capitolul rabdare nu am incotro. am facut si bitest - rezultate in 10 zile dar nu mi le da pt ca numai dr le vede ca stie sa le interpreteze. poate ca e mai bn sa nu ma stresez eu ca nu stiu sa interpretez bitestul
m-am gdit la voi ieri ca m-a apucat durerea de cap de nu mai vedeam bn. si norok ca am citit pe forum ca paracetamol e ok asa ca am luat si m-a ajutat un pik
o zi buna
12+
puiutz
pui
ramonzca79 spune:
neata feteleeeeeeeee....july bine ca ai venit cu vesti pt ca eu sunt o panicoasa si ma gandesc numai la tampenii...slava Cerului ca esti ok....
oana la 17 merg la dr maine...abia astept...
eu in fiecare dimineata imi studiez burta si...nimic...seara e maaaaaare dar dimineata o "umflatura mica...mica" in dreptul buricului....care poate e si in mod normal dar o vad eu acum....
la voi cum e?????????
...vine minunea!!!
symonne spune:
freshanana, merci de raspuns.o sa ma pregatesc sufleteste pt ambele.pana la urma bine ca imi face ca de cand astept...
ramonzca tu cand ai facut ultima eco? eu la 6s si parca a trecut o vesnicie.
bebemic
12+
JulyMorning spune:
Si mie eco morfologica de trim I mi-a facut-o tot endovaginal pentru ca se vede mai bine. Da' de acu inainte cred ca am scapat. Eu nu merg la Giulesti, asa ca, beatrice, nu te pot ajuta.
Ioana, raceala ta nu afecteaza pe bebe, e bine protejat acolo unde e, stai linistita.
_
Our future determines our past
Fasolica de S13+